Idag är också en dag

Idag är det sex år sedan min fru tog det alldeles spektakulärt ogenomtänkta beslutet att gå med på att gifta sig med mig första gången. Hon gjorde det, vilket den överdrivet fritidsberikade bloggläsaren kanske minns, en gång till den 8 augusti samma sommar eftersom min fru är från Teheran och jag är från Helsingborg och eftersom man aldrig riktigt kan bjuda sina vänner på för mycket mat för många gånger hade vi ett persiskt och ett skånskt bröllop.

För att fira det har vi förstås en massa mycket lokalt förankrade traditioner, varav en är att jag åker till fiskaffären och köper skaldjur åt min fru medan min fru åker till Ica Maxi och köper ett dussin olika sorters charkuterier åt mig. Traditionen har nu blivit så traditionell att jag kan be personalen i fiskaffären om ”det min fru gillar” medan min fru kan gå fram till personalen i delikatessdisken på Ica Maxi och be om ”en påse Kött & Blandat till min man, tack”. Sedan springer vi runt, runt, runt i parken med våra barn tills de somnar, och sedan sitter min fru och jag mittemot varandra vid köksbordet och tittar på tv-serier. Jag äter jättegoda grejer och dricker öl och hon äter äckliga grejer och dricker champagne.

Jag älskar henne som man älskar vinden i håret och solen i ansiktet. Vi föddes några tusen kilometer ifrån varandra men av en händelse träffades vi i Stockholm för åtta år sedan, och nu bor vi i Solna och har två barn som är friska, stökiga, oregerliga och inte riktigt kloka något av dem.

Idag är det Sveriges nationaldag och min frus och min sjätte bröllopsdag, och jag har precis som de flesta andra läst i tidningarna att många människor, politiker bland annat, vill att invandrare ska visa större tacksamhet för att de får leva här.

Jag ville bara som hastigast nämna att jag är väldigt, väldigt, väldigt tacksam, jag också.

263 kommentarer

 1. Jag blir så rörd när jag läser din berättelse. Det är äkta kärlek och är helt underbart.

 2. Idag är det min och min mans sjätte bröllopsdag också! Stort grattis till både dig och mig och våra respektive! 🙂
  PS. Coolt att kunna säga att man delar bröllopsdag med självaste Fredrik Backman 😀

 3. Den milt galna Fredrik som skriver kärleksförklaring till en otroligt vacker och tålig kvinna. Som dessutom har humor. Fredrik jag är en av många läsare och jag tycker ni två är fantastiska =).

 4. Varje gång jag läser dina kärleksförklaringar till din fru och din familj går det rakt in i hjärtat. Det berör mig så mycket. Det är fantastiskt att ni två har hittat varandra.
  Och tack för att du påminner oss andra om vad som är viktigt i livet.
  <3

 5. Gratulerer så mye med bryllupsdagen.
  Mye kjærlighet i din omtale av din frue og deres 2 barn. Herlig å lese.
  Fortsett å skrive, en dag uten dine skriverier er kjedelig.

 6. Amor den filuren sitter nu och ler
  känner sig nöjd att han träffat just er.

 7. Varmaste gratulationer till er båda!
  Blev så glad när du kom hem från England och skrev i bloggen igen?

 8. Som vanligt skriver du rakt in i hjärtat. Grattis till er båda! Störst av allt är kärleken och humorn (som jag tror aposteln Paulus egentligen sa innan någon klantig redigerare krävde nedkortning av texten).

 9. I just want to mention I am new to weblog and actually loved this web page. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have fantastic article content. Thanks for sharing with us your blog.

 10. Pingback: drain cleaning
 11. I simply want to tell you that I am just very new to blogging and site-building and absolutely liked you’re blog. More than likely I’m planning to bookmark your website . You really have really good articles and reviews. With thanks for sharing your web site.

 12. Pingback: T-shirt printers
 13. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 14. I just want to mention I am just beginner to blogging and site-building and seriously liked this web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You actually have beneficial stories. Kudos for revealing your website.

 15. I was curious if you ever thought of changing the structure of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 16. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless think of if you added some great graphics or videos to give your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this blog could definitely be one of the very best in its field. Superb blog!

 17. I just want to mention I’m beginner to blogging and site-building and seriously enjoyed you’re web page. Likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely come with awesome posts. Kudos for sharing your blog.

 18. Pingback: Free Classifieds
 19. I just want to tell you that I am just new to blogging and site-building and actually enjoyed your blog site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You amazingly come with tremendous article content. With thanks for sharing with us your blog.

 20. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. A great read. I’ll certainly be back.

 21. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and good luck.|

 22. Wow, superb weblog structure! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The overall look of your web site is wonderful, as well as the content!

 23. Howdy! This blog post couldn’t be written much better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I am going to send this information to him. Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!|

 24. Good day! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!|

 25. I have read so many articles about the blogger lovers however this piece of writing is genuinely a good post, keep it up.|

 26. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really loved surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing for your rss feed and I hope you write again soon!|

 27. It’s really a great and helpful piece of info. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 28. Hey very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I’m happy to find a lot of useful info here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 29. I just want to tell you that I am new to blogs and truly enjoyed you’re blog site. Probably I’m want to bookmark your site . You absolutely come with outstanding article content. Thanks for sharing your website page.

 30. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good web hosting provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!|

 31. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.|

 32. Excellent way of explaining, and pleasant article to obtain facts regarding my presentation focus, which i am going to deliver in institution of higher education.|

 33. Thanks a lot for sharing this with all people you really realize what you’re talking approximately! Bookmarked. Kindly also seek advice from my site =). We will have a hyperlink trade agreement among us|

 34. Just desire to say your article is as amazing. The clearness on your post is just spectacular and i can think you are a professional on this subject. Fine with your permission let me to seize your feed to stay updated with drawing close post. Thank you a million and please carry on the enjoyable work.|

 35. I simply want to say I am just all new to blogging and site-building and actually enjoyed you’re page. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You amazingly come with incredible articles and reviews. Many thanks for sharing your web page.

 36. After examine a number of of the blog posts in your website now, and I really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and might be checking back soon. Pls take a look at my site as well and let me know what you think.

 37. Every weekend i used to go to see this site, for the reason that i wish for enjoyment, as this this web page conations truly pleasant funny information too.|

 38. Thank you for all of the efforts on this web page. Kim loves conducting internet research and it’s really obvious why. My spouse and i learn all regarding the compelling medium you create simple tips and hints through your blog and as well welcome participation from website visitors on the theme while my princess is without question being taught a whole lot. Enjoy the rest of the year. You are always doing a very good job.

 39. Thanks for the auspicious writeup. It in truth was once a leisure account it. Glance complicated to more added agreeable from you! By the way, how can we be in contact?

 40. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that ”perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say you have done a very good job with this. Also, the blog loads extremely quick for me on Chrome. Superb Blog!|

 41. I just want to say I’m new to weblog and really liked this web blog. Likely I’m want to bookmark your site . You surely come with perfect stories. Many thanks for sharing with us your website page.

 42. Someone necessarily help to make significantly posts I might state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to create this actual submit amazing. Fantastic process!|

 43. I am curious to find out what blog platform you have been working with? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any solutions?|

 44. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 45. With every thing that appears to be building throughout this subject matter, your perspectives are generally fairly radical. On the other hand, I appologize, because I can not subscribe to your entire suggestion, all be it stimulating none the less. It seems to us that your remarks are not completely justified and in actuality you are yourself not totally confident of your argument. In any case I did appreciate looking at it.

 46. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely return.|

 47. Thanks for the good writeup. It in truth used to be a enjoyment account it. Look complicated to far brought agreeable from you! However, how can we communicate?

 48. I simply want to say I’m new to blogging and site-building and honestly liked you’re web page. More than likely I’m want to bookmark your blog . You actually have good articles and reviews. Thanks for sharing your web site.

 49. Pingback: accident
 50. Pingback: mobile keywords
 51. Hello! I’ve been following your blog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to say keep up the fantastic job!|

 52. I happen to be writing to let you be aware of of the cool discovery my cousin’s child enjoyed checking your webblog. She realized some issues, which included how it is like to have an incredible coaching spirit to have the others without problems know just exactly specified multifaceted subject areas. You truly surpassed our expected results. Thanks for presenting those beneficial, safe, edifying as well as easy tips on the topic to Emily.

 53. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely return.|

 54. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist different customers like its helped me. Great job.|

 55. What you posted made a bunch of sense. But, think on this, suppose you added a little information? I ain’t saying your content isn’t good, but suppose you added a post title that grabbed a person’s attention? I mean %BLOG_TITLE% is kinda vanilla. You could peek at Yahoo’s home page and note how they create post titles to grab people interested. You might add a video or a related picture or two to grab readers interested about everything’ve got to say. In my opinion, it might bring your blog a little bit more interesting.|

 56. Greetings! Very useful advice within this post! It’s the little changes that will make the most important changes. Many thanks for sharing!|

 57. I just couldn’t leave your website before suggesting that I actually loved the standard info a person supply in your visitors? Is gonna be again steadily to investigate cross-check new posts.

 58. I simply want to mention I’m very new to blogging and definitely enjoyed you’re web-site. Most likely I’m planning to bookmark your website . You definitely have fabulous posts. Regards for revealing your blog.

 59. Hello, yup this paragraph is actually fastidious and I have learned lot of things from it about blogging. thanks.|

 60. Definitely believe that that you said. Your favourite justification appeared to be on the web the easiest thing to take note of. I say to you, I certainly get irked even as other people consider concerns that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the entire thing without having side-effects , other folks could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 61. Very nice info and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks 🙂

 62. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 63. Hi, i believe that i noticed you visited my blog thus i came to return the favor?.I am trying to find things to improve my site!I assume its good enough to make use of some of your concepts!!|

 64. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!|

 65. What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this good article.|

 66. When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I get four emails with the exact same comment. There has to be a means you can remove me from that service? Many thanks!|

 67. I was curious if you ever considered changing the structure of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?|

 68. This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 69. What i don’t understood is in fact how you are now not really a lot more well-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You already know thus significantly in terms of this subject, made me in my opinion believe it from a lot of numerous angles. Its like women and men aren’t fascinated until it’s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times take care of it up!|

 70. I truly enjoy studying on this web site, it has got good posts. ”One should die proudly when it is no longer possible to live proudly.” by Friedrich Wilhelm Nietzsche.

 71. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Thank you|

 72. I simply want to mention I am just beginner to blogs and really enjoyed you’re web blog. Most likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with awesome writings. Thanks a bunch for sharing with us your website page.

 73. Hello there, I found your blog by the use of Google at the same time as looking for a comparable topic, your web site got here up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 74. Somebody necessarily lend a hand to make critically posts I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to make this actual post extraordinary. Wonderful process!|

 75. Hello! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!|

 76. We stumbled over here different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.|

 77. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?|

 78. I simply want to tell you that I’m newbie to blogs and absolutely liked this web site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You surely have fantastic well written articles. Bless you for sharing with us your web-site.

 79. If you are going for best contents like I do, simply pay a quick visit this site everyday for the reason that it offers quality contents, thanks|

 80. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.|

 81. Hey! I know this is sort of off-topic but I had to ask. Does building a well-established blog such as yours take a large amount of work? I am completely new to operating a blog however I do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I can easily share my personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!|

 82. Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that will make the biggest changes. Thanks a lot for sharing!|

 83. I like the helpful info you provide for your articles. I’ll bookmark your blog and check once more here frequently. I’m relatively sure I’ll be informed plenty of new stuff right right here! Good luck for the next!|

 84. I intended to post you that tiny note to thank you so much again for all the precious secrets you’ve discussed at this time. This has been simply surprisingly generous with you to present extensively what exactly a few people might have marketed for an e-book in order to make some dough for their own end, mostly given that you might have tried it if you ever desired. These concepts additionally worked as the fantastic way to realize that someone else have a similar desire much like my personal own to grasp good deal more on the subject of this matter. I think there are several more pleasurable situations ahead for those who scan your site.

 85. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I am hoping you write once more soon!|

 86. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I am impressed! Very helpful information particularly the final phase 🙂 I handle such info much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck. |

 87. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Kudos!|

 88. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find any person with some unique ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is one thing that’s wanted on the web, someone with slightly originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!

 89. It’s amazing to pay a quick visit this web site and reading the views of all colleagues regarding this article, while I am also zealous of getting experience.|

 90. Nice blog here! Also your site rather a lot up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link in your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol|

 91. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this subject here on your internet site.|

 92. Attractive portion of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing for your feeds and even I achievement you get entry to persistently quickly.

 93. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.|

 94. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!|

 95. Definitely believe that that you said. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to take note of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other people think about worries that they plainly do not recognize about. You managed to hit the nail upon the highest and also outlined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks|

 96. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. With thanks|

 97. Wonderful site you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part of group where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

 98. I was suggested this blog by means of my cousin. I’m not sure whether or not this publish is written through him as nobody else know such exact about my problem. You are incredible! Thanks!|

 99. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your web site in my social networks!|

 100. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!|

 101. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today.|

 102. When someone writes an post he/she retains the idea of a user in his/her mind that how a user can know it. Thus that’s why this post is outstdanding. Thanks!|

 103. Hi I am so thrilled I found your weblog, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent work.|

 104. hello!,I like your writing so much! share we communicate more about your article on AOL? I require a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

 105. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing on your rss feed and I hope you write once more very soon!

 106. Very well written article. It will be valuable to anyone who employess it, including myself. Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.

 107. Pingback: My Homepage
 108. Pingback: clothes pins
 109. Wow! This could be an actual of the very beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject subject. Basically Magnificent. I am also an experienced professional during this topic so I often understand your effort.

 110. Whats up very nice blog!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find so many helpful info right here in the submit, we’d like work out more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 111. Hello! I know this is kind of off-topic however I had to ask. Does managing a well-established blog like yours require a large amount of work? I am completely new to writing a blog however I do write in my diary daily. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!|

 112. Spot on with this write-up, I honestly believe this web site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the info!|

 113. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!|

 114. I’ll immediately grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.

 115. Howdy outstanding blog! Does running a blog similar to this take a large amount of work? I have virtually no expertise in coding however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I just needed to ask. Thank you!|

 116. I got what you intend, thanks for posting .Woh I am glad to find this website through google. ”The test and use of a man’s education is that he finds pleasure in the exercise of his mind.” by Carl Barzun.

 117. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your blog. It looks like some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a issue with my web browser because I’ve had this happen before. Appreciate it|

 118. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!|

 119. I just could not depart your web site before suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is going to be back often to check up on new posts

 120. I needed to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I’ve got you bookmarked to look at new things you post…|

 121. Pingback: dna testing
 122. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write concerning here. Again, awesome web site!|

 123. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & aid different users like its helped me. Great job.|

 124. I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this issue?|

 125. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks|

 126. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.|

 127. Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!|

 128. Great items from you, man. I have be mindful your stuff previous to and you are simply extremely great. I actually like what you have got here, certainly like what you’re saying and the way in which during which you say it. You’re making it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can not wait to learn much more from you. That is actually a tremendous site.|

 129. I’ve read a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you set to create the sort of magnificent informative website.|

 130. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this publish and if I may just I desire to counsel you few attention-grabbing issues or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things approximately it!|

 131. Appreciate it for helping out, wonderful info. ”I have witnessed the softening of the hardest of hearts by a simple smile.” by Goldie Hawn.

 132. I know this web site presents quality depending content and extra stuff, is there any other web page which gives these kinds of information in quality?|

 133. This is really attention-grabbing, You are an overly skilled blogger. I’ve joined your feed and sit up for in the hunt for extra of your excellent post. Additionally, I’ve shared your site in my social networks|

 134. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 135. I’m still learning from you, but I’m making my way to the top as well. I definitely love reading all that is posted on your website.Keep the stories coming. I liked it!

 136. I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and magnificent user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 137. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic. I really like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is actually a terrific site.

 138. Right here is the right webpage for anyone who wishes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You certainly put a new spin on a subject that’s been written about for decades. Great stuff, just wonderful!|

 139. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for inexperienced blog writers? I’d genuinely appreciate it.|

 140. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!|

 141. I chance you never stop! This is one of the greatest blogs Ive always recite. Youve got approximately madcap skillfulness here, man. I immediately possibility that you dont lose your style for the reason that youre certainly one of the coolest bloggers outdated here. Please save it up since the internet needs a name like you spreading the word.

 142. Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.

 143. I need to to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have got you saved as a favorite to look at new stuff you post…|

 144. Hey there this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!|

 145. I stumbled upon an informative article on this site that provided practical tips on how to earn a living through the internet after being laid off. Motivated to turn my economic situation around, I executed the strategies recommended in the article and to my great satisfaction, I was triumphed over my money problems within only two weeks. The article truly delivered on its promise. You can visit – https://bit.ly/3HeGV8C. Give youself a try as it cost you nothing and can gain you something meaningful as a life changer. I know I did.

 146. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 147. I blog frequently and I seriously appreciate your content.
  The article has truly peaked my interest. I will take a note
  of your blog and keep checking for new details about once per week.
  I opted in for your Feed as well. I saw similar here: Sklep internetowy

 148. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of exclusive content I’ve either created
  myself or outsourced but it looks like a lot of it is
  popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help protect against content from being
  stolen? I’d genuinely appreciate it. I saw similar here: Najlepszy sklep

 149. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get
  my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar
  article here: E-commerce

 150. Hi there! Do you know if they make any plugins to
  assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
  get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thanks! You can read similar art here:
  Scrapebox List

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *