Bättre än boken

Jo, hej, det är jag igen. Godsöndag.

Det här är ju en blogg, som ligger på en sajt, och en av de grundläggande funktionerna med en sajt och en blogg är såvitt jag förstår att man då och då kommunicerar kommunikation och meddelar meddelanden om saker man jobbar med och sådär. Nu jobbar jag ju inte jättemycket, så när jag väl har något att meddela handlar det oftast om saker som andra tänker jobba med, men jag kan hur som helst meddela att en bok som jag gav ut förra året som heter ”Britt-Marie var här” kommer ut i pocketformat 20 maj. (Det är alltså inte min förtjänst över huvud taget, det är en massa andra människor som jobbar med sånt här som sett till att den kommer ut i pocket, jag har inte gjort någonting. Det är samma bok som vanligt. Bara billigare.)

Och jo, nu när vi ändå meddelar saker kan jag också meddela att ”Britt-Marie var här” kommer bli film. Eller det är i alla fall en grupp människor som har tänkt att det ska bli film. Eller hur det nu funkar. Jag är, i vanlig ordning, inte jätteinblandad. Jag har ju som vi tidigare talat om inte varit jätteinblandad i filmatiseringen av ”En man som heter Ove” heller, eftersom min fru berättade för producenterna att jag bara gillar superhjältefilmer och filmer där Kevin Costner spelar baseball och efter det enades alla inblandade om att hela min arbetsinsats i den filmatiseringen för allas bästa skulle bestå av att gå på två möten väldigt tidigt i processen och äta upp alla wienerbröd. Den här gången har min agent och min förläggare (som är samma person, för enkelhetens skull, och lite för att jag väldigt snabbt fick slut på folk i bokbranschen som orkade jobba med mig) pratat med filmbolaget och beslutat att ”effektivisera arbetsflödet” lite mer den här gången. Det betyder att de kommer ha alla möten själva och jag får äta mina wienerbröd var jag vill. Det kan bli andra sorters bakverk också. Jag lämnar inga garantier. Jag är en jävligt loose cannon.

Ja, det var väl alla meddelanden. Och egentligen var det kanske inte så mycket att meddela från första början eftersom det här har stått i en del tidningar redan, eftersom bokförlaget och filmbolaget redan meddelat alla som behövde meddelas. Men jag var på semester då och mina barn vägrade ge mig fjärrkontrollen till tv:n på hotellrummet så jag tittade på NBA-slutspelet i min telefon och det var rätt spännande så det är möjligt att jag missade meddelandet om att meddelandena skulle meddelas. Jag kan ha gått miste om ett flertal wienerbröd. Men jag tänkte att vi åtminstone skulle prata om det nu, ni och jag. Jag tycker att det är viktigt att vi pratar.

Den här bloggen återgår alldeles strax till sin vanliga avsaknad av informativt innehåll.

242 kommentarer

 1. Jag hade missat dessa nyheter. Men ååh va glad jag blir.. det är ju jättestort. Du förtjänar verkligen all framgång. Du är fantastisk. Stort grattis!! Jag ser fram emot detta ?

 2. Hade oxå missat detta. Tror att olika personer som pratat med andra personer och på olika sätt meddelat detta möjligtvis använt sig av smala medier. Typ telex. Som NÄSTAN ingen har nuförtiden. Därför kanske man missat detta.

  F ö ett samlartips:
  Telexmaskiner!

  Ja just det – stort grattis, Fredrik!

 3. Bra och kul på alla sätt men jag blir deppig över att Elsa hoppas över bara sådär. Jag förstår att hon och hennes kompisar kanske inte är helt lätta att göra film av, och jag tror hon mår bäst av att bara vara bok, men jag vill att hon ska få massor av uppmärksamhet hon också!!! Team Elsa!!

 4. Jag läste att ”Britt-Marie var här” har sålt i hundratjugo jävla tusen exemplar. Enbart inbundna. Om vi säger att du får trettio spänn per såld bok blir det tre komma sex sanslösa miljoner. Sen återstår storpocket och småpocket och minipocket och filmrättigheter och tvålkoppar och gud vet allt. För en bok. Alltså, du är väl värd varenda miljon du tjänar. Inget snack om det. Men avundsjuk är jag. Jag hade själv velat lyckas med alla kreativa projekt inom skrivande som jag drömt om. Men det gick åt helvete, och nu är jag för gammal. Nu har jag slutat att drömma för drömmar är helt meningslösa när man inte kan förverkliga dem. En dröm är bara flummigt fluff som det är meningen att man ska göra något av, men jag kan inte. Jag är värdelös.

 5. Underbart att Britt-Marie också kan bli film. Jag skulle gått och sett Johan Rehborg som Ove nu i maj. Men dessvärre blev jag tvungen att avyttra biljetterna till en syster. Det svider, men det gick inte att få ihop alla åtagande, semester, civilingenjörexamencemoni och en teaterresa till Stockholm. Jag får vänta tills filmen kommer.

 6. Underbar nyhet!
  Är personligen väldigt glad över att du meddelar sådana här viktiga nyheter för jag missar allt som annars meddelas i pressen. Kan ju i och för sig bero på att jag sällan läser några nyheter…
  Men det här var ju viktiga grejer!!
  Grattis till ännu en välförtjänt framgång!

 7. Som flera andra hade jag också missat detta (hallå, tv-serier och tv-spel spelar ju inte sig själva liksom!) så jag är glad över att du berättar över ett media som jag faktiskt tar del av. Ser ju redan framemot att se Ove på vita duken så att få denna fantastiska nyhet gjorde bara dagen bättre 🙂

 8. De här kommentarerna måste vara skrivna av Fredrik själv, sjukt likt hans/ditt uttryckssätt… Kul hursomhelst 😀

 9. Har inte läst en bok på flera månader av en massa olika anlednigar, men nu ligger jag på en stenhård bäddsoffa någonstans i London och klockan är snart 4 på morgonen och jag ska upp om några timmar å bära kartonger upp och ner för smala, trånga jävla trappor och borde definitivt ha somnat för flera timmar sen, men jag kunde inte sluta läsa. Och nu har jag precis läst ut Britt-Marie var här. Senast jag kände så mycket för en bok var när jag läste Min mormor hälsar och säger förlåt. Tårarna har inte ens torkat och jag kände att jag var tvungen att skriva och berätta hur mycket det kan betyda att få läsa något som får en att både skratta högt på tunnelbanan som ett muppärsle och gråta så mycket att det känns lite som att hjärtat pajjar i kroppen på en. Så tack för att du har skrivit alla dessa fina böcker och tack för att du har gett mig min läsglädje tillbaka efter ett långt uppehåll. Jag ser fram emot nästa bok om det blir någon sån.

 10. jag förstår inte varför ”min mormor hälsar och säger förlåt” har fått större genomslag!! Tycker den är helt fantastisk, skulle älska om den blev film, eller julkalender (inte så julig kanske men jaja) med dig som någon slangs berättarröst!! Den är bara sååååå fin<3

 11. Vilka nyheter! Som jag också missat om du inte skrivit om det här. Alltså är denna bloggen viktigare än alla TV-nyheter och tidningar. Så det så!

  Ang böckerna så älskade jag Ove och Britt-Marie men förlåt Mormor gick inte alls hem hos mig. Även om den bitvis var kul men jag vet inte varför. Så att just Ove och Britt-Marie ska bli filmer glädjer mig otroligt mycket! Även om jag kommer få väääääänta en hel evighet på att se dom då jag bor utomlands och måste vänta tills de släpps på DVD.

 12. Tack allra finaste Fredrik för en helt fantastisk bok. Jag läste den på några nätter och det var det bästa på länge. Allt du skriver är iofs fantastiskt. *smör smör* Det hade varit jättekul att se den som film. Jag är inget direkt fan av fotboll (trots att jag som yngre spelade en hel del själv) men… åh, fantastiskt! ; ) Grattis till succén, och kraaam!

 13. I just want to mention I am just newbie to weblog and actually enjoyed this web blog. More than likely I’m likely to bookmark your site . You really come with superb article content. Regards for revealing your website page.

 14. I simply want to mention I am newbie to blogging and site-building and absolutely liked this web site. Likely I’m planning to bookmark your site . You definitely have beneficial articles and reviews. Thanks for revealing your website.

 15. Pingback: drain cleaning
 16. Liczny wachlarz uslug jak rowniez wyrobow szklanych oferuje zaklad szklarski w piotrkowie trybunalskim.Okregi na jakich dzialamy:Radomsko.lustro,piaskowanie,piaskowanie

 17. Pingback: Chicago plumber
 18. Pingback: DTG Printers
 19. My spouse and i ended up being very comfortable when Albert managed to carry out his inquiry through the ideas he received when using the site. It’s not at all simplistic just to continually be giving away tips and tricks which most people may have been trying to sell. And we consider we have got you to give thanks to because of that. Those illustrations you’ve made, the straightforward web site menu, the relationships you help to promote – it’s many remarkable, and it’s aiding our son in addition to the family reason why this idea is thrilling, and that’s extremely fundamental. Thank you for all!

 20. I’ve been browsing on-line greater than three hours nowadays, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It’s lovely price enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you probably did, the web will be a lot more helpful than ever before. ”We are not retreating – we are advancing in another Direction.” by Douglas MacArthur.

 21. You really make it appear so easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing which I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and very large for me. I am taking a look forward for your next post, I will try to get the dangle of it!

 22. I just want to say I’m very new to blogging and seriously loved this web-site. Likely I’m likely to bookmark your site . You actually have superb writings. With thanks for sharing your web-site.

 23. I just want to tell you that I’m newbie to blogging and truly enjoyed this blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You definitely come with fantastic well written articles. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

 24. I beloved up to you’ll receive carried out proper here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an edginess over that you want be turning in the following. unwell no doubt come more in the past once more as precisely the similar just about a lot frequently inside of case you shield this hike.

 25. I simply want to tell you that I’m newbie to blogs and honestly enjoyed you’re web site. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with terrific posts. Bless you for revealing your blog.

 26. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this information So i am glad to show that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot definitely will make sure to do not omit this web site and give it a look regularly.|

 27. Hey, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 28. I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A couple of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help fix this problem?|

 29. I simply want to tell you that I’m beginner to blogging and seriously liked this blog site. Most likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly come with very good posts. Kudos for revealing your web page.

 30. I’ve been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.|

 31. Terrific work! This is the type of info that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

 32. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a great author.I will always bookmark your blog and may come back in the foreseeable future. I want to encourage one to continue your great writing, have a nice weekend!|

 33. wonderful issues altogether, you simply gained a emblem new reader. What may you recommend about your submit that you made a few days ago? Any certain?

 34. Its like you learn my thoughts! You appear to understand a lot about this, such as you wrote the e book in it or something. I think that you can do with a few % to pressure the message house a little bit, however instead of that, that is magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.

 35. May I simply just say what a comfort to discover somebody who truly understands what they’re talking about on the net. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people have to look at this and understand this side of the story. I was surprised that you are not more popular given that you most certainly possess the gift.|

 36. I just want to mention I am just new to blogging and actually loved you’re web site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You amazingly come with great articles. Bless you for sharing with us your website.

 37. I will immediately seize your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.|

 38. I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers but this piece of writing is in fact a good article, keep it up.|

 39. whoah this blog is wonderful i like reading your posts. Keep up the good work! You understand, lots of persons are looking round for this info, you can help them greatly. |

 40. hi!,I like your writing very much! percentage we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I require an expert on this space to unravel my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to peer you. |

 41. It’s in reality a great and useful piece of info. I am happy that you just shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.|

 42. I simply want to say I am new to blogs and definitely savored you’re blog. Most likely I’m going to bookmark your website . You amazingly come with awesome article content. Thanks for revealing your blog.

 43. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.|

 44. Wonderful items from you, man. I’ve take into accout your stuff previous to and you’re just extremely wonderful. I really like what you have obtained here, certainly like what you are saying and the way in which in which you say it. You make it entertaining and you continue to take care of to stay it wise. I cant wait to learn far more from you. This is really a terrific site.|

 45. I just want to mention I am new to blogs and absolutely loved you’re blog site. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with perfect posts. Thanks for revealing your web page.

 46. Pingback: claim settlement
 47. Pingback: seo performance
 48. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any recommendations? Appreciate it!|

 49. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 50. I want to show my respect for your kind-heartedness giving support to persons who need assistance with this one study. Your special commitment to getting the solution all-around has been pretty practical and has continuously permitted others just like me to get to their dreams. This important report means so much a person like me and extremely more to my office workers. Warm regards; from everyone of us.

 51. Great beat ! I wish to apprentice even as you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a appropriate deal. I have been a little bit familiar of this your broadcast provided brilliant transparent concept|

 52. Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?|

 53. I simply want to mention I am just newbie to blogging and actually enjoyed this web site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with fabulous articles. Regards for revealing your blog.

 54. If you are going for best contents like I do, simply pay a visit this site all the time for the reason that it provides quality contents, thanks|

 55. Greetings! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share. Thanks!|

 56. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

 57. Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually understand what you are speaking approximately! Bookmarked. Please also discuss with my site =). We can have a hyperlink change agreement between us|

 58. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept|

 59. Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different topic but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

 60. Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been blogging for? you made running a blog look easy. The entire look of your web site is magnificent, as neatly as the content!

 61. Hey there, You’ve performed a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this site.|

 62. Pingback: massagens
 63. I would like to get across my gratitude for your generosity giving support to those who absolutely need help on this one niche. Your personal dedication to getting the solution around was exceptionally valuable and have continuously permitted people just like me to achieve their aims. Your personal warm and friendly facts entails a whole lot a person like me and additionally to my office workers. Thanks a lot; from all of us.

 64. I just want to say I am newbie to blogs and truly liked this website. More than likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have fabulous stories. With thanks for sharing with us your website.

 65. Everyone loves what you guys are up too. This sort of clever work and exposure! Keep up the great works guys I’ve added you guys to my personal blogroll.|

 66. Greetings, I think your site may be having web browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, fantastic site!|

 67. Hello! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!|

 68. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 69. I have to thank you for the efforts you have put in penning this site. I really hope to check out the same high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own website now ;)|

 70. I just want to mention I am just very new to blogging and site-building and definitely loved this blog site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely come with exceptional articles and reviews. Appreciate it for sharing your web page.

 71. Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!|

 72. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Superb work!

 73. Hi there! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any suggestions, please share. Thank you!|

 74. I am truly happy to glance at this weblog posts which consists of tons of helpful facts, thanks for providing such statistics.|

 75. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your website. It appears as if some of the text within your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Appreciate it|

 76. Undeniably consider that which you said. Your favourite justification seemed to be at the net the easiest factor to have in mind of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about concerns that they plainly don’t know about. You controlled to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the whole thing with no need side effect , other people can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you|

 77. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!|

 78. Hello! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!|

 79. Thanks for the marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back in the future. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice holiday weekend!|

 80. I’m not sure exactly why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.|

 81. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours these days, but I never found any fascinating article like yours. It is pretty worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made just right content material as you probably did, the internet will likely be a lot more helpful than ever before.|

 82. Hi I am so grateful I found your web site, I really found you by mistake, while I was browsing on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome work.|

 83. hey there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon.|

 84. Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!|

 85. We’re a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site offered us with useful information to work on. You have done an impressive process and our whole neighborhood will probably be grateful to you.|

 86. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 87. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 88. I’ve read several excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to create this sort of excellent informative website.

 89. whoah this blog is fantastic i like studying your posts. Keep up the good work! You already know, a lot of people are searching around for this information, you can aid them greatly. |

 90. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough men and women are speaking intelligently about. I’m very happy that I found this in my search for something regarding this.|

 91. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

 92. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

 93. I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s both educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something which not enough folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I came across this during my hunt for something regarding this.|

 94. Thanks, I have just been searching for information approximately this topic for ages and yours is the best I’ve found out so far. But, what concerning the bottom line? Are you sure about the supply?

 95. Thank you for another informative website. The place else may I get that type of info written in such an ideal means? I have a project that I am just now operating on, and I’ve been on the glance out for such information.|

 96. Pingback: clothespins
 97. My spouse and I stumbled over here by a different page and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to going over your web page for a second time.|

 98. hey there and thank you in your info – I have certainly picked up anything new from proper here. I did alternatively experience several technical issues using this site, since I experienced to reload the site many times prior to I may just get it to load properly. I were puzzling over in case your web host is OK? Now not that I am complaining, however sluggish loading circumstances instances will often have an effect on your placement in google and could injury your quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you replace this once more soon..

 99. I just could not depart your site before suggesting that I actually loved the usual information an individual supply for your visitors? Is going to be again incessantly in order to inspect new posts

 100. First of all I want to say awesome blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had difficulty clearing my thoughts in getting my ideas out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Kudos!|

 101. I’m sure it’s among the most significant information i believe. And i’m glad reading your write-up. But should remark on few general things, The website style is wonderful, the articles is unquestionably great : D. Good job, cheers We have been several grouped volunteers and opening an exilerating new scheme within group. Your internet site provided us with valuable info to operate on. You’ve done a formidable job and our whole area will definitely be thankful to suit your needs.

 102. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the exact same niche as yours and my users would definitely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Many thanks!

 103. I think this is one of the most significant information for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers|

 104. I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the very good works guys I’ve added you guys to my personal blogroll.|

 105. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I’m hoping to offer something again and aid others like you aided me.

 106. I’m not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.|

 107. I’m really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A small number of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help fix this problem?|

 108. I have recently started a website, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 109. You actually make it seem so easy along with your presentation however I in finding this topic to be really one thing that I feel I’d never understand. It kind of feels too complex and very wide for me. I am taking a look forward in your subsequent put up, I will attempt to get the dangle of it!|

 110. My wife and i felt very joyous that Louis managed to conclude his investigation because of the ideas he obtained out of your weblog. It is now and again perplexing just to happen to be making a gift of tips and tricks that a number of people might have been making money from. And we grasp we have the blog owner to give thanks to for that. All the illustrations you made, the straightforward blog navigation, the relationships you can make it possible to engender – it is many exceptional, and it is leading our son and our family feel that the content is thrilling, and that’s wonderfully fundamental. Thank you for everything!

 111. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you need to publish more on this subject, it might not be a taboo subject but typically people don’t discuss such topics. To the next! All the best!!|

 112. I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!|

 113. An fascinating discussion is worth comment. I think that it’s best to write extra on this matter, it might not be a taboo topic however typically individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 114. 【写真】染谷の胸にドキッ■ネットニュースで「バ●ジン」報道まで!?―いいバストだなあ(しみじみ)。 うち14枚がチャーリー・パーカーのアルバムで、他アーティストまたはオムニバスが32枚(CDでは2in1)。 [url=http://www.barcroftboats.com/5731/windows10_1/index.html]windows 10 無料[/url]
  男をダメにしちゃうんですね…」と反省していた。 日本では通常CD盤に加えて、独自仕様となる初回限定生産紙ジャケット仕様、そしてオリジナルTシャツ(Lサイズ)を封入した初回限定生産スペシャルBOXの3形態が発売されます。
  [url=http://www.lasermedicalone.com/5731/windows10_1/index.html]Windows 10 ダウンロード[/url] 47曲目の「妄想のハワイ」では作曲者のHAWAIIAN6の安野勇太が登場、「BEAST IN YOU」「Wish on a star」ではストリングス・エアポートカルテットが登場し、ステージを彩った。 でもケースの為だけにもう1つ買うのは勿体ないかな。
  [url=http://eu-wiki.dfrws.org/5731/windows10_1/index.html]windows10 認証[/url]
  完成後約一年お蔵入りだったが、上映館は大入りとなった。 昨年5月に2回目の海外ロケとなるグァムで撮影された通算5枚目の同DVDは、女ポリスに扮した片岡が職務を投げ出して彼氏と恋愛逃避行を繰り広げるという内容となっている。 [url=http://eu-wiki.dfrws.org/5731/windows10_1/index.html]windows 10 発売[/url]
  本来は秘密兵器「ダイソーリューターさん」の出番なんですが、今年に入って長男が「集中して勉強する」ために、毎晩私が作業している「静かな屋根裏部屋」に折り畳み机を持ち込んでます。 全体画像は直近の撮影画像、個々の機器画像は、これまで撮影した画像で構成している。
  [url=http://dev.cathymarcy.com/5731/windows10_1/index.html]windows10 激安[/url] ☆☆☆昨日ブルーハーツのCD&DVDが届きました。 11月25日、『第64回NHK紅白歌合戦』[5]への初出場が決定[6]。
  [url=http://www.lasermedicalone.com/5731/windows10_1/index.html]windows10 販売[/url]

 115. GIMPという画像処理ソフトをインストールしておく必要があります。 そしたら・・「VideoForWindows1.1 for Windows3.1」3.1かよ!まぁ、それで取り合えずA2Eで認識するファイルが出来たので、よし、と。 [url=http://abilitytubs.com/5729/acrobat1/index.html]Acrobat 11 販売[/url]
  やはり気がかりな問題がひと段落するとまた元気が出るというもの。 メモリ2GBのHDD100GBという低スペック。
  [url=http://www.budgetwebsitelatenmaken.nl/5729/win_server_1/index.html]windows server ライセンス[/url] そして、「Finder」を利用して、ISOをDVDに書き込んでください。 ★★ご挨拶★★ 当ブログにご訪問頂きましてありがとうございます。
  [url=http://euromagicwand.de/5729/windows8_1_1/index.html]windows8.1 激安[/url]
  DRMの欠点は、このようなところに現れます。 特に、遭難者の捜索が行われている御嶽山あたりには、あまり多くの雨は降ってほしくないですね。 [url=http://estnord.fi/5729/acrobat1/index.html]Acrobat 11 プロダクトキー[/url]
  ー注意ー 最後に(画像3枚目)、グロテスクな写真がありので、食事前の方や、気の小さい(悪い意味じゃなく)方は、 見ないでくださいね。 その設定を使って、30枚のRAW画像を現像しながら、合成するというものです。
  [url=http://euromagicwand.de/5729/windows8_1_1/index.html]windows8.1 購入[/url] 今回の三代目が5年くらい持ってくれれば、現在あるインクで十分間に合いそうです(ニヤ)。 GIMPという画像処理ソフトをインストールしておく必要があります。
  [url=http://alburywodongacomedyfestival.com.au/5729/win_server_1/index.html]windows server 2012 激安[/url]

 116. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be thankful to you.|

 117. Normally I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to check out and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very great article.|

 118. Thanks for the marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you’re a great author. I will always bookmark your blog and will often come back in the future. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice day!|

 119. 純粋な日本人であれば、皆持っているとの解釈で間違いありません。 XPも先日までいろいろと加工が出来ましたが、いよいよ、それも出来なくなりました。 [url=http://true-heat.com/5724/windows8_1/index.html]win8 pro[/url]
  何でしょうね?数値が悪い時の方がしっかりと刺さるケーブルだったので接触不良は考え難いし。 ラスト一年なんだからなんかしるしとこう、と思って書き始めました。
  [url=http://bournemouthstudentproperty.com/5724/windows8_1/index.html]windows8 プロダクトキー[/url] 理系の学生や、メーカにお勤めの会社員の皆さんはご存知ですね。 今回のUSBドングルのチューナーを操作するHDSDRには、そのDRM放送を受信するための切り替えがあります。
  [url=http://www.tabacco.pl/5724/windows7_1/index.html]windows7 pro[/url]
  後半はどうやら「Cooper Black」らしいのですが、前半が判りません。 J HORINO Hが言った(最後の楽園)とは彼等にとってのです。 [url=http://www.laboratoriocurie.com.py/5724/windows8_1_1/index.html]win8.1 pro[/url]
  早いなぁ・・画面サイズが1インチ強小さいんだけど、全体的に薄くできてる。 18号のすぐ後を追ってきた19号ですから、18号で地盤が緩んでいる地方では、大きな被害が出ないと良いのですが。
  [url=http://www.slowlifemagazyn.pl/5724/windows7_1/index.html]windows7 認証[/url] コマンドだと日本語入力は使わないので英語キーボードでいいのだ。 イギリス王室、バチカン法王、オランダ、デンマークには勿論通達済みと解釈されて良いです。
  [url=http://blog.blizejmorza.pl/5724/win_server_1/index.html]windows server os[/url]

 120. I visit daily some web sites and blogs to read posts, except this web site offers feature based posts.|

 121. 8月7日、自身初のホテルでのディナーライブに出演(グランドプリンスホテル赤坂)。 読了日:2月10日 著者:葉室麟物語のおわりの感想こういう構成の連作物は大好きなのだが、「街の灯り」でハムさんにと小説を託した女性は誰なの?それまでのリレーと締めはよくわかったのだが。 [url=http://vitaemomentaphotography.com/5731/windows10_1/index.html]Windows 10 ダウンロード[/url]
  さて、まぁ、なんと書き出せばよいのやら・・・・・(笑&汗) 久々、この書庫の更新である!今年も残すところあと21時間となった。 初回限定版にしか入ってない特典は、特典DISC、絵コンテ集がある。
  [url=http://dev.cathymarcy.com/5731/windows10_1/index.html]windows10 激安[/url] カップリングの「Tatoo Girl」は2ndアルバム『Nothing To Lose』に収録されなかった未発表曲である。 1,2ヶ月ぐらいで修正済みの新品が来るそうです。
  [url=http://www.lasermedicalone.com/5731/windows10_1/index.html]windows10 激安[/url]
  今年は同DVDを含めて4枚ものDVDを発表するなどリリースラッシュ。 そして、8人となる新生PASSPO☆は3月7日の千葉・柏PALOOZAを皮切りに、全7公演のワンマンフライトツアー“~More Attention"がスタート。 [url=http://eu-wiki.dfrws.org/5731/windows10_1/index.html]windows10 販売[/url]
  「今年はすごく濃い1年で、初めてのイベントの時に3千人フォロワーがいればいいと思ったら、10倍を越えて1万3千人になって自分の名前が広がりました。 明日からの東京ドームシティーホールでの発表、楽しみに待ちたいと思います。
  [url=http://teddycanez.com/5731/windows10_1/index.html]windows 10 値段[/url] 黒のセクシーな水着で幼なじみを誘惑しちゃってます」と茶目っ気たっぷりの笑顔を浮かべながら語った。 で、たしかJUKE BOXの初回盤だよね~と思いながら一応確認の為に取り出して。
  [url=http://dev.cathymarcy.com/5731/windows10_1/index.html]windows 10 価格[/url]

 122. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be at the web the simplest factor to consider of. I say to you, I certainly get annoyed even as other people consider issues that they plainly do not understand about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the entire thing with no need side-effects , other folks could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 123. Valuable info. Fortunate me I discovered your website accidentally, and I am surprised why this coincidence did not came about in advance! I bookmarked it.|

 124. hey there and thanks to your information – I’ve definitely picked up anything new from proper here. I did then again expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the web site many times prior to I could get it to load correctly. I were considering in case your web hosting is OK? Now not that I am complaining, however sluggish loading instances occasions will sometimes impact your placement in google and could harm your quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could glance out for a lot extra of your respective exciting content. Ensure that you update this once more soon..

 125. Pingback: Homepage
 126. It is the best time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this publish and if I could I wish to suggest you some attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you can write subsequent articles relating to this article. I wish to learn more things approximately it!

 127. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m happy that you shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.|

 128. I’ve been browsing on-line more than three hours these days, but I never found any interesting article like yours. It’s pretty price sufficient for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet will be much more helpful than ever before.|

 129. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?|

 130. There are some fascinating time limits on this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There’s some validity but I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as effectively

 131. Terrific work! That is the kind of info that are supposed to be shared across the internet. Disgrace on Google for not positioning this put up upper! Come on over and discuss with my website . Thank you =)|

 132. After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

 133. O monitoramento de telefone celular é uma maneira muito eficaz de ajudá – Lo a monitorar a atividade do telefone celular de seus filhos ou funcionários.

 134. You are in point of fact a excellent webmaster.

  This website loading pace is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive
  trick. In addition, the contents are masterpiece. you have done a wonderful
  task in this matter! Similar here: dyskont online and also here: Dobry sklep

 135. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thanks! You can read
  similar art here: Najlepszy sklep

 136. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good results. If you know of any please share.
  Many thanks! You can read similar art here: GSA Verified List

 137. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Many thanks!
  I saw similar text here: Backlink Building

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *