Jag säger inte att det var bättre förr. Jag säger bara att om jag hade vetat när jag var barn det som mina barn vet nu så hade jag sparat mycket tid under min barndom.

Jag vet att alla generationer alltid har kallat generationen efter dem ”lata”. Och jag tänker inte gå helt ”på min tid” med er här. Jag var också lat när jag var liten. Jättejättelat. Jag var så lat att jag försökte övertala mina föräldrar att låta mig bo i vår husvagn för där låg sängen, kylskåpet och toaletten precis bredvid varandra. Jag var så lat att jag inte orkade somna ibland. Jag var så lat att jag verkligen ägnade en stor del av mitt liv som åttaåring åt att försöka uppfinna ett mindre energikrävande sätt att äta popcorn. Jag försökte få min mamma att baka syltgrottor fast med bara sylten.

Ni fattar. Jag var lat.

Jag var bara inte alls så smart när jag var barn som barn är nuförtiden.

Häromdagen var jag ensam med fyra barn en liten stund och våra aktiviteter var i tur och ordning: ”Pappa, kan du låtsas att du hoppar hopprep?” – ”Pappa, kan vi kolla på Youtube när de där två roliga jagar varandra?” – ”Pappa, kan du gömma dig och leta efter dig själv?”. Så jag gömde mig under sängen och somnade och drömde att jag letade och vaknade av att jag skrek ”TAGEN” och slog huvudet i sängbotten och skrämde skiten ur mig själv av misstag.

Barnen säger att det var det bästa gömmet någonsin.

Så jag säger inte att de är lata. Jag säger bara att de har kommit på ett sätt att outsourca LEK.

Genier.

7 kommentarer

  1. Äntligen tillbaka!
    Du verkar onekligen varit lat, som barn. Tycker att jag är latare som vuxen. Men det tycker jag att jag har rätt till.

  2. Hahahaha tur jag hittade ditt inlägg. Var på ett miserabelt humör. Det är jag inte längre. Du är bäst!

  3. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *