Koffein, blood out.

Okej. Det var ganska tidigt på morgonen och ett av mina barn råkade flytta en hög tidningar på ett bord så att de välte en pappersmugg full av nyhämtat kaffe så att den flög in i en vägg.

Och det finns förmodligen tre sorters föräldrar i den situationen.

1. Föräldern som springer fram till barnet och skriker ”åh nej, är du okej? Fick du något kaffe på dig?”

2. Föräldern som springer fram till väggen och skriker ”åh nej, kom det kaffe på tapeten?”.

3. Föräldern som står som paralyserad mitt på golvet med tårar i ögonen och viskar ”det där var MITT kaffe”.

Och ja, jag fattar hur det här såg ut. Men jag vill till mitt försvar faktiskt framhålla att jag i alla fall var Förälder 1 och Förälder 2 innan jag blev Förälder 3.

9 kommentarer

 1. Jag är tveklöst förälder 3. Men jag låtsas att jag är förälder 1 eftersom min man inte dricker kaffe och inte förstår hur ont det gör när något händer med dagens första kaffe och jag vill ogärna att han ska få fler belägg för att jag nog missbrukar kaffe…

 2. Jag har inga barn men jag tror jag skulle sjunka ner till golvet som en blöt fläck och gråta en stund om det där hände…

 3. Inombords skulle jag definitivt bete mig som Förälder nr 3, men utåt skulle jag agerat som Förälder 1 först och som Förälder 2 efter det.

 4. Jag hade nog hoppat direkt till nr 3, beroende på sömnstatus samt klockslag på morgonen.
  Och TACK för att du är tillbaka!
  Mvh
  Monique

 5. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *