En bok som kommer ut 16 september. (Inte det där andra datumet som jag har skrivit överallt.)

Hej. Det är jag igen. Som jag har tjatat om på alla tillgängliga ytor den senaste tiden (jag kommer tjata på några ytor till innan vi är färdiga, jag ber om ursäkt för det redan nu) ger jag ut en ny bok om runt en och en halv vecka. Om man vill läsa de första 20 sidorna innan man bestämmer sig för om jag är värd besväret kan man göra det här: http://www.smakprov.se/bok/9789164204967 (klicka på knappen där det står ”Läs ett smakprov här”).

Boken kommer ut i butiker och nätbutiker och e-bok-app-reader-grejer och allt vad det nu är 16 september. (Jag har skrivit 21 september lite varstans tidigare, eftersom jag tydligen inte lyssnar så värst jättebra när mitt bokförlag pratar med mig, men det är alltså 16 september som gäller.)

Adlibris kommer sälja signerade exemplar på sin sajt. Så fort jag har en länk till det lägger jag upp den här och på Facebook och på Instagram och skriver det på husfasaderna överallt i Minecraft och allt det där som man gör.

Den kommer även komma ut som ljudbok senare i höst, men jag har inget datum på det än. Jag hojtar till så snart jag vet.

Lördag 17 september signerar jag böcker i Stockholm i Adlibris butik på Regeringsgatan 55 från klockan 11, om man händelsevis har vägarna förbi och inte har något emot att jag sänker värdet på boken genom att kladda med bläck i den.

Fredag/lördag 23/24 september signerar jag böcker i Göteborg på Bokmässan, i Piratförlagets monter (B05:42 heter den tydligen, om jag har lyssnat rätt, vilket jag med största sannolikhet inte har så dubbelkolla gärna det om ni ska dit. Det kommer sitta en stor skylt i taket där det står ”PIRATFÖRLAGET”, tror jag, ganska nära en rulltrappa, det löser sig.)

Och…ja.

Det var något mer jag skulle tjata om, men jag vet inte exakt vad det var. Boken heter ”Björnstad”. Det ska jag kanske nämna. Jag har fått höra att den inte riktigt är vad man förväntar sig om man har läst mina tidigare böcker. Men jag har nog egentligen aldrig riktigt vetat vad någon förväntar sig av grejerna jag skriver, så jag hoppas att ni kan läsa den här som jag hoppas att ni läser allt annat: Utan förutbestämda värderingar och åsikter. För även om alla mina böcker har betytt otroligt mycket för mig (och även om jag alltid är ett känslomässigt Jenga-torn precis när jag skrivit färdigt något så mitt omdöme är nog inte riktigt att lita på just nu) så tror jag att den här betyder mest av alla. Den är nog i alla fall personligare och allvarligare, det här var en historia jag verkligen ville säga något om, och jag har gjort mitt absolut allra bästa för att försöka berätta den för er så rakt och uppriktigt som möjligt. Det var jävligt svårt ibland och det har tagit nästan all min tid och i stort sett alla mina känslor att få den färdig. Det är därför den här bloggen (och en massa andra saker, som att svara på mejl, förlåt för det om någon av er har mejlat mig) har varit tyst i så långa perioder. Jag tror att jag kommer börja härja lite mer här igen nu under hösten. Jag ska göra mitt bästa.

Det är allt, tror jag.

Tack för att ni lyssnade. Jag uppskattar det. Ha en fin vecka.

85 kommentarer

 1. Ser fram mot det nya. Har tragglat igenom det gamla nyligen. Hoppas bara att inte nån man gillar ”försvinner” i Björnstad. Som i de andra. För så får man väl inte göra? Vi är väl civiliserade i det här samhället! Inga barbarer! Så det så.

 2. Ser verkligen fram emot den nya boken! Jag undrar vem som läser in ljudboken? Varma hälsningar Jenny

 3. Jag längtar som fan efter bokjäveln. Kommer läsa den pärm till pärm (eller iaf bildligt talat eftersom jag läser e-böcker, men du hajar). Funderar på att kimma förbi och låta dig signera min Kindle istället.

 4. Neej!! Jag är ju i Stockholm 2 dagar för tidigt!!! Jag vill också ha ett signerat exemplar (Adlibris har åtminstone inte tidigare levererat såna till Finland)… *besviken*
  Men får mig nöja mig med ett osignerat ex. Ser framemot boken i varje fall! ?
  Och Ove-filmen är definitivt värd sin nominering! Grattis till att ha skapat den historien!

 5. Hej, brukar inte kommentera men har läst smakprovet och måste säga att det verkar fantastiskt bra!!! Bara längtar… Bra jobbat (igen…) <3

 6. Gillar smakprovet mycket !! Ser fram mot att få läsa resten och just nu känns den 16 alldeles för långt bort!

 7. Fick hem boken igår, sträcklästes idag. Många tårar. Väntar på nästa bok.

  Älskar dina böcker.

 8. Är övertygad om att jag kommer att älska även denna bok…. ÄVEN om min dotter valt den. Du är en fantastisk författare och alla dina böcker har haft så mycket att ge.
  KRAM på´re

 9. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 10. Thank you for all of your labor on this web site. Ellie enjoys engaging in investigation and it’s easy to see why. We learn all of the powerful means you convey advantageous guidelines by means of this website and as well as welcome contribution from other individuals on the topic and my child is without a doubt studying a lot. Enjoy the remaining portion of the year. You’re doing a fabulous job.

 11. I am also commenting to make you know of the outstanding discovery my friend’s daughter had visiting yuor web blog. She picked up several issues, which included what it is like to possess an amazing coaching heart to get others smoothly grasp specific complex topics. You really surpassed my expectations. Thank you for offering those great, trustworthy, informative and even fun tips about this topic to Lizeth.

 12. A lot of thanks for every one of your effort on this web page. My mother enjoys conducting internet research and it’s easy to understand why. A lot of people know all relating to the lively way you deliver insightful guidelines via the blog and invigorate contribution from visitors on the situation plus our favorite girl is without a doubt being taught so much. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been conducting a wonderful job.

 13. I needed to create you a tiny remark so as to give many thanks the moment again for all the magnificent pointers you’ve provided above. It is wonderfully generous with people like you to deliver freely what many of us could possibly have supplied as an e-book to end up making some profit on their own, especially seeing that you could have done it if you wanted. The guidelines additionally acted like the fantastic way to be aware that other individuals have the identical keenness really like my own to know the truth a whole lot more related to this problem. Certainly there are a lot more enjoyable occasions ahead for folks who looked at your blog post.

 14. I simply needed to say thanks once again. I’m not certain what I could possibly have done in the absence of the tricks contributed by you directly on such subject. It has been an absolute troublesome crisis in my circumstances, however , looking at the very well-written style you treated the issue forced me to weep with delight. I am grateful for this advice and even have high hopes you are aware of a great job you are always accomplishing training people via your website. I am certain you haven’t met any of us.

 15. Can I simply say what a relief to find somebody who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know how to bring an issue to mild and make it important. Extra individuals have to read this and perceive this facet of the story. I cant believe youre no more common since you positively have the gift.

 16. I would like to express my gratitude for your kind-heartedness supporting visitors who must have assistance with in this niche. Your real dedication to getting the solution throughout came to be extremely productive and has regularly enabled some individuals just like me to realize their pursuits. The warm and helpful tips and hints denotes much to me and substantially more to my office colleagues. Regards; from everyone of us.

 17. I simply wanted to jot down a quick comment to appreciate you for all of the marvelous techniques you are sharing at this website. My extensive internet lookup has now been honored with beneficial suggestions to go over with my partners. I ’d state that that most of us website visitors are very much blessed to be in a really good community with many wonderful individuals with great things. I feel truly blessed to have seen your entire weblog and look forward to plenty of more thrilling times reading here. Thanks once more for everything.

 18. My spouse and i ended up being so fortunate John could round up his investigations out of the ideas he received when using the blog. It is now and again perplexing to simply continually be giving away tips and hints some others have been trying to sell. Therefore we recognize we now have you to appreciate for this. The type of explanations you’ve made, the straightforward website navigation, the friendships you will make it possible to create – it’s got most astounding, and it’s leading our son and the family reckon that this situation is awesome, which is certainly extremely vital. Thanks for the whole lot!

 19. I am also writing to make you be aware of of the cool discovery our daughter encountered reading your web page. She mastered a lot of details, including what it is like to possess a very effective coaching mindset to get other folks clearly know a variety of multifaceted things. You really did more than her expected results. I appreciate you for displaying these priceless, dependable, revealing and also unique thoughts on the topic to Evelyn.

 20. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, but I actually thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can fix when you werent too busy searching for attention.

 21. Hi there! I just would like to give a huge thumbs up for the nice data you will have here on this post. I will be coming again to your weblog for more soon.

 22. I found your weblog web site on google and test a couple of of your early posts. Continue to keep up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to reading more from you afterward!?

 23. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing subject with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 24. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a little bit analysis on this. And he in reality bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If doable, as you grow to be experience, would you mind updating your blog with more details? It’s highly useful for me. Large thumb up for this blog put up!

 25. I am usually to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your website and preserve checking for brand spanking new information.

 26. After I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you may take away me from that service? Thanks!

 27. Spot on with this write-up, I truly suppose this website wants rather more consideration. I抣l most likely be again to read rather more, thanks for that info.

 28. I’m typically to blogging and i really respect your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

 29. Thank you a lot for providing individuals with an extremely nice chance to read articles and blog posts from this site. It is usually so ideal and as well , full of amusement for me personally and my office mates to search the blog at the very least 3 times per week to read through the fresh tips you have. Of course, we are at all times amazed with the brilliant tips you give. Certain 1 points in this post are certainly the most impressive we’ve had.

 30. An fascinating dialogue is price comment. I think that you should write extra on this topic, it may not be a taboo topic but usually persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 31. This website online is really a stroll-by way of for all of the information you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and also you抣l undoubtedly discover it.

 32. This is the best weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You realize a lot its nearly exhausting to argue with you (not that I really would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 33. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any approach you possibly can take away me from that service? Thanks!

 34. I discovered your blog website on google and check a number of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to reading more from you afterward!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *