Coolare män i yngre bilar

(Middag med goda vänner)

Fru: Men det är väl den du menar?

Jag: Ja, men du behöver inte kalla den DET DÄR!

God vän: (Kommer tillbaka från toaletten) Vad pratar ni om?

Fru: Fredrik tycker jättemycket om en bil. Men nu gillar han inte den längre, för att den har blivit cool.

God vän: Va?

Fru: Fredrik gillar inte coola bilar, för han är orolig att folk ska titta på honom då och tänka ”tror den där killen att han är cool, eller?”. Så han gillar såna bilar som gubbar gillar. Men nu har den här gubbilen som Fredrik gillade förut plötsligt blivit en cool bil, och det gör Fredrik förvirrad.

Jag: Jag sitter precis här, du vet det va?

God vän: Jag fattar inte. Hur blev bilen cool helt plötsligt?

Fru: Den bytte namn.

Jag: Den har inte bytt namn. Det är bara DU som kallar den det där!

God vän: Kallar den vad?

Fru: A…

Jag: Sluta kalla den det!

Fru: Men älskling, vad spelar det för roll vad den kallas?

Jag: Det spelar roll för att den har ett n-a-m-n!

Fru: Men det är den bilen du gillar? Det är den du har tjatat om i typ ett halvår?

Jag: Ja, det är den modellen jag gillar. Jag har sagt att någon gång så skulle jag jättegärna vilja ha en sån, för att det verkar vara en väldigt bra bil. Den är pålitlig och säker och den är jävligt välkonstruerad, praktisk och…vafan…du behöver inte kalla den det där, bara, kan du inte bara sluta kalla den det? Kan du inte bara respektera det?

God vän: Vad heter den då?

Jag: Volvo XC90.

(Tystnad)

God vän: Är det den som Aviici gör reklam för?

Fru: Jag säger ju det. Aviici-Volvon.

Jag: S-l-u-t-a kalla den det!

Fru: Okej, okej, okej. Men det är den som Aviici gör reklam för?

Jag. Jaaa!

God vän: Den är ju jättefin! Eller, om jag ska vara helt ärlig så tyckte jag att den var lite gubbig förut, men nu tycker jag faktiskt att den är rätt cool.

Fru: Men man får inte kalla den Aviici-Volv…

Jag: Sluta!

(Tystnad)

God vän: Alltså…jag är faktiskt förvånad. För jag tänkte inte att du skulle gilla samma slags bil som Aviici, Fredrik. Han är ju…ja, du vet. Jag tänkte att ni har inte så mycket gemensamt, kanske.

Jag: Jag vet! Jag. Vet. För han är ung och cool och har sitt perfekta förbannade hårfäste och nu är det plötsligt en COOL bil! Men jag gillade den först! Långt före honom! Jag gillade den när den marknadsfördes mot småbarnsfamiljer och folk som spelar innebandy! Jag gillade den fan innan den var cool!

Fru: (Håller mig i handen) Men älsklig…du är också…cool.

(Tystnad)

Fru: (Harklar sig) Eller…du vet. Kanske inte ”cool”, då, men du måste inte vara cool. Du kanske kan ha en cool bil ändå?

(Tystnad)

God vän: (Svarar i sin telefon) Hallå? Hej! Nej, nej. Jag är kvar på middagen.

Fru: (Klappar mig på kinden) Och det är ju bara en reklamfilm, älskling. Det är klart att du kan ha en likadan bil som Aviici om du vill.

Jag: Men vafa…sluta kalla den det! Den har ett namn, det är inte en ”likadan bil som Aviici har”.

God vän: (I sin telefon) Vad sa du? Nej, inget speciellt. Vi pratar bilar. Fredrik vill ha en Volvo, den där stora…jag kommer inte ihåg vad den heter…

Jag: Våga inte ens säga det.

God vän: (I telefonen) Exakt! Aviici-Volvon! Men man får tydligen inte kalla den det.

(Tystnad)

Fru: (Klappar mig på kinden) Men älskling, oroa dig inte. Jag vet att du inte vill ha en cool bil, men den kanske inte blir lika cool om det är du som kör den?

506 kommentarer

 1. ”Den kanske inte blir lika cool om det är du som kör den”
  Elakt. Väldigt elakt.
  Team Fru 😀

 2. Håller på dig, Fredrik!
  Den HAR faktiskt ett namn, dessutom väldigt o-coolt så den bör passa dig perfekt!
  För övrigt är det väl inte ”bara” Avvichi, prosit, som gör reklam för den eller…..?

  Riktiga bilar har riktiga namn, smaka bara på namn som Chevrolet Camaro eller Audi A4 Allroad…som av en ren slump är detta bilar som jag själv äger….är jag cool då? 😉

 3. Jag har börjat tittat efter en äldre AMG merca det måste vara ocoolt

 4. @Linn
  Jag tror Ove har överseende så länge det inte är en Audi eller nåt konstigt japanskt

 5. Jag köpte en Volvo XC, körde den en månad, insåg att den var för cool för mig, trivdes inte alls, så nu säljer jag den.

  Tack för att jag tydligen inte är ensam!

 6. @malin; jag tror jag pratar för åtminstone 500.000 Göteborgare när jag säger att Volvo visst cool. Speciellt nya XC90.

 7. Jag tror jag mötte Avicii i tvättstugan häromdagen. Det var iaf en kille som hade keps på sig inomhus.

 8. Jag- fyy faan karin det här skulle lätt kunna va DU
  Fru- ja å fredrik skulle lika gärna kunna va du.
  Men vet du vad , Aviccii eller inte bilen är fortfarande skitsnygg och om jag hade haft pengarna så kunde jag inte ha skitit mer i att Aviccii gör reklam för den. Jag hade köpt den!

 9. Det verkar som om alla XC-bilarna har blivit coola. Var själv sugen på en men vill hellre betala för bilen än för märket och jag tror att det är rätt mycket märke man betalar för när det gäller Volvo. Så det blev en Honda CR-V. Jag tror aldrig Avicii kommer att göra reklam för en Honda. Vet inte vem som skulle göra det faktiskt. Men det är min första bil och för mig är det den coolaste bil man kan köra 😀

 10. I just want to say I am just new to weblog and absolutely savored this web site. More than likely I’m likely to bookmark your site . You amazingly have outstanding well written articles. Appreciate it for sharing your web-site.

 11. Pingback: Cincinnati plumber
 12. Pingback: DTG Printers
 13. Pingback: drain cleaning
 14. Thanks, I’ve just been looking for information approximately this topic for ages and yours is the greatest I’ve found out till now. However, what concerning the bottom line? Are you positive concerning the source?

 15. I simply want to mention I am very new to blogging and site-building and absolutely enjoyed this blog site. Likely I’m want to bookmark your website . You definitely come with wonderful articles and reviews. Thank you for sharing your web-site.

 16. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 17. I just want to say I am just newbie to weblog and honestly savored you’re web page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You surely come with impressive articles. With thanks for sharing your web site.

 18. An fascinating dialogue is worth comment. I feel that it’s best to write more on this topic, it won’t be a taboo topic however typically individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 19. Pingback: autorecharge
 20. Thank you, I’ve just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have found out so far. But, what in regards to the bottom line? Are you certain concerning the supply?

 21. I simply want to say I am just very new to weblog and seriously enjoyed your web-site. Likely I’m likely to bookmark your website . You actually have excellent articles and reviews. Bless you for revealing your web site.

 22. I am not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.|

 23. I simply could not depart your site before suggesting that I actually loved the usual information an individual provide for your visitors? Is gonna be back steadily to investigate cross-check new posts|

 24. If you want to increase your know-how simply keep visiting this web page and be updated with the most up-to-date news update posted here.|

 25. I take pleasure in, lead to I discovered just what I used to be taking a look for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye|

 26. Hello I am so happy I found your blog page, I really found you by error, while I was looking on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome work.|

 27. Hi there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.|

 28. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!|

 29. Hi there, just changed into aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to be careful for brussels. I will appreciate in case you proceed this in future. Many folks will be benefited from your writing. Cheers!|

 30. Wow, amazing blog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The full look of your website is magnificent, as well as the content!

 31. I simply want to mention I am just newbie to blogging and certainly savored this web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You amazingly come with perfect writings. Kudos for sharing with us your webpage.

 32. It is really a nice and useful piece of info. I’m glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 33. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 34. Thank you for sharing superb informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a perfect web-site.

 35. I think this is among the such a lot significant information for me. And i am happy reading your article. However should remark on some common things, The website style is ideal, the articles is in reality excellent : D. Excellent job, cheers|

 36. I just could not depart your site before suggesting that I actually loved the usual information an individual provide to your visitors? Is gonna be back continuously to inspect new posts|

 37. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!|

 38. What i do not understood is if truth be told how you are not actually much more well-liked than you might be now. You are very intelligent. You understand thus considerably when it comes to this topic, produced me in my view imagine it from a lot of numerous angles. Its like men and women don’t seem to be involved until it’s something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. All the time maintain it up!|

 39. obviously like your website however you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the reality on the other hand I’ll surely come back again.|

 40. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thanks once again.|

 41. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something which not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy that I came across this during my search for something regarding this.|

 42. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any methods to help protect against content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

 43. I simply want to mention I am just newbie to weblog and really loved your blog. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely have really good stories. With thanks for sharing with us your website.

 44. Amazing blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any recommendations? Kudos!|

 45. Pingback: mobile keywords
 46. Generally I do not learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice article.|

 47. Pingback: Reasons to Invest
 48. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely useful info particularly the closing section 🙂 I handle such information a lot. I was seeking this particular info for a very long time. Thanks and good luck. |

 49. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to seek out any individual with some original thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is one thing that is wanted on the internet, somebody with just a little originality. helpful job for bringing something new to the internet!

 50. I simply want to mention I am new to blogs and actually enjoyed this blog. Likely I’m going to bookmark your site . You actually come with good articles. Many thanks for sharing with us your web page.

 51. An interesting discussion is worth comment. There’s no doubt that that you should publish more on this subject, it might not be a taboo subject but usually people don’t discuss such issues. To the next! Many thanks!!|

 52. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the very same niche as yours and my visitors would truly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!|

 53. An fascinating dialogue is value comment. I think that you must write extra on this topic, it may not be a taboo topic but generally individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 54. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help protect against content from being stolen? I’d really appreciate it.|

 55. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 56. After looking into a number of the articles on your blog, I truly like your technique of writing a blog. I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell me what you think.|

 57. If some one desires to be updated with latest technologies after that he must be go to see this website and be up to date everyday.|

 58. Hey very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I’m glad to search out numerous useful info here in the submit, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .|

 59. I do consider all of the ideas you have offered in your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for beginners. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.|

 60. I feel this is among the so much vital information for me. And i’m happy studying your article. However want to commentary on few normal things, The web site style is ideal, the articles is actually great : D. Good activity, cheers|

 61. Pingback: plumbing
 62. Thanks for every other informative web site. The place else may just I get that type of info written in such an ideal way? I’ve a mission that I’m simply now running on, and I have been on the glance out for such information.|

 63. I genuinely enjoy looking at on this web site, it has got excellent articles. ”One should die proudly when it is no longer possible to live proudly.” by Friedrich Wilhelm Nietzsche.

 64. I’m really inspired together with your writing skills and also with the structure in your weblog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice high quality writing, it is rare to look a great weblog like this one nowadays..|

 65. I just want to mention I’m new to blogs and absolutely loved your blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You certainly have perfect articles. Bless you for revealing your web page.

 66. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.|

 67. I blog often and I really appreciate your information. This article has truly peaked my interest. I’m going to book mark your blog and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed too.|

 68. Right now it looks like WordPress is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 69. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that ”perfect balance” between user friendliness and visual appeal. I must say you’ve done a great job with this. Also, the blog loads super fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!|

 70. When someone publishes articles an submit he/she preserves the graphic in the buyer inside the creative thinking that exactly how the customer can learn about it.
  For this reason that’s why this article is excellent. Thanks a lot!
  my gift web site:sportsman bobbleheads wholesale

 71. WOW just what I was searching for. Came here by searching for %keyword%|

 72. I simply want to say I am new to blogs and absolutely liked your website. More than likely I’m going to bookmark your site . You really come with wonderful article content. Thanks for sharing your webpage.

 73. Hi everybody, here every one is sharing these kinds of know-how, so it’s pleasant to read this weblog, and I used to pay a quick visit this website all the time.|

 74. I do not even understand how I finished up here, however I thought this post used to be good. I do not recognize who you might be however certainly you are going to a famous blogger when you are not already. Cheers!|

 75. Great post. I used to be checking constantly this weblog and I’m impressed! Extremely useful info particularly the last part 🙂 I deal with such information a lot. I was seeking this certain info for a long time. Thanks and best of luck. |

 76. Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that ”perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Firefox. Exceptional Blog!|

 77. Normally I don’t read article on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great post.

 78. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I will definitely be back.

 79. These are in fact impressive ideas in about blogging. You have touched some nice points here. Any way keep up wrinting.|

 80. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.|

 81. naturally like your web site but you have to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the reality nevertheless I will certainly come again again.

 82. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!|

 83. When someone writes an paragraph he/she retains the idea of a user in his/her mind that how a user can understand it. So that’s why this paragraph is great. Thanks!|

 84. When someone writes an post he/she keeps the image of a user in his/her mind that how a user can know it. Therefore that’s why this piece of writing is great. Thanks!|

 85. you’re really a good webmaster. The site loading pace is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve done a excellent process in this topic!|

 86. I’m really impressed with your writing talents as well as with the format on your weblog. Is that this a paid topic or did you modify it yourself? Either way stay up the excellent quality writing, it’s uncommon to peer a great weblog like this one these days..|

 87. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?|

 88. Somebody necessarily assist to make significantly articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this actual publish amazing. Excellent activity!|

 89. Pingback: URL
 90. I will right away seize your rss feed as I can’t find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand so that I could subscribe. Thanks.|

 91. you’re really a good webmaster. The site loading pace is incredible. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a great activity in this topic!|

 92. F*ckin’ awesome issues here. I’m very glad to look your article. Thanks a lot and i’m looking forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

 93. I’m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend a while learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I used to be searching for this information for my mission.

 94. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too wonderful. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is really a great site.|

 95. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this site. I’m hoping to check out the same high-grade content from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now ;)|

 96. Hello my family member! I want to say that this article is awesome, great written and come with approximately all important infos. I would like to look extra posts like this .|

 97. I have learn several good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to make this sort of great informative website.

 98. You actually make it appear really easy along with your presentation however I in finding this matter to be really one thing that I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely huge for me. I’m taking a look forward on your next submit, I’ll attempt to get the cling of it!|

 99. I keep listening to the reports talk about receiving free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

 100. I truly wanted to make a simple message so as to thank you for all the amazing facts you are giving on this site. My time-consuming internet search has now been honored with good quality facts and strategies to write about with my family and friends. I ’d state that that we site visitors are very much endowed to be in a superb website with many special people with interesting guidelines. I feel very happy to have encountered your entire web page and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for everything.

 101. Pingback: clothes pins
 102. Hello, I enjoy reading through your article post. I like to write a little comment to support you.|

 103. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

 104. Thank you for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a perfect web-site.

 105. I genuinely enjoy reading on this website , it holds excellent content . ”Those who complain most are most to be complained of.” by Matthew Henry.

 106. Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 107. I much like the valuable info you supply inside your articles. Ill bookmark your weblog and have a look at again the following regularly. I’m slightly certain Ill learn lots of new stuff right here! All the best . for these!

 108. whoah this weblog is magnificent i really like reading your articles. Stay up the good work! You recognize, lots of people are looking around for this information, you could help them greatly.

 109. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 110. Great post. I was checking constantly this weblog and I’m inspired! Extremely helpful info specially the final phase 🙂 I deal with such information much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck. |

 111. You are so awesome! I don’t suppose I’ve read through anything like this before. So great to find another person with some original thoughts on this subject. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is required on the internet, someone with a little originality!|

 112. I believe everything posted was actually very logical. But, consider this, what if you typed a catchier post title? I mean, I don’t want to tell you how to run your website, however suppose you added something that makes people desire more? I mean %BLOG_TITLE% is kinda plain. You should peek at Yahoo’s home page and note how they write post titles to grab viewers to open the links. You might add a related video or a related pic or two to get readers excited about everything’ve written. In my opinion, it would make your posts a little bit more interesting.|

 113. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent site!|

 114. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is really irritating. A good website with interesting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 115. First off I want to say fantastic blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thanks!|

 116. I all the time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web.|

 117. We absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be precisely what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome weblog!|

 118. Generally I don’t learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice post.|

 119. I read this paragraph fully regarding the comparison of most recent and previous technologies, it’s awesome article.|

 120. Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will always bookmark your blog and will come back sometime soon. I want to encourage continue your great writing, have a nice day!|

 121. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.|

 122. Excellent post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!|

 123. After I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 124. It’s a legitimate trivial and too of use model of information. I’m glad that you shared this certain helpful in rank around. Please maintain us informed this way. Thankfulness for sharing.

 125. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.|

 126. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks|

 127. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this information So i am glad to exhibit that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much certainly will make sure to don’t overlook this site and provides it a look regularly.

 128. Great article! That is the kind of info that should be shared around the internet. Shame on the seek engines for now not positioning this put up higher! Come on over and talk over with my site . Thank you =)|

 129. 470610 436813You developed some decent points there. I looked over the internet for any issue and discovered most individuals goes as nicely as together with your web website. 706311

 130. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Cheers!|

 131. I don’t even understand how I ended up here, however I thought this post used to be good. I don’t understand who you’re but certainly you’re going to a well-known blogger for those who are not already. Cheers!|

 132. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!|

 133. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

 134. Oprogramowanie do zdalnego monitorowania telefonu komórkowego może uzyskiwać dane docelowego telefonu komórkowego w czasie rzeczywistym bez wykrycia i może pomóc w monitorowaniu treści rozmowy.

 135. When someone writes an article he/she maintains the plan of a user in his/her mind
  that how a user can understand it. Thus that’s why this paragraph is perfect.
  Thanks! I saw similar here: Dobry sklep

 136. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Appreciate it! You can read similar text here: Ecommerce

 137. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thanks! I saw similar art here: Backlink Building

 138. canadian pharmacy online [url=http://canadaph24.pro/#]Certified Canadian Pharmacies[/url] canadian pharmacy 24

 139. medicine in mexico pharmacies [url=http://mexicoph24.life/#]mexico drug stores pharmacies[/url] mexico pharmacy

 140. get cheap propecia tablets [url=http://finasteride.store/#]cost of cheap propecia price[/url] cheap propecia without prescription

 141. buying cheap propecia without rx [url=https://finasteride.store/#]cheap propecia no prescription[/url] propecia pills

 142. tamoxifen hair loss [url=http://nolvadex.life/#]tamoxifen[/url] tamoxifen citrate pct

 143. buy lisinopril 20 mg without prescription [url=http://lisinopril.network/#]lisinopril 50 mg tablet[/url] 16 lisinopril

 144. buy cytotec in usa [url=https://cytotec.club/#]cytotec buy online usa[/url] buy cytotec pills

 145. cytotec pills buy online [url=https://cytotec.club/#]buy cytotec online fast delivery[/url] cytotec online

 146. cost of generic propecia price [url=http://finasteride.store/#]get propecia no prescription[/url] get propecia without a prescription

 147. tamoxifen and ovarian cancer [url=http://nolvadex.life/#]tamoxifen endometrium[/url] how to get nolvadex

 148. ciprofloxacin [url=http://ciprofloxacin.tech/#]ciprofloxacin generic price[/url] buy cipro online

 149. order cytotec online [url=https://cytotec.club/#]cytotec abortion pill[/url] cytotec online

 150. buy cytotec pills [url=http://cytotec.club/#]buy cytotec online[/url] purchase cytotec

 151. buying generic propecia pill [url=https://finasteride.store/#]generic propecia prices[/url] cost generic propecia price

 152. antibiotics cipro [url=http://ciprofloxacin.tech/#]ciprofloxacin 500mg buy online[/url] where can i buy cipro online

 153. Buy Tadalafil 10mg [url=http://cialist.pro/#]cheapest cialis[/url] Tadalafil Tablet

 154. Generic Tadalafil 20mg price [url=http://cialist.pro/#]Generic Tadalafil 20mg price[/url] Buy Tadalafil 5mg

 155. cheapest cialis [url=http://cialist.pro/#]buy cialis online[/url] Generic Cialis without a doctor prescription

 156. Kamagra tablets [url=http://kamagra.win/#]buy kamagra online usa[/url] Kamagra 100mg price

 157. Buy Tadalafil 10mg [url=https://cialist.pro/#]Cialis 20mg price in USA[/url] п»їcialis generic

 158. Order Viagra 50 mg online [url=http://viagras.online/#]Cheapest place to buy Viagra[/url] buy viagra here

 159. Cenforce 150 mg online [url=https://cenforce.pro/#]Purchase Cenforce Online[/url] cheapest cenforce

 160. no prescription on line pharmacies [url=https://pharmnoprescription.icu/#]online pharmacy not requiring prescription[/url] medications online without prescriptions

 161. canadian compounding pharmacy [url=http://pharmcanada.shop/#]canadian family pharmacy[/url] canadian pharmacy 365

 162. best online pharmacy india [url=http://pharmindia.online/#]india pharmacy[/url] Online medicine home delivery

 163. п»їbest mexican online pharmacies [url=http://pharmmexico.online/#]purple pharmacy mexico price list[/url] mexican online pharmacies prescription drugs

 164. canadian pharmacy ed medications [url=http://pharmcanada.shop/#]canadian valley pharmacy[/url] canadapharmacyonline

 165. mexican pharmacy [url=http://pharmmexico.online/#]purple pharmacy mexico price list[/url] medication from mexico pharmacy

 166. buy doxycycline online uk [url=http://doxycyclinea.online/#]buy doxycycline without prescription uk[/url] buy doxycycline online uk

 167. buy zithromax 500mg online [url=http://zithromaxa.store/#]zithromax buy online no prescription[/url] can you buy zithromax over the counter in canada

 168. drug neurontin [url=http://gabapentinneurontin.pro/#]neurontin brand name in india[/url] neurontin 400mg

 169. buy cheap zithromax online [url=https://zithromaxa.store/#]zithromax price south africa[/url] zithromax pill

 170. prednisone 5 mg tablet [url=https://prednisoned.online/#]10 mg prednisone[/url] 50mg prednisone tablet

 171. doxycycline tetracycline [url=http://doxycyclinea.online/#]doxycycline 100mg dogs[/url] where can i get doxycycline

 172. buy zithromax no prescription [url=http://zithromaxa.store/#]zithromax buy[/url] zithromax cost australia

 173. zithromax online pharmacy canada [url=http://zithromaxa.store/#]where to get zithromax[/url] where can i buy zithromax capsules

 174. amoxicillin 500mg capsules uk [url=https://amoxila.pro/#]medicine amoxicillin 500[/url] purchase amoxicillin online without prescription

 175. gabapentin [url=https://gabapentinneurontin.pro/#]generic neurontin[/url] cost of neurontin 800 mg

 176. neurontin 800 mg tablet [url=https://gabapentinneurontin.pro/#]neurontin tablets no script[/url] neurontin 300 mg mexico

 177. prednisone online for sale [url=http://prednisoned.online/#]buy prednisone 10 mg[/url] prednisone online

 178. doxycycline 200 mg [url=https://doxycyclinea.online/#]doxycycline 100mg dogs[/url] doxycycline 100mg price

 179. prednisone 4 mg daily [url=http://prednisoned.online/#]buy prednisone 10mg online[/url] buying prednisone mexico

 180. zithromax cost australia [url=https://zithromaxa.store/#]zithromax generic price[/url] zithromax online pharmacy canada

 181. prednisone ordering online [url=https://prednisoned.online/#]prednisone brand name in india[/url] buying prednisone from canada

 182. mexico drug stores pharmacies [url=https://mexicanpharmacy1st.com/#]mexico pharmacies prescription drugs[/url] buying from online mexican pharmacy

 183. mexican pharmacy [url=http://mexicanpharmacy1st.com/#]mexico pharmacies prescription drugs[/url] mexico pharmacy

 184. mexican pharmacy [url=https://mexicanpharmacy1st.shop/#]mexico drug stores pharmacies[/url] medicine in mexico pharmacies

 185. best online pharmacies in mexico [url=https://mexicanpharmacy1st.online/#]medicine in mexico pharmacies[/url] mexico drug stores pharmacies

 186. mexican pharmaceuticals online [url=https://mexicanpharmacy1st.com/#]mexican drugstore online[/url] best online pharmacies in mexico

 187. mexico pharmacy [url=https://mexicanpharmacy1st.shop/#]mexican drugstore online[/url] mexican pharmacy

 188. pharmacies in mexico that ship to usa [url=https://mexicanpharmacy1st.com/#]mexico pharmacy[/url] mexico pharmacy

 189. buying generic propecia for sale [url=http://propeciaf.online/#]buying generic propecia without rx[/url] cost cheap propecia for sale

 190. lisinopril 90 pills cost [url=http://lisinopril.club/#]lisinopril 20 mg over the counter[/url] lisinopril 5 mg brand name

 191. where to buy generic clomid tablets [url=https://clomiphene.shop/#]how to get clomid without prescription[/url] can i get clomid online

 192. buy cytotec over the counter [url=http://cytotec.xyz/#]buy cytotec over the counter[/url] Abortion pills online

 193. get clomid [url=http://clomiphene.shop/#]clomid without a prescription[/url] can i get generic clomid pills

 194. where can i get generic clomid without rx [url=https://clomiphene.shop/#]where can i get cheap clomid[/url] clomid pills

 195. neurontin gabapentin [url=https://gabapentin.club/#]neurontin from canada[/url] neurontin online

 196. pharmacies in mexico that ship to usa [url=https://cheapestmexico.shop/#]п»їbest mexican online pharmacies[/url] best online pharmacies in mexico

 197. indian pharmacy paypal [url=http://cheapestindia.com/#]online pharmacy india[/url] indian pharmacy online

 198. http://cheapestandfast.com/# canadian prescriptions in usa
  no prescription online pharmacies [url=https://cheapestandfast.com/#]cheapest and fast[/url] best online pharmacy that does not require a prescription in india

 199. buying prescription drugs from canada online [url=http://cheapestandfast.com/#]cheapest and fast[/url] buy drugs online without prescription

 200. pharmacie en ligne france livraison belgique [url=https://eumedicamentenligne.shop/#]Achat mГ©dicament en ligne fiable[/url] Pharmacie en ligne livraison Europe

 201. farmaci senza ricetta elenco [url=https://eufarmacieonline.com/#]top farmacia online[/url] farmaci senza ricetta elenco

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *