Reklam

God morgon. Eller förmiddag. Eller hur man nu väljer att se det. Jag dömer ingen.

Eftersom det här är reklam ska jag försöka att inte ta upp mer av er tid än möjligt. (Och eftersom det här är reklam kan ni förstås sluta läsa nu direkt om ni inte är intresserade av reklam och till exempel vill gå och äta ost istället, jag har den djupaste förståelse för all sorts ost).

Så:

1. Om någon händelsevis vill ha ett signerat ex av någon av mina böcker inför jul (för full transparens så tror jag faktiskt att nästan alla blir gladare över att få till exempel en ost, men det där gör ni som ni vill) så säljs det tyvärr ingenstans i år. Däremot kan man om man vill skicka böcker (köpta, lånade eller stulna, men helst inte stulna om det går att undvika) per post till min utomordentliga vän och PR-person Karin, så ser hon till att jag signerar dem och skickar tillbaka. Om man vill att det ska stå något speciellt till en speciell person så kan man skriva det på en lapp. Gärna tydligt. Sen kommer jag skriva ungefär samma sak i boken. Förmodligen jätteotydligt. Och under det kommer jag skriva något som min mamma säger ser ut som ”MBL” eftersom jag tydligen har en jävligt stökig signatur. Om ni får en bok där det ser ut som om någon har skrivit ”Fredrik Backman” fullt läsbart så är det alltså en förfalskning. Hur som helst: Adressen i så fall är Kult PR, Grev Turegatan 45, 114 38 Stockholm. Karin säger att hon behöver böckerna senast 10 december om hon ska hinna skrika ”DET SPELAR INGEN ROLL VILKEN HIMLA PENNA DU ANVÄNDER BARA SKRIV NU!!!” åt mig och skicka tillbaka dem före jul.

2. Johan Rheborgs teaterversion av ”En man som heter Ove” har som några av er hört mig tjata om tidigare spelats på Rival i Stockholm hela det här året, men har varit lite knixig att få tag på biljetter till. Den kommer däremot spelas nästa år också (det har bland annat nyligen släppts tio nya föreställningar för maj och juni) så för er som har frågat är det förhoppningsvis lite lättare att boka platser nu. Finns på Blixten.se.

3. För er som undrar över filmatiseringen av ”En man som heter Ove” så har den premiär på juldagen, med Rolf Lassgård i huvudrollen. Pocketversionen av boken kommer i samma veva släppas med ett nytt omslag, baserat på filmaffischen. Innehållet i boken kommer tyvärr inte vara ett dugg bättre än tidigare (det kommer alltså fortfarande hänvisas till ”element” på flera sidor trots att varje civiliserad människa vet att det för fan heter ”radiator” och vid ett tillfälle backar en Toyota Prius med släp trots att den årsmodellen av Toyota Prius inte hade dragkrok) och för detta ber författaren i vanlig ordning om ursäkt.

4. Nu: Ost.

157 kommentarer

 1. Ost? Menar du att du signerar ostar? Jag är iofs inte helt säker på att jag vill låta en julklappsost komma i närheten av dig …

 2. Jag skulle göra vad som helst, nästan, för att få se föreställningen med Johan Rheborg. Jag ska se filmen och kommer antagligen att gråta rejält. Precis som när jag läser boken.

 3. Det skulle troligtvis inte vara ”okej” och uppfattas en smula ”udda” där möjligtvis minst EN person skulle känna sig ”obekväm” – men du kan inte signera Herr Rheborg och skicka över va?
  Då skulle jag bli dubbelt julklappsglad!

  Hoppsan. Nu kom min doktor.

 4. Inte för att det här har så mycket med ditt inlägg att göra med jag vill bara säga att jag tycker det är liiite eller nästan ganska mycket kul att det, när man ska skriva en kommentar, står ”obligatoriska fält är märkta” och sen en liten röd stjärna. Det är förstås inte det som är det roliga i det hela utan att alla fält är märkta utom just kommentarsfältet.

  Det var bara en observation från min sida..

 5. Och jag som har glatt mig åt att det finns iallafall en svensk som vet att det heter element….

 6. Fredrik, till ditt försvar måste vi väl ändå kunna tillägga att det förmodligen var ett eftermonterat drag på den Toyota Prius du syftar på…..

 7. Dumheter. Draget var naturligtvis fastsatt med silvertejp. Det är silvertejpen som håller ihop universum, så vad är ett litet drag?

 8. En fråga. Om man händelsevis skulle vilja ha en bok signerad, men av olika anledningar inte har någon brådska att hinna med det före jul, är det i sådana fall okej att skicka in en lite när som helst? Eller är det bara nu någon orkar tvinga dig att kladda i dem?
  Jag tänker att om jag väntar lite så behöver du inte slita ut dig så mycket utan kan fokusera på dem som faktiskt vill ha det gjort fort. Och så kanske du har vilat upp handen tills min kommer så att det går att se vad det står. Fast det gör ingenting om det inte gör det ändå, får bara öva upp min övertalningsförmåga och försöka lyckas övertyga personen om att det faktiskt på riktigt är du som har kladdat, och inte bara jag som hittar på…

 9. Jag tycker att det låter typiskt den där lufsen att försöka backa släp men en bild utan dragkrok. Så det är nog något vi får beskylla lufsen för snarare än författaren.

  (kallade du honom Lufsen, it-konsulten? mitt minne är lite luddigt)

 10. I precisely desired to thank you so much all over again. I’m not certain the things I might have accomplished in the absence of those hints shared by you about such a topic. It became a depressing condition for me, nevertheless discovering this specialized tactic you treated it forced me to jump over joy. I will be happier for your work and even sincerely hope you recognize what an amazing job you happen to be undertaking instructing some other people via a site. I know that you’ve never encountered all of us.

 11. I must get across my admiration for your kindness for those individuals that actually need help with this content. Your personal commitment to getting the solution throughout appears to be exceedingly informative and has in most cases helped guys and women just like me to achieve their pursuits. Your personal important facts can mean much to me and especially to my office colleagues. Warm regards; from all of us.

 12. I have to show my appreciation for your generosity in support of men who absolutely need guidance on this one niche. Your real dedication to getting the solution all-around ended up being exceedingly advantageous and have constantly helped workers like me to arrive at their ambitions. Your valuable suggestions entails much to me and far more to my mates. With thanks; from each one of us.

 13. I have to express my appreciation to you for bailing me out of this challenge. Right after browsing throughout the the web and getting suggestions that were not beneficial, I thought my life was over. Being alive minus the strategies to the difficulties you have sorted out by way of your good write-up is a critical case, and ones which might have adversely damaged my career if I hadn’t discovered your blog. Your actual knowledge and kindness in maneuvering all the stuff was excellent. I am not sure what I would have done if I hadn’t come across such a solution like this. I can at this moment look forward to my future. Thanks a lot so much for the skilled and results-oriented guide. I will not hesitate to refer the website to anybody who wants and needs guidance on this situation.

 14. I am also commenting to let you know of the remarkable discovery my friend’s daughter had reading your web page. She came to find numerous pieces, most notably what it’s like to possess an amazing coaching style to let the rest without difficulty learn several specialized matters. You undoubtedly surpassed people’s expected results. Thank you for presenting these necessary, trusted, edifying and even fun guidance on the topic to Mary.

 15. I enjoy you because of every one of your effort on this blog. My mom takes pleasure in setting aside time for investigation and it’s simple to grasp why. Most people know all of the compelling method you offer very useful secrets through this website and as well inspire participation from visitors on that concern then our favorite princess is undoubtedly discovering a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always doing a stunning job.

 16. I happen to be writing to make you understand of the helpful experience my cousin’s child gained viewing your blog. She picked up many issues, including what it’s like to possess an awesome helping heart to let many others quite simply know just exactly a number of tortuous matters. You really exceeded my expected results. Thank you for delivering those essential, trustworthy, revealing and even unique thoughts on this topic to Julie.

 17. I and also my pals happened to be taking note of the nice helpful tips located on the blog and so suddenly came up with a horrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those secrets. All the young boys were as a result thrilled to read them and have now without a doubt been taking pleasure in those things. We appreciate you genuinely so helpful as well as for obtaining varieties of cool resources millions of individuals are really eager to understand about. Our own honest regret for not expressing appreciation to you earlier.

 18. My wife and i got very joyous Peter could complete his web research from the ideas he discovered using your weblog. It’s not at all simplistic to just possibly be making a gift of techniques that many the others have been trying to sell. So we fully understand we need the blog owner to appreciate for that. The main illustrations you’ve made, the simple site menu, the relationships you will make it easier to create – it is mostly unbelievable, and it’s really letting our son and our family feel that this issue is awesome, which is wonderfully mandatory. Thanks for the whole thing!

 19. I am only commenting to let you know what a superb encounter my girl undergone browsing the blog. She even learned numerous details, which include what it’s like to possess an amazing giving spirit to get other people clearly know precisely a number of extremely tough matters. You undoubtedly exceeded my expectations. I appreciate you for distributing those powerful, trusted, revealing not to mention unique tips on your topic to Gloria.

 20. This is the fitting blog for anybody who needs to search out out about this topic. You notice a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 21. Usually I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice article.

 22. Howdy! I simply want to give a huge thumbs up for the great data you may have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

 23. I am usually to blogging and i actually admire your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and keep checking for new information.

 24. Can I simply say what a relief to find someone who truly knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring a difficulty to light and make it important. Extra people have to read this and perceive this aspect of the story. I cant consider youre no more common since you definitely have the gift.

 25. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful &it helped me out a lot. I hope to give something back and help others likeyou aided me.

 26. Hey there! I’ve been following your blog for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to mention keep up the good work!

 27. I will right away grasp your rss feed as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me understand so that I could subscribe. Thanks.

 28. Exceptional post however I was wondering if you couldwrite a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a littlebit further. Thank you!

 29. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am having issues with your RSS. I donít know the reason why I cannot join it. Is there anybody getting identical RSS issues? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 30. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?My last blog (wordpress) was hacked and I endedup losing many months of hard work due to no databackup. Do you have any solutions to stop hackers?

 31. F*ckin’ tremendous issues here. I am very glad to see your post. Thank you so much and i am having a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 32. I like what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting! Keep up the amazing works guys I’ve you guys to my own blogroll.

 33. Can I simply say what a reduction to search out someone who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You positively know methods to deliver an issue to light and make it important. Extra people have to learn this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre no more popular since you definitely have the gift.

 34. Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and certainly not appear to get something done.

 35. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to seek out any individual with some authentic ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that’s wanted on the internet, someone with a little bit originality. useful job for bringing one thing new to the web!

 36. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 37. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may take away me from that service? Thanks!

 38. Thank you for your entire work on this web site. My mom really loves making time for internet research and it is simple to grasp why. We learn all about the lively tactic you create efficient guides via this blog and in addition cause response from website visitors on that idea plus our favorite simple princess has always been discovering a lot of things. Have fun with the rest of the year. You’re the one carrying out a tremendous job.

 39. I was more than happy to search out this web-site.I wished to thanks in your time for this wonderful learn!! I undoubtedly enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 40. After examine a number of of the blog posts on your website now, and I actually like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and might be checking again soon. Pls check out my web page as effectively and let me know what you think.

 41. I抎 need to check with you here. Which is not something I normally do! I take pleasure in studying a publish that will make individuals think. Additionally, thanks for permitting me to remark!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *