Det är möjligt att gränserna blir lite suddigare efter ett tag

Jag var i en social situation. Jag har, för all del, inte en historik av att vara direkt överkvalificerad för den typen av uppgifter. Men just den här sociala situationen var ett kalas i en trädgård hos några vänner tillsammans med några av deras vänner som jag inte kände och jag upplevde, kanske så här i efterhand helt felaktigt, att jag förväntades småprata. Så jag småpratade med två personer som höll i varsitt ganska nyfött barn. De skojade med varandra om hur livet förändras när man blir förälder. De drog ett par olika exempel, jag minns inte exakt vilka, det var något om att gå upp mitt i natten och något om att det plötsligt är ett stort projekt att gå och köpa mjölk. Jag hade aldrig träffat dem förut. Jag ville bara inte vara den obehagliga killen som står tyst bredvid folk han inte känner. Så jag tänkte ställa en fråga, för folk säger alltid att det är bra att ställa frågor om man vill inleda en konversation. Så jag passade på att fråga om någon av dem hade några bra tips på hur man får bort bajs som har fastnat i håret på underarmarna. Jag gjorde en kort förlorande gest mot min egen underarm när jag sa det. Jag är pedagogisk på det sättet.

Det hade så här i efterhand självklart varit bra om jag till att börja med hade förklarat för dem att jag själv också har barn.

Det hade även varit bra om mina barn hade gått att hitta när jag skulle bevisa deras existens.  Och det hade hjälpt om jag hade befunnit mig i rätt trädgård, så att personerna jag pratade med faktiskt var vänner med mina vänner och inte med mina vänners grannar.

Jag bara säger nu att min personliga åsikt är att radhusträdgårdar borde vara tydligt separerade genom buskage eller staket eller annan anordning. Och jag förstår att det är ordet ”separerade” jag borde ha använt när jag skulle förklara för min fru vad som hade hänt. Jag borde inte ha sagt ”folk måste ha gränser”. För det är tydligen jag som borde ha det.

Men det behöver inte BARA vara såna här saker som är anledningen till att jag inte har speciellt många vänner.

296 kommentarer

 1. Gränser är bra att ha…både som person och vad gäller avgränsningar i trädgården…Jag är dock mest imponerad över hur du brukar få bajs på underarmarna…! Och, i så fall, hur du INTE vet hur du får bort det…Hört talas om tvål och vatten…? 🙂

 2. Jag är onekligen imponerad över att du inte insåg att du inte var inne i dina vänners trädgård. Husen kan ju se identiska ut, men inte trädgårdar och utemöbler. Första gången du var där? Får lite ”Vilse i Pannkakan-vibbar”.

 3. Jag är gärna vän med dig! För du är precis hur underhållande som helst! ???

 4. Du har många vänner här i alla fall. Fast det kanske är svårt att bevisa vår existens också i och för sig 🙂

 5. @Linsan Eller så har vi bara råkat vandra in på ”grannbloggen” utan att vi riktigt förstod vad som hände. För det här är väl Ernst Brunners blogg va?!

  #bloggstaketsuppropet

 6. Otroligt roligt som alltid när du beskriver situationer! Tips: Babyolja och en bomullspad funkar nog bäst för borttagning av bajs tror jag. PS. Tråkiga människor du verkar träffa. Skulle gärna vara vän med dig

 7. Förresten vill jag tillägga att oljan o bomullen endast testats som bajsborttagning på min son som är två månader.

 8. Helt jävla fantastiskt vilka situationer du lyckas hamna i, big-F! Fredrik for president! 🙂 🙂 🙂
  Jag ställer också upp som en ”vän”, fiktiv eller reell, your choice! …och det känns som en sorts fadersinstinkt från min sida!

 9. Du har aldrig funderat på om du är lite autistisk Fredrik? 😉 Du kanske ska be din fru sätta dig i en löplina? Hursomhelst så hade jag gärna gått på partaj med dig, du hade fått mig att framstå som den normala:-D

 10. Alltså… Nu har ju inte jag nån sån däringa instagram eller twitter eller nåt annat socialt what so ever, så jag vet inte hur jag kommenterar på instagrambilden med ”fudge” men skulle ändå vilja göra det… Så jag gör det helt sonika här istället.

  Detta var vad jag kom att tänka på när jag såg ”fudge”-funderingen:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14409831.ab

 11. Jag, och flera med mig vill gärna vara vän med dig. Kanske starta ett kollektiv långt borta från alla ”normala” människor och samla oss inte lika normala på samma ställe? Tror att vi är många som vill det… ?

 12. Har tre barn och har knappt hunnit läsa en bok på 7 år och har nu sträckläst ’Mormor hälsar och säger förlåt’. Ta mig tusan den bästa bok jag läst! Nu ska jag köpa nästa!

 13. I just want to tell you that I am newbie to blogging and site-building and seriously enjoyed this web-site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You really have fabulous well written articles. Kudos for revealing your webpage.

 14. I simply want to say I am just new to weblog and actually loved your web site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with wonderful articles and reviews. Thanks for sharing with us your web site.

 15. Pingback: Fresno plumber
 16. Pingback: Fresno plumber
 17. I just want to tell you that I’m beginner to blogs and absolutely enjoyed your blog site. Probably I’m want to bookmark your blog . You really have fabulous article content. Thanks a bunch for sharing with us your web page.

 18. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks, I’ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

 19. Just want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just great and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 20. I simply want to say I am newbie to blogs and seriously savored your blog. Probably I’m planning to bookmark your site . You really have excellent stories. Thank you for revealing your blog site.

 21. Pingback: autorecharge
 22. Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that make the biggest changes. Many thanks for sharing!|

 23. What i do not understood is in truth how you are no longer really a lot more smartly-appreciated than you might be right now. You are so intelligent. You understand thus considerably in relation to this subject, produced me personally imagine it from numerous numerous angles. Its like men and women are not fascinated unless it’s something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs nice. At all times maintain it up!

 24. I was very happy to seek out this web-site.I wished to thanks in your time for this excellent read!! I positively enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 25. Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?|

 26. Hi, i think that i noticed you visited my website so i got here to return the prefer?.I am trying to find things to enhance my website!I guess its adequate to make use of some of your ideas!!|

 27. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 28. Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!|

 29. Good info and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any ideea where to employ some professional writers? Thanks 🙂

 30. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Excellent blog and superb design and style.|

 31. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I feel that you just can do with some % to drive the message house a bit, but other than that, that is great blog. A fantastic read. I will certainly be back.|

 32. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 33. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.|

 34. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 35. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!|

 36. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any techniques to help reduce content from being stolen? I’d really appreciate it.|

 37. Hello there! I simply wish to offer you a big thumbs up for the great information you have right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.|

 38. Hi there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!|

 39. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different users like its helped me. Great job.|

 40. Can I simply say what a relief to discover somebody who actually knows what they are talking about over the internet. You certainly realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people should look at this and understand this side of your story. I was surprised that you are not more popular because you most certainly have the gift.|

 41. Undeniably believe that that you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to keep in mind of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider issues that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the entire thing without having side-effects , other people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 42. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be greatly appreciated!|

 43. Pingback: lustro piotrków
 44. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.|

 45. I don’t know if it’s just me or if everybody else encountering issues with your blog. It appears like some of the text within your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously. Thanks|

 46. fantastic points altogether, you simply received a emblem new reader. What might you suggest about your post that you simply made a few days ago? Any positive?|

 47. Hey are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!|

 48. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am having troubles with your RSS. I don’t know the reason why I can’t join it. Is there anyone else having the same RSS problems? Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanx!!|

 49. Pingback: mobile seo
 50. After looking into a few of the articles on your web page, I truly appreciate your way of blogging. I book marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my web site too and tell me your opinion.|

 51. Pingback: avisos gratis
 52. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 53. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!|

 54. I just want to mention I’m beginner to weblog and absolutely enjoyed your web page. Probably I’m want to bookmark your blog . You certainly come with outstanding article content. Many thanks for sharing with us your website page.

 55. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!|

 56. Pingback: akwaria piotrków
 57. Howdy! This post couldn’t be written much better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I most certainly will forward this post to him. Pretty sure he will have a great read. I appreciate you for sharing!|

 58. Pingback: plumber
 59. I simply want to mention I’m beginner to blogs and seriously loved you’re blog site. Very likely I’m want to bookmark your blog . You actually have incredible articles. Thanks for sharing with us your web-site.

 60. First of all I would like to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had a difficult time clearing my mind in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thanks!|

 61. Pingback: plumber
 62. I used to be recommended this web site via my cousin. I’m not certain whether this post is written by him as no one else know such particular about my problem. You are incredible! Thanks!|

 63. Whats up very nice site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds also? I am satisfied to seek out numerous useful info here in the put up, we want work out more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .|

 64. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!|

 65. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 66. Good blog you have got here.. It’s hard to find high quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!|

 67. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts. In any case I’ll be subscribing in your feed and I am hoping you write again very soon!

 68. I really like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys I’ve added you guys to blogroll.|

 69. Hello I am so grateful I found your weblog, I really found you by error, while I was browsing on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb job.

 70. hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did then again experience a few technical points the usage of this site, as I experienced to reload the site lots of occasions prior to I could get it to load correctly. I had been puzzling over if your hosting is OK? No longer that I’m complaining, but sluggish loading cases times will very frequently have an effect on your placement in google and can injury your high-quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective exciting content. Make sure you update this once more soon..

 71. This is my first time go to see at here and i am genuinely impressed to read all at alone place.|

 72. I just want to tell you that I am very new to weblog and actually savored you’re web site. Probably I’m planning to bookmark your website . You certainly come with perfect article content. Cheers for sharing with us your blog site.

 73. Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? With thanks|

 74. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!|

 75. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely excellent. I really like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is really a terrific web site.|

 76. I’d like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website now ;)|

 77. Greetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

 78. That is really interesting, You’re an excessively skilled blogger. I have joined your feed and sit up for searching for more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

 79. I’ve been browsing online greater than 3 hours as of late, yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It’s beautiful price sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will probably be much more useful than ever before.

 80. An attention-grabbing dialogue is worth comment. I feel that you must write extra on this subject, it won’t be a taboo topic but generally persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 81. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 82. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.|

 83. I was very pleased to seek out this net-site.I wanted to thanks to your time for this excellent read!! I undoubtedly having fun with every little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

 84. What i don’t realize is in fact how you are not really a lot more neatly-preferred than you might be right now. You’re so intelligent. You realize thus considerably with regards to this matter, produced me in my view consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t fascinated except it is one thing to do with Woman gaga! Your own stuffs nice. Always maintain it up!

 85. Excellent post. I was checking constantly this weblog and I am inspired! Very helpful info specifically the ultimate section 🙂 I deal with such information much. I used to be seeking this particular information for a very long time. Thanks and good luck. |

 86. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.|

 87. Excellent way of explaining, and pleasant article to get information on the topic of my presentation focus, which i am going to convey in university.|

 88. obviously like your web-site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to tell the reality then again I will certainly come back again.|

 89. Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any suggestions? Appreciate it!|

 90. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thank you|

 91. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the identical comment. Is there any means you may take away me from that service? Thanks!

 92. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!|

 93. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. All the best|

 94. The crux of your writing while appearing agreeable originally, did not settle properly with me personally after some time. Somewhere within the paragraphs you actually managed to make me a believer unfortunately just for a short while. I nevertheless have got a problem with your jumps in assumptions and one might do well to help fill in those breaks. In the event you actually can accomplish that, I could undoubtedly be impressed.

 95. I have been surfing online more than 3 hours lately, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is beautiful price enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content material as you probably did, the net will likely be much more helpful than ever before.

 96. It’s actually a great and helpful piece of information. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.|

 97. Pingback: clothes pins
 98. Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!|

 99. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Many thanks!|

 100. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!|

 101. Pingback: szklarz
 102. I’m not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.|

 103. What i don’t understood is actually how you are not actually a lot more well-appreciated than you may be now. You are very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally believe it from numerous varied angles. Its like men and women are not interested until it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs outstanding. Always deal with it up!|

 104. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!|

 105. I are previously absent on behalf of approximately time, but straight away I dredge up why I employed to love this locate. Be grateful an distinctive, I’ll appraise to check rearward further evenly. How mostly you up-date your web page?

 106. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious in support of new viewers.|

 107. I was pretty pleased to discover this web site. I wanted to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved as a favorite to see new things in your website.|

 108. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!|

 109. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that ”perfect balance” between superb usability and appearance. I must say you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads very quick for me on Firefox. Excellent Blog!|

 110. Hello, this weekend is nice in support of me, since this time i am reading this enormous educational post here at my home.|

 111. Pingback: szklo
 112. If you desire to get much from this article then you have to apply these methods to your won website.|

 113. Attractive component to content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to claim that I get actually loved account your weblog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I fulfillment you access consistently fast.

 114. I’m curious to find out what blog system you are using? I’m having some minor security problems with my latest site and I’d like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

 115. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.|

 116. I used to be suggested this blog by means of my cousin. I’m now not certain whether this publish is written through him as no one else realize such distinctive approximately my problem. You’re wonderful! Thank you!|

 117. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s webpage link on your page at appropriate place and other person will also do same in favor of you.|

 118. Pingback: Homepage
 119. I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 120. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!|

 121. Hello! I’ve been reading your blog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to mention keep up the great job!

 122. Hi there to all for the reason that I am genuinely keen of reading this website s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 123. заказать флуд – (Info Email bomber https://t.me/floodservice/273 )

  Email Bombing – email flood or email hoax (DOS attack) or cluster email bombing, what are they actually doing?

  A huge number of emails are sent to e-mail. This usually means that the @FloodService_bot bot specifically targets the victim’s mailbox associated with your email.

  These emails are intended to make fun of friends or distract the victim from any security messages or other emails.

  I am glad to present you a mail flood bot with a convenient menu and flexible settings!

  The cost of the service is $ 2 = 1000 letters.

  You specify the time of the flood and the number of letters yourself, or choose the ”FAST FLOOD” function

  During the flood, a sufficient number of letters arrive so that the owner would miss an important letter!

  The bot will flood more than you ordered. On average, 30% more than ordered.

  Flood email, Floods Email, Email flooding, gmail flood, email bomber, flood hotmail, flood online,email flooding, email flood bot, email flooded with spam, email flooding service, email flooded with subscriptions, email flooder bot, email bomber 2023, email bomber 2024, email spam bot online, email spammer bot free, spam bot, бот по флуду почт, сервис по флуду почт, услуги по флуду, флуд услуги.
  @FloodService_bot – Лучший емаил бомбер на рынке!

 124. Заключение образования важно для профессиональной деятельности на пост. Иногда появляются сценарии, когда диплом, полученный ранее неприменим для профессиональной деятельности. Покупка диплома в Москве решит эту проблему и гарантирует процветание в будущем – https://kupit-diplom1.com/. Существует много причин, приводящих к покупку документа об образовании в Москве. После продолжительного трудового стажа повдруг может потребоваться университетский диплом. Работодатель вправе менять требования к персоналу и принудить вас сделать выбор – взять диплом или потерять работу. Учеба на дневном отделении занимает много времени и энергии, а обучение на заочной форме — требует дополнительные финансовые средства на сдачу экзаменов. Ð’ подобных обстоятельствах более выгодно купить готовую копию. Если у вас уже есть опыт в выбранной сфере и овладели необходимыми компетенциями, не имеет смысла затрачивать время на обучение в университете. Плюсы приобретения документа об образовании воспринимают мгновенное изготовление, идеальное сходство с оригиналом, доступные цены, уверенность в трудоустройстве, возможность оценить свой успех самостоятельно и комфортную доставку. Наша компания предлагает возможность всем желающим получить желаемую работу. Цена изготовления свидетельств доступна, что делает эту покупку доступной для всех.

 125. В современных ситуациях трудно сделать перспективное будущее обеспеченных без высшего уровня образования – https://diplomex.com/. Без академического образования получить работу на работу с приличной оплатой труда и привлекательными условиями практически невозможно. Многие людей, узнавших о подходящей под вакансии, вынуждены от нее отклониться, не имея требуемого документа. Однако проблему можно решить, если заказать диплом о высочайшем образовании, расценка которого будет доступна в сравнивание со ценой обучения. Особенности приобретения диплома о высочайшем образовании Если лицу нужно только демонстрировать документ своим знакомым, вследствие факта, что они не смогли закончить учебу по каким-либо причинам, можно заказать недорогую топографическую копию. Однако, если его придется показывать при устройстве на работу, к теме стоит подойти более серьезно.

 126. В городе Москве купить свидетельство – это практичный и экспресс способ достать нужный запись безо дополнительных трудностей. Большое количество компаний предлагают услуги по изготовлению и продаже дипломов различных учебных заведений – https://www.diplomkupit.org/. Разнообразие дипломов в Москве велик, включая документация о высшем и среднем профессиональной подготовке, аттестаты, свидетельства колледжей и вузов. Основное преимущество – способность достать свидетельство официальный документ, обеспечивающий подлинность и высокое качество. Это предоставляет специальная защита против подделки и предоставляет возможность воспользоваться свидетельство для разнообразных целей. Таким способом, покупка диплома в городе Москве является достоверным и оптимальным вариантом для тех, кто желает достичь успеха в карьере.

 127. Внутри Москве приобрести аттестат – это комфортный и быстрый вариант получить нужный документ лишенный дополнительных трудностей. Большое количество организаций предоставляют сервисы по изготовлению и реализации свидетельств разнообразных учебных заведений – http://www.diplom4you.net. Разнообразие свидетельств в столице России большой, включая документация о академическом и нормальном образовании, свидетельства, дипломы техникумов и вузов. Основной плюс – возможность достать диплом официальный документ, гарантирующий истинность и высокое стандарт. Это гарантирует уникальная защита от подделок и дает возможность применять свидетельство для разнообразных задач. Таким образом, приобретение аттестата в Москве является надежным и оптимальным выбором для данных, кто стремится к успеху в сфере работы.

 128. Внутри Москве купить диплом – это удобный и экспресс способ получить нужный документ лишенный дополнительных трудностей. Множество компаний предлагают услуги по созданию и реализации дипломов разных образовательных институтов – https://prema-diploms-srednee.com/. Выбор дипломов в столице России большой, включая документы о высшем уровне и среднем профессиональной подготовке, свидетельства, дипломы колледжей и академий. Основной преимущество – способность достать аттестат официальный документ, гарантирующий достоверность и высокое стандарт. Это предоставляет специальная защита ото подделки и позволяет использовать диплом для различных задач. Таким образом, заказ аттестата в Москве является важным безопасным и эффективным выбором для таких, кто желает достичь процветанию в сфере работы.

 129. Внутри городе Москве приобрести аттестат – это комфортный и экспресс метод завершить нужный бумага без лишних хлопот. Множество компаний предоставляют сервисы по производству и торговле свидетельств разнообразных образовательных учреждений – https://gruppa-diploms-srednee.com/. Выбор дипломов в городе Москве велик, включая бумаги о академическом и среднем ступени учебе, документы, дипломы вузов и академий. Главное преимущество – возможность получить свидетельство официальный документ, обеспечивающий подлинность и высокое качество. Это обеспечивает особая защита от подделки и позволяет применять аттестат для различных задач. Таким способом, заказ диплома в городе Москве становится безопасным и эффективным вариантом для данных, кто желает достичь успеху в карьере.

 130. Внутри столице России приобрести диплом – это комфортный и оперативный метод завершить нужный документ лишенный дополнительных трудностей. Разнообразие компаний предоставляют услуги по производству и торговле свидетельств разных учебных заведений – russkiy-diploms-srednee.com. Выбор свидетельств в Москве велик, включая бумаги о высшем уровне и нормальном образовании, свидетельства, дипломы вузов и университетов. Основное преимущество – возможность приобрести свидетельство официальный документ, обеспечивающий подлинность и качество. Это обеспечивает особая защита ото подделки и позволяет использовать диплом для разнообразных задач. Таким способом, заказ свидетельства в столице России становится надежным и оптимальным решением для тех, кто стремится к успеха в карьере.

 131. На территории столице России приобрести диплом – это комфортный и быстрый вариант завершить нужный документ безо лишних хлопот. Большое количество компаний продают помощь по созданию и реализации дипломов различных учебных заведений – https://russkiy-diploms-srednee.com/. Ассортимент свидетельств в столице России огромен, включая бумаги о высшем уровне и нормальном учебе, документы, свидетельства вузов и университетов. Главное плюс – возможность приобрести свидетельство Гознака, обеспечивающий истинность и качество. Это предоставляет уникальная защита от подделки и дает возможность применять свидетельство для различных целей. Таким образом, покупка диплома в столице России становится безопасным и оптимальным вариантом для тех, кто желает достичь успеха в карьере.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *