Närvaro av frånvaro

Jo, ja, bloggen sommarlovar som sagt en aning med barn och fru och en smula överlastad Hyundai med lite spontant fungerande luftkonditionering just för tillfället, och om man nu händelsevis finner den postmodernistiska svenska sommaren för tunn på action dyker det då och då upp bilder av dessa aktiviteter på Instagram.com/backmansk

Tills dess att bloggen åter sparkas till liv lite mer regelbundet (det kan mycket väl bli imorgon, men det kan också mycket väl kanske bli lite mer på torsdag eftersom jag hörde min fru och våra barn prata något om ”Legoland” idag) erbjuder jag som föga rimlig kompensation en bild av mig själv som jag hittade på väggen hemma hos min frus svärföräldrar.

IMG_4119

Jag ber er att särskilt notera plyschoverallen. Eftersom jag var en player.

Precis bredvid den här bilden har min mamma förresten hängt upp den här tavlan. Det är ännu inte helt och hållet klarlagt vad hon vill ha sagt med det.

IMG_4118

8 kommentarer

  1. Hemma hos din frus svärföräldrar? Läste jag rätt nu? Låter liksom lite… mysko.

  2. Hemma hos Fredriks föräldrar, alltså. De är ju hans frus svärföräldrar! ?

  3. Vilken goding och så rätt klädsel på den unge killen =). Jag tror din mamma menade att hon ”släppte dig fri” Fredrik. Kanske hon önskade att du blivit doktor eller ingenjör. Alla vi som regelbundet läser din blogg är lyckliga att du blev den du blev.

  4. På min föreläsares dörr stod det ”u can give humans knowledge but u can’t learn them to think”

  5. Lite ot, men jag måste kommentera glassbilden från Smygehuk. Det där är ju en kopia av Beddingeglassens ”Danskjävel”. Så fräckt! Åk några km mot Ystad och testa den riktiga istället – den är dessutom med glass från otto. Mums!

  6. @Linn
    Förlåt, men var det meningen att det skulle stå ”learn” och inte ”teach”?

    Om det är någon fyndig ordvits så ok (då erkänner jag mitt nederlag) men annars… som sagt, förlåt, men ”ordpoliseri” ligger mig varmt om hjärtat 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *