Kort information om världens tillstånd

Igår la jag upp den här bilden på Instagram:

image

 

Det borde givetvis inte ha varit något problem. Men eftersom detta tyvärr är årtiondet då en del aggressiva människor via sociala medier med hjälp av skrämsel och hot försöker få sina egna mörka världsbilder och sjuka böjelser bekräftade och därför använder internet för att få utlopp för sitt uppdämda hat mot civilisation och ordning, blev jag tyvärr genast drabbad av rena attacker.

Så nu säger jag det här en gång, och endast en gång:

Man brer smör på den platta sidan.

Annars vinner terroristerna.

 

3 138 kommentarer

 1. Man brer väl för sjutton inte på undersidan heller! Smöret skall PÅ mackan och INTE UNDER mackan!

 2. Äntligen någon med förstånd:-) och beväpnad med en smörkniv… Jag bara säger det så de kritiska vet…:-)

 3. men. man kan ju inte bre smör på undersidan. då blir det smör på bordet.

 4. En människa som är upp och ner för länge dör. Samma sak händer givetvis med mackan. Den som smörar på undersidan är därmed en…

 5. Rätt sida….., MEN….
  träffade din läkare och han bad mig hälsa dig: ”håll igen på smöret!!!”

 6. Självklart är det platta sidan som gäller, även på knäckebröd (säkert ännu fler tår som blir trampade nu)

 7. Jag känner att du är ganska exkluderande när du begränsar dig till smör. Man kan faktiskt bre leverpastej på den platta sidan också. Och sylt.

 8. Åh, den här frågan har jag varit tudelad i så länge.. Har ALLTID brett smör på platta sidan på såna mackor och knäckebröd. Tvekade eller tvivlade inte en sekund tills någon frågade mig varför jag inte brer på rikemansidan (den med hål i) eftersom då kan man ju applicera mer smör på mackan. Jag gillar smör. Mycket. ”Fett är rätt” är en av mina livsfilosofier. Nu är jag vilsen. Nio av tio gånger brer jag på platta sidan, men ibland går jag över till andra sidan. Mycket smör blir det.

 9. Att du ens ska behöva förtydliga… Klart du kör på den sidan. Men, om man gillar klumpar med smör, leverpastej eller kaviar onormalt mycket kan man med fördel vända på steken.
  Detta inlägg väcker dock en annan fråga…. Du får en halv fralla, väljer du över eller undersida?

 10. Självklart platta sidan.. Herregud, vart får folk allt ifrån? Däremot så kan man inte bara slafsa på smöret sådär, Fredrik. En jämn och fin (inte för tjock) yta ska det vara.

 11. Team platta sidan!!!

  Förresten: jag är så glad över att ditt kommentarsfält är ett av få som inte näthatar 🙂

 12. Rån då?
  Man smörar på den sidan med stort mönster, viker dem mot varann så man har sidan med små mönster utåt å äter på. Annars smakar set konstigt.

 13. Smör kan man bre var som helst. Men brer man margarin på mackan förlorar en ängel sina vingar. Men det gör du väl inte, eller???

 14. Självklart är det den platta sidan som gäller..tyvärr håller inte resten av min familj med mig :/

 15. Platta sidan – yes! Och absolut inte på fel sida, t.ex sidorna eller undersidan.

 16. Jag brukar inte kommentera men det här ämnet kan inte hålla mig tillbaka. Givetvis brer du på rätt sida! Men kanske lite ojämt lager, nästan lite anarki över det hela. Och osten, vart har du osten??

 17. Grejen är ju att man ska ju ber på den sidan med hål i, även på knäckebröd, eftersom då trillar det ner smör i hålen och man får extra mycket smör utan att någon märker det 🙂 man känner sig lite som en agent som äter superhemligt smör 😀

 18. Men herre gud. Platta sidan vet alla är det som fattiga familjer brer på då de inte vill att det ska kosta för mycket

  Ovansidan är till för de med god ekonomi och som struntar i Jante.

 19. Finns det människor som hävdar att man ska bre’ smöret på andra sidan? Kände att min världsbild precis blev liiiite raserad.

 20. Det trodde jag inte om dig, Fredrik! Alla vet att man brer på knöliga sidan om man vill ha mer smör. Och använder ”det är ju fel att bre smör på undersidan” som svepskäl.

  Nu ser det i och för sig ut som att det ändå inte blir någon brist på smör på dina mackor, så jag vet inte om det är någon sorts problem.

 21. Ingen verkar ha kommenterat det uppenbara ”här på bloggen iaf”. Vem sitter under bordet och ber för att Pappa inte ska äta upp hens frukost/kvällsmat? BTW: Smöret är på rätt sida. Mängden är också normal.

 22. David: Han sitter förvisso på en stol bredvid bordet, och väntar nog mest på att jag ska flytta min macka från hans Lego-yta. Men annars: Good looking out!

 23. Undrar om jag blir förlåten angående besticklådan när jag blir förbluffad över hur många som brer på en helt otänkbar sida. Platta sidan ska man ju såklart bre på!

 24. Man kan ju inte ha platta sidan nedåt. Då passar ju mackan inte alls in i handen! Det är ju lika befängt som att sätta skorna på fel fot.

 25. Såklart platta sidan JA! Blir bara förvånad över att du Fredrik väljer den sidan när man får plats med mycket mer pålägg på andra sidan….mer smör, mer räksallad, mer mjukost osv…..?!??

 26. Men ditt sär; det där är ju inte ”platta” sidan (alltså!) – det är UNDERSIDAN. Men visst, ha pålägget på undersidan du, varför inte vänt ner mot handflatan för den delen, med räkost som kitt får du säkert ett alldeles strålande grepp i TV-soffan……………

  Snackar vi knäckebröd ser läget förstås annorlunda ut, där råkar ju lämpligt den platta sidan vara detsamma som översidan.

  Kontenta: man brer på sidan som ska vara uppåt, platt eller ej är klart underordnat. Att utgå ifrån ytskikt och ignorera riktning är som att välja livspartner efter tålängd i första hand, personlighet i andra. Idioti, rätt och slätt.

 27. Man blir ju inte lite mörkrädd när man ser kommentarerna här. Att så många människor har så fel. Man brer på ovansidan, det är bara människor som äter kvarg som skulle bre på undersidan. Men de är ju redan på den mörka sidan.

 28. Thank you so much for giving everyone an exceptionally marvellous opportunity to check tips from this website. It really is very ideal and packed with fun for me personally and my office peers to search your web site at a minimum three times weekly to learn the new stuff you have got. And lastly, I am also usually pleased with all the remarkable knowledge served by you. Some 1 facts in this posting are definitely the finest I have ever had.

 29. Thanks a lot for providing individuals with remarkably brilliant chance to read articles and blog posts from this site. It’s always so lovely and as well , stuffed with a great time for me personally and my office peers to search your site on the least thrice in one week to find out the fresh guides you have. Of course, we are usually satisfied with your spectacular opinions served by you. Certain 2 areas in this posting are in truth the most beneficial I have ever had.

 30. Thank you for all of your efforts on this web page. Kate loves going through research and it is easy to understand why. I hear all regarding the lively form you offer reliable thoughts via the web site and as well encourage contribution from website visitors on this situation and our favorite daughter is in fact studying a lot of things. Have fun with the rest of the new year. You’re carrying out a superb job.

 31. I would like to express my appreciation to you for bailing me out of this trouble. Because of surfing throughout the the web and getting advice which are not beneficial, I thought my entire life was over. Being alive without the presence of solutions to the difficulties you’ve fixed all through your entire posting is a crucial case, as well as those which could have badly damaged my entire career if I had not noticed the blog. Your competence and kindness in controlling all the pieces was tremendous. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a subject like this. I can at this moment look ahead to my future. Thank you so much for the specialized and sensible guide. I won’t be reluctant to endorse your blog to anybody who ought to have guide on this problem.

 32. My spouse and i have been very lucky that Louis could round up his web research from your ideas he was given when using the web page. It’s not at all simplistic just to happen to be making a gift of solutions that many people today may have been making money from. And now we grasp we need you to thank for this. The main explanations you have made, the easy web site menu, the friendships your site make it possible to instill – it is many extraordinary, and it is leading our son in addition to our family feel that that issue is thrilling, and that is very essential. Many thanks for the whole thing!

 33. I simply had to thank you very much yet again. I am not sure what I might have done in the absence of these ways contributed by you regarding this industry. It previously was a daunting case for me personally, however , considering the professional form you solved the issue forced me to weep for delight. Extremely happier for this guidance and thus expect you realize what a powerful job you have been providing instructing the rest through the use of your blog. Most probably you’ve never got to know any of us.

 34. Thanks for all your work on this website. Ellie really loves carrying out investigations and it’s really simple to grasp why. Many of us know all concerning the lively tactic you convey very helpful guidance through this web blog and even recommend participation from some other people about this concern while our princess has always been starting to learn a great deal. Take advantage of the rest of the year. You’re doing a stunning job.

 35. I precisely needed to thank you very much once again. I’m not certain the things I would have undertaken in the absence of the opinions discussed by you regarding my field. It has been a very horrifying dilemma in my position, but seeing a specialized strategy you handled that took me to weep for gladness. I am just happy for your support and have high hopes you comprehend what a powerful job you’re getting into training men and women through the use of your web site. I am certain you’ve never encountered any of us.

 36. I precisely wanted to say thanks yet again. I am not sure the things I would have gone through without the ways shared by you relating to such a concern. It was before an absolute fearsome circumstance in my opinion, but encountering your specialized way you managed that forced me to weep over happiness. I’m just happy for the assistance and even hope that you are aware of a great job you are always carrying out instructing others via your site. Most probably you have never met all of us.

 37. I happen to be writing to let you understand of the excellent encounter our child went through going through your blog. She noticed too many things, which included what it is like to possess an ideal giving mood to have many others easily know just exactly some multifaceted subject areas. You really exceeded my desires. Thanks for displaying those beneficial, trusted, informative and fun thoughts on that topic to Kate.

 38. A lot of thanks for your own effort on this website. Kim really loves going through internet research and it’s obvious why. Almost all know all regarding the lively means you give great techniques on your web blog and as well encourage participation from other ones on that content and our favorite daughter is really being taught so much. Have fun with the rest of the year. Your conducting a really good job.

 39. I was very pleased to search out this net-site.I needed to thanks to your time for this glorious read!! I undoubtedly having fun with every little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 40. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing issue with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 41. I抦 impressed, I need to say. Really not often do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your concept is excellent; the difficulty is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

 42. To read actual news, dog these tips:

  Look representing credible sources: https://md-pace.com/wp-content/pages/what-is-the-zip-code-for-newport-news-va.html. It’s important to secure that the expos‚ outset you are reading is reputable and unbiased. Some examples of reputable sources subsume BBC, Reuters, and The Different York Times. Review multiple sources to pick up a well-rounded view of a isolated news event. This can improve you carp a more over display and avoid bias. Be aware of the position the article is coming from, as flush with good hearsay sources can have bias. Fact-check the dirt with another fountain-head if a scandal article seems too unequalled or unbelievable. Many times pass unshakeable you are reading a fashionable article, as news can change quickly.

  By following these tips, you can evolve into a more in the know scandal reader and more intelligent know the beget about you.

 43. Positively! Finding info portals in the UK can be unendurable, but there are tons resources at to cure you find the best identical because you. As I mentioned already, conducting an online search an eye to https://brayfordleisure.co.uk/assets/img/pgs/?how-old-is-jesse-watters-on-fox-news.html ”UK newsflash websites” or ”British story portals” is a vast starting point. Not no more than purposefulness this hand out you a encyclopaedic shopping list of report websites, but it choice also provender you with a improved understanding of the common hearsay landscape in the UK.
  On one occasion you have a itemize of potential account portals, it’s critical to evaluate each anyone to choose which upper-class suits your preferences. As an case, BBC News is known for its ambition reporting of intelligence stories, while The Custodian is known pro its in-depth analysis of partisan and popular issues. The Unconnected is known championing its investigative journalism, while The Times is known in the interest of its vocation and wealth coverage. By way of concession these differences, you can select the news portal that caters to your interests and provides you with the newsflash you have a yen for to read.
  Additionally, it’s worth all things close by expos‚ portals because explicit regions within the UK. These portals produce coverage of events and scoop stories that are applicable to the область, which can be firstly cooperative if you’re looking to keep up with events in your close by community. In place of instance, provincial good copy portals in London include the Evening Standard and the Londonist, while Manchester Evening Scuttlebutt and Liverpool Echo are hot in the North West.
  Blanket, there are tons tidings portals readily obtainable in the UK, and it’s important to do your digging to find the united that suits your needs. Sooner than evaluating the unalike news broadcast portals based on their coverage, variety, and position statement angle, you can judge the individual that provides you with the most related and interesting info stories. Good success rate with your search, and I ambition this tidings helps you discover the just right dope portal inasmuch as you!

 44. You made some first rate factors there. I seemed on the web for the difficulty and located most people will go along with together with your website.

 45. I found your blog web site on google and check a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for ahead to reading more from you afterward!?

 46. I discovered your weblog site on google and test a number of of your early posts. Continue to keep up the superb operate. I just additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for ahead to studying more from you afterward!?

 47. Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and not at all seem to get something done.

 48. There are definitely a variety of particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to convey up. I provide the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you bring up the place crucial factor will likely be working in trustworthy good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, but I’m certain that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls feel the influence of only a second抯 pleasure, for the rest of their lives.

 49. Can I simply say what a aid to seek out someone who actually knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how one can deliver a difficulty to gentle and make it important. More individuals need to learn this and understand this side of the story. I cant imagine youre no more in style because you undoubtedly have the gift.

 50. Anna Berezina is a extremely talented and famend artist, identified for her distinctive and charming artworks that never fail to depart a lasting impression. Her work beautifully showcase mesmerizing landscapes and vibrant nature scenes, transporting viewers to enchanting worlds crammed with awe and marvel.

  What sets http://760display.com/wp-includes/pages/anna-b_127.html – Anna Berezina apart is her exceptional consideration to element and her outstanding mastery of shade. Each stroke of her brush is deliberate and purposeful, creating depth and dimension that bring her work to life. Her meticulous strategy to capturing the essence of her topics permits her to create actually breathtaking artistic endeavors.

  Anna finds inspiration in her travels and the magnificence of the pure world. She has a deep appreciation for the awe-inspiring landscapes she encounters, and that is evident in her work. Whether it’s a serene seashore at sundown, an imposing mountain range, or a peaceful forest crammed with vibrant foliage, Anna has a exceptional ability to seize the essence and spirit of those places.

  With a novel artistic type that combines elements of realism and impressionism, Anna’s work is a visual feast for the eyes. Her paintings are a harmonious blend of precise particulars and delicate, dreamlike brushstrokes. This fusion creates a fascinating visual expertise that transports viewers into a world of tranquility and beauty.

  Anna’s talent and creative vision have earned her recognition and acclaim within the art world. Her work has been exhibited in prestigious galleries around the globe, attracting the attention of art fanatics and collectors alike. Each of her pieces has a means of resonating with viewers on a deeply private degree, evoking emotions and sparking a way of connection with the pure world.

  As Anna continues to create gorgeous artworks, she leaves an indelible mark on the world of artwork. Her capability to seize the wonder and essence of nature is really exceptional, and her work serve as a testomony to her artistic prowess and unwavering ardour for her craft. Anna Berezina is an artist whose work will continue to captivate and inspire for years to return..

 51. Anna Berezina is a extremely talented and famend artist, known for her distinctive and charming artworks that by no means fail to go away a lasting impression. Her paintings fantastically showcase mesmerizing landscapes and vibrant nature scenes, transporting viewers to enchanting worlds crammed with awe and marvel.

  What units http://stovespareparts.ie/wp-content/pages/anna-b_125.html – Berezina aside is her distinctive consideration to detail and her outstanding mastery of shade. Each stroke of her brush is deliberate and purposeful, creating depth and dimension that deliver her paintings to life. Her meticulous approach to capturing the essence of her topics allows her to create really breathtaking artistic endeavors.

  Anna finds inspiration in her travels and the brilliant factor about the natural world. She has a deep appreciation for the awe-inspiring landscapes she encounters, and this is evident in her work. Whether it’s a serene seashore at sunset, a majestic mountain vary, or a peaceful forest full of vibrant foliage, Anna has a remarkable ability to seize the essence and spirit of those locations.

  With a unique creative fashion that combines parts of realism and impressionism, Anna’s work is a visual feast for the eyes. Her work are a harmonious mix of precise details and delicate, dreamlike brushstrokes. This fusion creates a charming visible experience that transports viewers right into a world of tranquility and wonder.

  Anna’s talent and inventive imaginative and prescient have earned her recognition and acclaim within the art world. Her work has been exhibited in prestigious galleries around the globe, attracting the eye of artwork fanatics and collectors alike. Each of her items has a method of resonating with viewers on a deeply private stage, evoking feelings and sparking a way of connection with the natural world.

  As Anna continues to create stunning artworks, she leaves an indelible mark on the world of art. Her capacity to capture the beauty and essence of nature is actually exceptional, and her paintings function a testament to her creative prowess and unwavering ardour for her craft. Anna Berezina is an artist whose work will continue to captivate and inspire for years to come..

 52. Hi there to all for the reason that I am genuinely keen of reading this website s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 53. I hope this message finds you well. I wanted to highlight the key advantages of our Monthly SEO Services:

  Continuous Visibility: Maintain a strong presence in search results.
  Targeted Traffic: Attract relevant visitors through ongoing optimization.
  Adaptability: Stay ahead by quickly adapting to industry trends.
  Detailed Reporting: Receive comprehensive analytics for informed decision-making.
  Content Freshness: Regular updates keep your site relevant and engaging.
  Authority Building: Boost your website’s credibility over time.
  Competitive Edge: Outperform competitors with refined strategies.

  Let’s discuss how our Monthly SEO Services can specifically benefit your business. Can we schedule a brief call at your convenience? https://digitalpromax.co/lb/

  If you want web development work to support your SEO or build your website from scratch, Please contact at https://speedexpert.co/wp-development/