Sms-konversation med gammal vän. Lördag natt.

Han: Nu? Kom ner?

Jag: Va?

Han: Taxi!!

Jag: Vad snackar du om? Är du full?

Han: JA!!

Jag: Skulle du skicka det här messet till Bamba eller?

Han: BACKMAN!!!!!!!

Jag: Ja. Men du skulle nog messa Bamba.

Han: VISSTE DU DE??

Jag: Han ligger efter mig i din telefonbok. Det här är inte första gången.

Han: Fukk……………,,,,,,

Jag: Jag försöker verkligen att inte rätta din stavning nu.

Han: Va gör du??

Jag: Försöker att inte rätta din stavning.

Han: Menar GR du??????? Ut ellr??

Jag: Är du inte klok? Klockan är över tolv.

Han: BAMBA OCH JAG SKA UT!! MED????

Jag: Jag bor i Stockholm. Ni bor i Skåne. Och jag gick inte ens med er ut när jag bodde i Skåne.

Han: Va gör du????

Jag: Min familj sover så jag sitter ensam i köket och äter ost och kollar på New Girl.

Han: VI SKA UT!!

Jag: Våra liv har verkligen förändrats sedan jag var singel 2006. Så kan man väl sammanfatta den här konversationen.

(Fem minuters sms-paus för eftertanke.)

Jag: Nu när jag tänker efter: Du är i en taxi på väg ut till en nattklubb för att supa och jag sitter ensam i mitt kök och äter ost och tittar på en tv-serie. Så det är faktiskt ingenting som har förändrats sedan jag var singel 2006.

Han: AAASWEDFFFFFFFFFFFFFFFCXZ:::;kr&&@***’

Jag: Jag är egentligen bara mycket bättre på att ha familj än jag var på att vara singel.

Han: MESSAR DU FÖR JA ÄR UTE I TAXIN!!!!!!!!!!

Jag: Det är Backman. Inte Bamba.

Han: BACKMAN!!!!!!!!!!!

Jag: Det här är som ett jättedåligt avsnitt av ”Skål”.

Han: BAMBA JÄVLA MÖGHÖG JAG DRAR NU!!!!

Jag: Fortfarande Backman.

Han: BACKMAN!!!!!!!!!!!

Jag: Vill du att jag ringer Bamba och säger att han ska skynda sig?

Han: Vfr är du vaken Backman? Har inte du barn????????

7 kommentarer

  1. Å andra sidan så hade man aldrig så roligt som man försökte intala sig när man var ute och inte hade roligt. Ostbollar ftw!

  2. En del av oss går aldrig vidare med livet. Lite sorgligt faktiskt. Inte patetiskt, utan sorgligt.

  3. Till stratocaste, Varför är det sorgligt? Det är väl ett val som varje människa gör själv. Finns väl inget som är rätt eller fel om hur man vill leva sitt liv (om vi nu utelämnar scenariot där man väljer ett kriminellt liv).

    För många kanske det är ett bevis på lycka eller att man gjprt nåt med sitt liv när man skaffat familj men så är det inte för alla, vissa är nöjda med sitt val att gå ut och festa och röja och det är inte ett dugg sorgligt med det. Det är deras val. Du kanske inte håller med de i valet men det gör fortfarande inte scenariot till sorgligt.

    Som sagt vissa kanske inte vill ”gå vidare” med livet utan är jävligt nöjda med vad de har och med sig själva.

  4. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *