Hålla sig till sakfrågan

Under vår familjesemester bodde den här familjen på några olika hotell. Så här i efterhand har vissa delar av den här familjen räknat ut att jag gick vilse på vägen från en frukostbuffé vid åtminstone fyra olika tillfällen, och hamnade i en annan del av matsalen, och var tvungen att ringa vissa delar av den här familjen för att fråga var den här familjen satt någonstans.

Vissa delar av den här familjen har också, med spektakulärt illa dold sarkasm, räknat ut att jag inte vid ett enda tillfälle under den här semestern gick vilse på vägen TILL en buffé.

Som om de två sakerna skulle vara relaterade. Vissa delar av den här familjen har fan ingen känsla alls för prioriteringar.

Nu muttrar vissa delar av den här familjen att det här är anledningen till att jag inte får köra barnvagnen på väg in i Kista Gallerias food court, men det där har vi faktiskt redan diskuterat tusen himla gånger. Och jag har sagt klart och tydligt att det inte kommer hända en gång till för nuförtiden lägger jag alltid en fransk hotdog under vagnen och det är möjligt att jag då och då glömmer var jag har lämnat ett av barnen men jag har fan ALDRIG glömt var jag har lämnat en fransk hotdog.

Det är mycket möjligt att jag är en dålig förälder, det accepterar jag. Men mitt sätt är i alla fall billigare än att sy in gps-sändare i ungarnas kläder. Och det har visat sig fungera ypperligt även när jag ska komma ihåg var jag har parkerat bilen eller var jag har lagt min telefon. Jag har till och med föreslagit att vi skulle sy in små bitar korv i barnens jackor men det var ju förstås OCKSÅ en ”dålig idé”.

Men visst, okej. Just när vi var på det sista hotellet så var kanske inte ”men för helvete älskling ALLA familjer ser likadana ut i den här matsalen!” världens bästa val av försvarsargument. Det var lite för enkelt för vissa delar av den här familjen att då svara ”du kan väl bara cirkulera mellan borden tills du ser två barn som instinktivt kastar sig fram och gömmer sina pannkakor så fort du kommer i närheten? Det är dina.”

 

4 kommentarer

  1. Känns som att du behöver ta nya tag om du ska skriva en ny bok, för bloggen suger verkligen. Däremot har jag läst Ove och Mormor och Britt-Marie med stor behållning. Ove var bäst!

  2. Räcker det inte att smeta in barnen, bilen och ev annat med Max original-dressing?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *