En seger för demokratin

Som alla förnuftiga människor kan se i kommentarsfältet till det förra blogginlägget håller alltså ungefär 99.8 procent med mig och övriga rationella människor och civilisiationens försvarare om att vi brer smör på den platta sidan och ingenting annat.

Ljuset och godheten har därmed vunnit en förkrossande seger, folket har enats och den enda rimliga vägen vandras nu av oss alla.

Jag anser därmed att saken är utagerad. Skönt att vi är överens.

Platt 4 Life.

31 kommentarer

 1. Jag är böjd att tro att många av de där 99,8 procenten bara smörar….. Hmpf!

 2. Snälla, skriv ett riktigt inlägg snart eller en ny bok eller så. Träligt att klicka på FB-länk och komma till en blogg på tre meningar … Har läst alla dina böcker och blir kanske lite besviken på bloggen bara därför typ…

 3. Sofie: Jag förstår att det kan vara jobbigt att acceptera ibland, men andra människor existerar inte för din skull. Vi existerar för vår egen skull.

 4. Raggoparden: Det är tyvärr väldigt dålig mottagning här just nu SSSSSCCCCCCCHHHHHHH

 5. Hmpf. Man har int nödvändigtvis rätt bara för att man för en gångs skull råkar vara flest.

 6. Fredrick kallade just fram känslan ”att ingen lyssnar” hos alla rättsmörare, och jag kan ju bara tala för mig själv men jag börjar faktiskt fundera på att organisera tillbaka min besticklåda som den var innan jag läste ”Britt-Marie var här”…..

  *SHIT JUST GOT REAL*

 7. Fredrik, vad ska din psykolog säga om den här oviljan att medge när folk har rätt och du, typ snedvridit det till din fördel? Nyfiken.

 8. Man kan inte rösta om naturlagar. Oavsett hur många som röstar för att gravitationen gör så att du faller uppåt så kommer du att slå näsan i marken eftersom gravitationen högaktningsfullt struntar i värdsliga ting som demokrati.

  Man smörar inte på undersidan, det strider mot allt som heligt är. Och mycket oheligt också.

 9. The lady sorg protest too much, methinks. Vi som brer på rätt sida behöver inte försvara oss och anser det under vår värdighet att rösta på dylika självklarheter. Som sagt, bara för att ni är många som gör fel betyder inte att ni har rätt. På vilken sida läggs godsakerna på en pizza? Har du den platta sidan upp på en hamburgare? Vart är krämen på ett wienerbröd? Inte på den platta i alla fall. Ovansidan is the only sida.

 10. Cruella: Berätta mer om de olika sidorna på en hamburgare. Hur steker du för att få en sida som inte är platt?

 11. Tonåringen: NU GÅR DU TILL DITT RUM OCH FUNDERAR PÅ VAD DU HAR GJORT!

 12. Ytter: Jag lägger maten på den platta sidan av tallriken. Vilken sida föredrar du?

 13. Maja: Min psykolog har semester. Tror jag. Ingen svarar när jag ringer längre.

 14. Cruella: Faktum är att en hamburgare äts lättast om man vänder den så att den platta sidan av brödet är upp. Särskilt om den är knökfull med gosaker!

 15. Fredrik: Jag räknar bättre än du i alla fall. Å andra sidan verkar ju det inte så svårt…

 16. Sicken internetvältare!! Snålsidan vs hålsidan, vad kan man säga.. Snålsidan rules!! Såklart. På allt sorts bröd som ju är det som det talas om. Icke hamburgare osv. Fredrik in my heart 😉

 17. Det handlar nog bara om tillfälligt avståndstagande från psykologens sida, inte ditt fel.

 18. Alltså titta vilken väg brödet ligger i t.ex dom där runda brödet. Lägger tillverkaren det fel väg ? Äter man då också ballerina med chokladöppningen neråt ?

 19. Lägger smör på den platta sidan, IFALL brödet inte är rostat.. rostar man brödet blir det helt klart bäst med smöret på den håliga sidan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *