Tiden läker alla sår. Det är eventuellt inte det som är problemet.

Mitt barn slog sig. Det gjorde ont. Barnet krävde ett plåster. Så jag satte på ett plåster. Barnet blev nöjt. Nästa dag gjorde det inte ont längre, så då drog barnet av plåstret. Det gjorde ont att dra av plåstret. Så barnet krävde ett nytt plåster. Så jag satte på ett nytt plåster. Barnet blev nöjt. Nästa dag gjorde det inte ont längre, så då drog barnet av plåstret.

Det gjorde ont att dra av plåstret.

Så barnet krävde ett nytt plåster.

Detta har pågått i en vecka nu.

Jag vill inte skryta, men jag har trots allt studerat filosofi på universitetsnivå. Så jag har kommit fram till att den enda rimliga lösningen nu är att sätta ett plåster ovanpå plåstret.

Jag har visserligen även studerat psykologi. Så min reservplan är ”plåsterna är slut, men här är glass och lösenordet till App Store!”.

4 kommentarer

  1. Om jag någon gång ska sätta upp ord eller citat på väggen så är det den taggen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *