Kallt krig. Varmt hjärta.

Jag har en syster. Hon har en son. Min systerson, således. Sonens pappa är således min svåger. Han är från Irland. Vilket inte är så konstigt som det låter eftersom han bor på Irland. Så det är egentligen mer min syster som är från Sverige.

Hur som helst.

Vi rör oss ju nu som bekant mot jul, och min svåger och jag skickar traditionsenligt sms till varandra med bilder (jag vet inte om det fortfarande kallas ”mms” men ni fattar förbannat väl vad jag menar så håll inte på och himla med ögonen satans ungdomar med era frisyrer och er musik) på högljudda leksaker som vi hotar att skicka till varandras barn i julklapp. När min syster och svåger var i Sverige på besök i somras köpte min syster, PRECIS innan de åkte hem, en stor jävla leksaksvattenrutschkana som tre pingviner åkte i om och om igen samtidigt som rutschkanan spelade en sång som jag inte direkt kan beskriva men som jag är övertygad om skulle klassas som tortyrmetod om den användes mot misstänkta terrorister  i karibiska fångläger. Det var som om en Marvel-film där Hydra anställt Dr Bombay för att göra alla småbarnsföräldrar morfinberoende.

Men i alla fall.

Jag ska inte säga att jag är mer stressad än vanligt den här julen. Jag ska inte försöka skylla ifrån mig. Men min svåger skickade den här bilden till mig och skrev: ”Got this for your daughter. Don’t worry, batteries included!”

IMG_5179

Och då var jag TÅLMODIG. Jag vill bara påpeka det. Jag skickade bara något lugnt och fint tillbaka med en smiley eller nåt sånt skit och skrev att jag var upptagen med att hitta en lämplig fraktlösning för ett trumset som skulle kunna vara framme på Irland lagom till jul.

Eller nåt sånt.

Jag drog djupa andetag och räknade till tresiffrigt. För sån är jag. För det är snart jul och familjen är det viktigaste man har i livet och jag vet att min svåger bara skojar för han skulle givetvis aldrig göra något för att göra mig upprörd. Så jag tog det lugnt så lugnt så jävla förbannat lugnt så det var inte klokt.

Och sen skickade han den här bilden och skrev ”What size are your children?”.

IMG_5180

Och då skrev jag: ”I am gonna get your kid a snake. And I am gonna give the snake a really cute and cuddly name and a great backstory about how it is an orphan but it has the chosen mark and the ancient prophecy says that one day a brave boy will save it and they will be best friends and together they will defeat the evil armies of the terrible wizard and save the world. Unless the stupid father of the brave boy tries to give the snake away because then all will be lost. I AM A WRITER I HAVE SOLD VERY MANY BOOKS I CAN MAKE THIS SHIT BELIEVABLE!!!”

Jag tycker inte att det var en orimlig reaktion. Visst, det kanske inte var en helt och hållet rimlig reaktion heller, men jag tycker ändå att vi befinner oss någonstans där emellan. Det var visserligen inte ett jättebra tecken att min syster inte ringde och skällde på mig utan istället ringde min fru för att fråga hur jag ”mår”. Det var det kanske inte. Men det var min svåger som började. Tåla lekar och stå ut med hettan i köket och allt det där, liksom. Don’t mess with the mess if you don’t wan’t the eller vad fan.

Nu har jag hur som helst drömt mardrömmar om talande ormar tre nätter i rad. Jag måste lära mig att inte provocera mig själv. Jag är för bra på det här.

199 kommentarer

 1. Bor han på Irland? Bor vi på Sverige? Bor folk i Gotland? Vad, vadå missa poängen, huh?

 2. Din svåger är en god och fin man som inser hur viktigt det är att växa upp med positiva förebilder och desstom förstår sig på football.

 3. Jag vet precis vilken pingvinleksak det är!! Det finns en (nåja) YouTube-video som visar hur den går runt-runt-ruuuunt, och min tvååring äääälskar att titta på den!
  Vilken schysst syrra du har.

 4. Min son hade 6-årskalas idag. Av sin mormor fick han en megafon!!
  En MEGAFON till en 6-åring!
  Jag måste ha varit ett väldigt elakt barn eftersom min mamma bestraffar mig på det här viset.
  Eller så ska det eventuellt ses som ett kul skämt,men jag vet inte….
  Jag hade skrattat åt pingvinerna.

 5. Du överreagerade INTE! Vi pratar Brady här… The Brady Bunch Brady… Oh hell no!!!

 6. 😀 Kan se för mig hur din svågers skratt fastnar i halsen när dina responser aldrig tar slut! Underbart att du inte stoppar på lagom!

 7. Här skulle jag skriva en kommentar om igenkänningsfaktorn gällande mardrömmar när ens egen hjärna någonstans bestämmer sig för att backfire på en själv. . jag kom av mig.
  För att kunna kommentera så ska man fylla i två ord,här precis ovanför, som en dator har genererat fram för att du ska veta att jag inte är en robot. ( Robotfilter, även kallat robotfälla eller captcha heter det tydligen, efter en googling )

  Nåväl, orden jag ska fylla i är ”Anger” ”Cinema” .. Så nu har jag istället för en kommentar, som skuullllleee handla om hjärnans mysterium , istället sjuka bilder på en biosal fylld med människor som är där för att bli arga. De har löst biljett Fredrik!
  De sitter där alldeles förberedda för att vara arga, även om de inte riktigt vet ännu på vad. De kastar popcorn mot ridån.

 8. I have to show thanks to the writer just for bailing me out of this situation. After looking out throughout the world wide web and obtaining proposals that were not pleasant, I assumed my life was well over. Being alive devoid of the answers to the difficulties you’ve solved all through your good article content is a critical case, as well as ones which could have in a wrong way damaged my career if I hadn’t come across your web blog. Your primary training and kindness in taking care of the whole thing was tremendous. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a stuff like this. I can also at this moment look forward to my future. Thanks very much for this skilled and results-oriented guide. I won’t think twice to suggest the blog to any individual who should have direction about this matter.

 9. I truly wanted to type a simple word to be able to say thanks to you for the splendid tricks you are showing at this site. My extended internet search has at the end been recognized with sensible facts to share with my relatives. I ’d suppose that most of us visitors actually are undoubtedly fortunate to exist in a good network with so many marvellous people with useful hints. I feel really happy to have encountered your webpages and look forward to many more excellent times reading here. Thank you again for all the details.

 10. I want to express thanks to you for bailing me out of this type of problem. After surfing throughout the the web and coming across techniques which are not helpful, I figured my life was done. Living minus the strategies to the problems you have solved through your guide is a crucial case, and the ones which may have in a wrong way damaged my career if I had not discovered your web blog. Your knowledge and kindness in playing with everything was tremendous. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I’m able to now look ahead to my future. Thanks very much for your skilled and results-oriented guide. I won’t be reluctant to suggest the sites to anybody who wants and needs guide on this matter.

 11. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

 12. I simply needed to appreciate you again. I do not know the things I might have created in the absence of the suggestions shared by you regarding that problem. It had become a real terrifying matter in my circumstances, however , seeing the very expert way you processed that made me to weep for gladness. I will be happy for the service and in addition pray you comprehend what a powerful job you have been doing training the rest with the aid of your web blog. I am sure you haven’t met all of us.

 13. I’m just commenting to let you know what a fabulous discovery my cousin’s child developed viewing the blog. She figured out lots of details, which included how it is like to have an amazing giving mood to have other individuals clearly gain knowledge of some hard to do topics. You undoubtedly exceeded her desires. I appreciate you for rendering the necessary, trusted, informative and as well as easy thoughts on this topic to Sandra.

 14. I wish to point out my passion for your kind-heartedness supporting individuals who require guidance on the idea. Your real dedication to passing the solution around has been particularly effective and has regularly enabled most people like me to achieve their desired goals. This useful report denotes a lot a person like me and additionally to my fellow workers. Thanks a ton; from all of us.

 15. I am glad for commenting to let you know of the fantastic experience my cousin’s girl obtained reading through your site. She came to understand lots of details, including what it is like to possess a great coaching spirit to have the rest very easily completely grasp some tortuous subject areas. You undoubtedly surpassed my desires. Thanks for providing these useful, trusted, informative and also easy guidance on the topic to Mary.

 16. I must convey my passion for your kindness in support of people who actually need guidance on this field. Your special commitment to passing the message throughout appears to be amazingly productive and have really allowed individuals much like me to achieve their endeavors. Your amazing warm and friendly hints and tips implies a lot to me and far more to my mates. Regards; from everyone of us.

 17. A lot of thanks for every one of your effort on this site. My mother delights in participating in internet research and it’s really easy to understand why. My partner and i learn all relating to the dynamic medium you provide vital guidance by means of your website and even increase response from some others on that idea plus our own girl has always been becoming educated a lot. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been carrying out a remarkable job.

 18. I am typically to running a blog and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your web site and preserve checking for new information.

 19. I enjoy you because of your own efforts on this web site. Kim takes pleasure in getting into internet research and it is obvious why. A number of us learn all about the dynamic manner you deliver important tips and hints through your blog and even encourage response from the others about this subject matter and our favorite child is now being taught a great deal. Have fun with the rest of the year. You have been conducting a very good job.

 20. After research a couple of of the weblog posts in your website now, and I actually like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and will be checking back soon. Pls check out my web site as effectively and let me know what you think.

 21. This is the proper weblog for anybody who needs to search out out about this topic. You notice so much its virtually laborious to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

 22. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to read, however I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you would repair when you werent too busy searching for attention.

 23. Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this additionally ?taking time and actual effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and on no account appear to get something done.

 24. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 25. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he actually bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If attainable, as you become experience, would you mind updating your blog with extra details? It is highly helpful for me. Massive thumb up for this blog post!

 26. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in actual fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you turn out to be expertise, would you mind updating your weblog with extra details? It’s highly useful for me. Huge thumb up for this blog put up!

 27. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any method you possibly can take away me from that service? Thanks!

 28. Nice post. I be taught something more difficult on different blogs everyday. It’s going to at all times be stimulating to learn content from other writers and observe a little one thing from their store. I抎 want to make use of some with the content material on my weblog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a link on your net blog. Thanks for sharing.

 29. That is the proper blog for anyone who wants to search out out about this topic. You realize so much its almost laborious to argue with you (not that I actually would need匟aHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 30. That is the right blog for anyone who needs to seek out out about this topic. You notice a lot its nearly arduous to argue with you (not that I truly would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 31. There are definitely loads of particulars like that to take into consideration. That is a nice level to convey up. I provide the thoughts above as general inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place a very powerful thing shall be working in trustworthy good faith. I don?t know if best practices have emerged round things like that, but I am certain that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impression of just a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 32. That is the suitable weblog for anyone who desires to search out out about this topic. You understand so much its virtually exhausting to argue with you (not that I truly would need匟aHa). You undoubtedly put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 33. I抎 need to examine with you here. Which isn’t one thing I normally do! I get pleasure from studying a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to remark!

 34. Can I just say what a reduction to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know how to carry a problem to light and make it important. Extra individuals need to read this and understand this facet of the story. I cant consider youre no more in style because you definitely have the gift.

 35. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you. 20bet

 36. I抎 should test with you here. Which is not something I usually do! I take pleasure in reading a submit that can make folks think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 37. Nice post. I learn something more difficult on different blogs everyday. It would all the time be stimulating to read content material from different writers and follow a little bit one thing from their store. I抎 desire to make use of some with the content on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a link in your internet blog. Thanks for sharing.

 38. You made some decent points there. I appeared on the web for the issue and found most people will go together with with your website.

 39. I found your blog web site on google and examine a couple of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to reading extra from you later on!?

 40. This website online is known as a walk-via for all of the data you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse here, and you抣l definitely discover it.

 41. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he in fact bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If possible, as you turn into experience, would you thoughts updating your blog with more particulars? It is extremely useful for me. Large thumb up for this weblog submit!

 42. There are actually plenty of particulars like that to take into consideration. That is a nice level to carry up. I provide the thoughts above as normal inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up the place the most important thing will probably be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, but I am certain that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls feel the impact of only a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 43. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in fact purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you change into experience, would you thoughts updating your blog with more particulars? It is highly useful for me. Huge thumb up for this weblog post!

 44. I found your weblog web site on google and verify a number of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to reading extra from you in a while!?

 45. I want to show appreciation to this writer just for rescuing me from this trouble. After surfing around through the online world and finding techniques that were not helpful, I assumed my entire life was over. Existing without the presence of strategies to the difficulties you’ve resolved all through your main guide is a critical case, and the ones that could have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t discovered your website. Your own personal competence and kindness in taking care of all the stuff was useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a step like this. I’m able to at this time look forward to my future. Thanks for your time very much for the reliable and effective help. I won’t be reluctant to recommend your site to anybody who should get guidelines on this topic.

 46. Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make an excellent article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means appear to get one thing done.

 47. After study a couple of of the blog posts on your web site now, and I truly like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and will probably be checking back soon. Pls check out my web site as effectively and let me know what you think.

 48. I抦 impressed, I must say. Really hardly ever do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me let you know, you may have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is one thing that not enough individuals are talking intelligently about. I’m very pleased that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

 49. I抦 impressed, I need to say. Actually not often do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you could have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled across this in my search for one thing regarding this.

 50. I抎 have to check with you here. Which isn’t one thing I usually do! I get pleasure from reading a put up that may make individuals think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 51. I precisely desired to thank you so much again. I’m not certain the things I would have accomplished in the absence of those tricks revealed by you directly on such problem. Certainly was an absolute scary problem in my view, but spending time with a expert manner you processed it made me to jump for delight. Now i’m grateful for the help and then wish you are aware of a great job you are getting into educating many others using your site. I am sure you’ve never met any of us.

 52. I found your weblog site on google and test a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to studying extra from you afterward!?

 53. After research a couple of of the weblog posts on your website now, and I truly like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking back soon. Pls take a look at my web site as properly and let me know what you think.

 54. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may remove me from that service? Thanks!

 55. I am typically to blogging and i really respect your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for new information.

 56. There are actually plenty of details like that to take into consideration. That is a great point to convey up. I offer the ideas above as basic inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where an important factor will be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, however I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Both boys and girls feel the impact of only a second抯 pleasure, for the rest of their lives.

 57. Быстромонтажные здания: бизнес-польза в каждом блоке!
  В нынешней эпохе, где время равно деньгам, скоростройки стали решением, спасающим для экономической сферы. Эти новаторские строения обладают высокую надежность, финансовую выгоду и быстроту установки, что позволяет им оптимальным решением для различных бизнес-проектов.
  Каркас быстровозводимого здания
  1. Срочное строительство: Минуты – важнейший фактор в экономике, и скоростроительные конструкции позволяют существенно сократить сроки строительства. Это особенно ценно в вариантах, когда актуально быстро начать вести дело и получать доход.
  2. Экономия средств: За счет совершенствования производственных процессов элементов и сборки на площадке, финансовые издержки на быстровозводимые объекты часто остается меньше, чем у традиционных строительных проектов. Это способствует сбережению денежных ресурсов и достичь большей доходности инвестиций.
  Подробнее на scholding.ru
  В заключение, скоростроительные сооружения – это идеальное решение для коммерческих проектов. Они включают в себя быстрое строительство, экономию средств и твердость, что придает им способность превосходным выбором для деловых лиц, стремящихся оперативно начать предпринимательскую деятельность и извлекать прибыль. Не упустите возможность сэкономить время и средства, превосходные экспресс-конструкции для вашего следующего проекта!

 58. I enjoy you because of your own effort on this web page. Ellie delights in doing investigations and it’s really obvious why. We know all of the powerful medium you give rewarding guidance on the web blog and in addition recommend contribution from other people on this matter plus our princess has been discovering a lot. Take advantage of the rest of the new year. You are carrying out a wonderful job.

 59. Thanks for all your valuable labor on this website. My mother delights in managing research and it is easy to see why. We hear all concerning the dynamic means you make reliable suggestions via this web site and as well welcome response from some other people on this topic while our princess is truly starting to learn a lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are carrying out a really great job.

 60. A lot of thanks for all of your work on this website. My mother really loves managing research and it’s obvious why. We all learn all regarding the lively medium you convey insightful guidelines on the website and boost participation from some others about this area of interest and our own princess is always studying a lot. Have fun with the rest of the year. Your doing a stunning job.

 61. Needed to put you that tiny word to thank you very much as before with your incredible principles you’ve shared in this case. It has been simply surprisingly open-handed of people like you to grant publicly exactly what a lot of folks would have offered for sale as an e-book to help with making some cash for their own end, and in particular given that you could possibly have tried it if you decided. These tips likewise acted as a good way to be aware that most people have the identical passion the same as my very own to grasp lots more on the topic of this matter. Certainly there are lots of more pleasant sessions ahead for those who find out your website.

 62. I simply desired to appreciate you yet again. I am not sure the things that I might have achieved without those smart ideas revealed by you on this question. Certainly was an absolute frustrating dilemma for me personally, but coming across a new specialized tactic you managed the issue took me to jump over happiness. I’m happy for your guidance and hope that you recognize what an amazing job you happen to be undertaking instructing people using your web blog. Probably you haven’t got to know any of us.

 63. My spouse and i ended up being satisfied when Michael managed to finish off his research from the precious recommendations he acquired through your weblog. It’s not at all simplistic to simply happen to be offering techniques which a number of people could have been trying to sell. So we figure out we have the blog owner to thank for this. The type of illustrations you made, the simple blog menu, the friendships you give support to instill – it is most spectacular, and it’s helping our son and us understand the content is amusing, and that is wonderfully important. Thanks for all the pieces!

 64. I have to express my affection for your kind-heartedness giving support to men and women who must have help on that issue. Your very own dedication to passing the message up and down appeared to be definitely helpful and has truly enabled others like me to get to their ambitions. Your entire informative facts denotes so much a person like me and somewhat more to my office colleagues. Many thanks; from all of us.

 65. I not to mention my friends happened to be viewing the good information and facts from your web blog and then then I got a horrible suspicion I never thanked you for those techniques. These guys were for this reason warmed to see all of them and have in actuality been having fun with them. Thanks for being really helpful and also for deciding on this form of decent subject matter millions of individuals are really eager to know about. My personal honest regret for not expressing gratitude to earlier.

 66. I have to voice my affection for your kindness giving support to individuals who absolutely need guidance on your subject matter. Your very own dedication to passing the solution all over had been amazingly useful and have frequently encouraged workers just like me to achieve their objectives. Your new interesting report denotes a whole lot a person like me and additionally to my colleagues. Thanks a lot; from all of us.

 67. I intended to send you this little remark so as to say thanks a lot once again with the unique information you have shown in this article. It has been strangely generous of you to convey openly all many people could possibly have sold as an e-book to help with making some cash on their own, precisely since you could have tried it if you considered necessary. Those tricks additionally acted to become a easy way to be sure that most people have the identical passion similar to my very own to know many more with respect to this problem. Certainly there are many more enjoyable moments in the future for those who looked at your blog.

 68. I wanted to put you the very small observation to be able to thank you so much again about the superb methods you have documented in this article. This has been quite unbelievably open-handed of you to present openly what exactly some people could have advertised for an electronic book to help with making some money for their own end, primarily given that you might have tried it if you considered necessary. These tricks as well acted to become a good way to fully grasp some people have the same zeal much like my personal own to know way more regarding this matter. I am certain there are a lot more enjoyable moments ahead for folks who look over your website.

 69. I simply wanted to write down a quick note in order to thank you for those fabulous techniques you are posting at this site. My time intensive internet investigation has finally been rewarded with incredibly good points to share with my family members. I would claim that many of us readers actually are very endowed to live in a good community with very many lovely professionals with good strategies. I feel very much grateful to have seen your site and look forward to so many more awesome minutes reading here. Thanks once more for everything.

 70. Забота о домашнем пространстве – это забота о приятности. Теплоизоляция стен – это не только модный облик, но и обеспечение теплового комфорта в вашем удобном уголке. Наш коллектив, наши мастера, предлагаем вам превратить ваш дом в прекрасное место для жизни.
  Наши дизайнерские решения – это не просто теплоизоляция, это творческое воплощение с каждым шагом. Мы предпочитаем гармонии между эстетикой и функциональностью, чтобы ваш дом стал не только теплым, но и прекрасным.
  И самое главное – доступные расценки! Мы верим, что высококачественные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. Утепление здания снаружи цена начинается всего начиная с 1250 рублей за квадрат.
  Применение современных технологий и материалов высокого качества позволяют нам создавать изоляцию, которая долго сохраняет свои свойства и надежна. Оставьте в прошлом холодные стены и лишние затраты на отопление – наше утепление станет вашим надежным щитом от холода.
  Подробнее на http://ppu-prof.ru
  Не откладывайте на потом заботу о приятности в вашем доме. Обращайтесь к опытным строителям, и ваш дом превратится настоящим архитектурным искусством, которое дарит тепло и радость. Вместе мы создадим обители, где вам будет по-настоящему комфортно!

 71. I and also my guys have been examining the great points from your web site while quickly developed a horrible suspicion I had not thanked the site owner for them. Most of the women came as a consequence glad to see them and have in effect simply been using these things. We appreciate you actually being really kind and also for having varieties of marvelous guides millions of individuals are really desirous to be informed on. Our own honest regret for not saying thanks to sooner.

 72. Needed to post you a tiny observation to finally thank you very much the moment again about the awesome basics you’ve featured on this website. This has been simply wonderfully open-handed of people like you to convey freely exactly what a lot of folks would’ve marketed for an e-book to help with making some money on their own, primarily now that you could possibly have done it if you ever considered necessary. These points in addition worked like a easy way to be certain that some people have the same fervor just like my own to know a whole lot more concerning this issue. I know there are some more fun instances up front for those who look into your blog.

 73. I must point out my admiration for your generosity supporting folks that absolutely need guidance on that issue. Your personal dedication to passing the solution across had been quite good and have constantly helped most people like me to realize their targets. Your new valuable guide signifies a whole lot a person like me and much more to my office colleagues. Best wishes; from each one of us.

 74. I would like to show my appreciation to the writer for rescuing me from this trouble. After looking out throughout the world-wide-web and getting strategies which are not productive, I assumed my entire life was over. Existing minus the strategies to the difficulties you have fixed by means of the post is a serious case, and ones which could have badly affected my career if I hadn’t come across your web page. That mastery and kindness in maneuvering all things was valuable. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a subject like this. I’m able to at this point look forward to my future. Thank you very much for this high quality and amazing guide. I won’t hesitate to endorse your web blog to anyone who should get direction about this matter.

 75. My wife and i got quite fortunate that Albert managed to carry out his research out of the ideas he received from your very own web pages. It’s not at all simplistic just to happen to be handing out solutions which usually a number of people may have been making money from. And we all recognize we need the website owner to give thanks to for that. Those explanations you’ve made, the simple website menu, the friendships your site make it easier to engender – it’s everything amazing, and it is assisting our son in addition to our family consider that the concept is cool, which is certainly extremely indispensable. Thanks for the whole lot!

 76. Czytanie wiadomości e-mail innych osób na komputerze bez znajomości hasła jest bardzo trudne. Ale mimo że Gmail ma wysokie zabezpieczenia, ludzie wiedzą, jak potajemnie włamać się do konta Gmail. Udostępnimy kilka artykułów na temat łamania Gmaila, tajnego hakowania dowolnego konta Gmail, nie znając ani słowa.

 77. Cialis Precio Farmacia
  I can not participate now in discussion – there is no free time. I will return – I will necessarily express the opinion on this question.
  Cialis 5 mg prezzo cialis prezzo tadalafil 5 mg prezzo

 78. Уважаемые Гости!
  Подносим вам новаторское элемент в мире стилистики домашней обстановки – шторы плиссе. Если вы рассчитываете к превосходству в всякой аспекте вашего домашнего, то эти портьеры будут выдающимся выходом для вас.
  Что делает шторы плиссе столькими уникальными? Они сочетают в себе элегантность, действенность и полезность. Благодаря характерной литере, последним тканям, шторы плиссе идеально подходятся для всякого интерьера, будь то хата, ложа, кухня или деловое пространство.
  Закажите шторы плиссе – прообразите уют и красивость в вашем доме!
  Чем подкупают шторы плиссе для вас? Во-первых, их особый декор, который добавляет привлекательность и вкус вашему обстановке. Вы можете выбирать из различных текстур, цветов и стилей, чтобы отметить оригинальность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают широкий базар функциональных вариантов. Они могут регулировать уровень сияния в пространстве, гарантировать от солнечного света, поддерживать конфиденциальность и формировать уютную атмосферу в вашем доме.
  Мы сайт: http://tulpan-pmr.ru
  Мы поддержим вам подобрать шторы плиссе, какие идеально гармонизируются с для вашего дома!

 79. 저희는 구글 계정 판매 전문 회사입니다.우리의 구글 계정은 이메일, 문서, 캘리더, 클라우드 저장 등의 기능을 포함한 포괄적인 디지털 솔루션을 제공합니다.구글 계정을 통해 우리는 사용자에게 효율적인 협업 플랫품을 제공하여 개인과 팀이 일과 삶을 더 스마트하게 관리할 수 있도록 지원합니다.

 80. 비아그라 100mg 1+1  2판(8정) 9,9000원  비아그라는 Prizer라는 제약회사에서 생산하는 발기 부전 치료제로,실데나필이라는 주요 성분을 포함하고 있습니다. 이 약물은 혈관을 확장시켜 성기에 더 많은 혈액을 유입시ㅣ켜 발기를 도와주는 효과를 가지고 있습니다.

 81. Aviator Spribe скачать
  Добро пожаловать в захватывающий мир авиаторов! Aviator – это увлекательная игра, которая позволит вам окунуться в атмосферу боевых действий на небе. Необычные графика и захватывающий сюжет сделают ваше путешествие по воздуху неповторимым.
  Aviator Spribe казино отзывы

 82. Aviator Spribe играть выгодно казино
  Добро пожаловать в захватывающий мир авиаторов! Aviator – это увлекательная игра, которая позволит вам окунуться в атмосферу боевых действий на небе. Необычные графика и захватывающий сюжет сделают ваше путешествие по воздуху неповторимым.
  Aviator Spribe отзывы

 83. Hi! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thanks

  Rybelsus

 84. I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a visit this weblog on regular basis to get updated from most recent gossip.
  Electric Organs

 85. Мы коллектив специалистов по SEO-оптимизации, занимающихся увеличением трафика и улучшением рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
  Наша команда получили заметные достижения и расширим ваш кругозор нашим опытом и знаниями.
  Что мы можем вам предложить:
  сколько стоит продвижение сайта
  • Комплексный анализ вашего сайта и разработка индивидуальной стратегии продвижения.
  • Модернизация контента и технических аспектов вашего сайта для оптимальной работы.
  • Постоянное отслеживание результатов и анализ вашего онлайн-присутствия с целью его совершенствования.
  Подробнее https://seo-prodvizhenie-ulyanovsk1.ru/
  Результаты наших клиентов уже видны: увеличение посещаемости, улучшение рейтинга в поисковых системах и, конечно, рост бизнеса. У нас вы можете получить бесплатную консультацию, для обсуждения ваших потребностей и разработки стратегии продвижения, соответствующей вашим целям и финансовым возможностям.
  Не упустите шанс улучшить свои показатели в онлайн-мире. Обращайтесь к нам уже сегодня.

 86. What you posted made a lot of sense. But, what about this? suppose you were to write a killer post title? I mean, I don’t wish to tell you how to run your website, however what if you added something that grabbed folk’s attention? I mean %BLOG_TITLE% is kinda vanilla. You could glance at Yahoo’s home page and note how they create post titles to grab viewers to open the links. You might add a related video or a related picture or two to get people interested about everything’ve written. Just my opinion, it might make your website a little livelier.
  writing service

 87. Российский завод реализует разборные гантели https://gantel-razbornaya.ru/ – у нас найдете внушительный объем предложений. Настраиваемые снаряды дают эффективно выполнять силовые тренировки в любом месте. Изделия для спорта отличаются надежностью, универсальностью в эксплуатации.  Организация эффективно развивает и совершенствует лучшие технологии, чтобы реализовать желания новых тренирующихся.  В создании надежных снарядов всегда применяются инновационные марки чугуна. Большой каталог интернет-магазина моделей дает возможность получить разборные отягощения для эффективной программы занятий. Для домашних занятий – это лучший набор с маленькими габаритами и лучшей фунциональности.

 88. Производимые отечественным производителем тренажеры для кинезитерапии trenazhery-dlya-kineziterapii.ru и специально предназначены для восстановления после травм. Устройства имеют лучшее соотношение цены и функциональности.
  Продаем очень недорого аналог МТБ 2 с усиленной конструкцией. В каталоге для кинезитерапии всегда в продаже модели блочного и нагружаемого типа.
  Изготавливаемые тренажеры для реабилитации обеспечивают мягкую и безопасную тренировку, что особенно важно для тренирующихся пациентов в процессе восстановления.
  Станки обладают регулируемым сопротивлением и уровнями нагрузки, что дает возможность индивидуализировать силовые тренировки в соответствии с потребностями любого пациента.
  Все устройства актуальны для кинезитерапии по руководству доктора Сергея Бубновского. Оборудованы рукоятками для удобного осуществления тяг сидя или стоя.

 89. Wow, marvelous blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The overall look of your site is wonderful, as neatly as the content material!

  Gama casino

 90. Hi there I am so thrilled I found your website, I really found you by mistake, while I was searching on Digg for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb jo.

  Гама казино

 91. Добрый день всем!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в очень ограниченные сроки? Это действительно требует большой ответственности и тяжелого труда, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, так же, как и я.
  Для тех, кто умеет эффективно использовать интернет для поиска и анализа информации, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь представлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке https://rudik-diploms365.com, это проверенный способ!
  https://gruppa365-diploms-srednee.com/
  купить диплом нового образца
  купить диплом о среднем специальном
  купить диплом магистра
  купить аттестат
  где купить диплом

  Желаю любому пятерошных) отметок!

 92. Приветики!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в очень ограниченные сроки? Это действительно требует большой ответственности и тяжелого труда, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, так же, как и я.
  Для тех, кто умеет эффективно использовать интернет для поиска и анализа информации, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь представлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке , это проверенный способ!
  https://landik-diploms-srednee24.com/
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом ссср
  купить диплом Гознак
  где купить диплом
  купить диплом магистра

  Желаю каждому прекрасных оценок!

 93. Российский производитель продает диски в интернет-магазине https://diski-dlya-shtang.ru для круглосуточной эксплуатации в коммерческих тренажерных клубах и в домашних условиях. Завод из России создает тренировочные блины разного посадочного диаметра и любого востребованного веса для разборных гантелей. Советуем к заказу обрезиненные блины для силовых занятий. Они не скользят, не шумят и более безопасны. Изготавливаемые изделия не нуждаются в постоянном обслуживании и ориентированы на длительную эксплуатацию в клубах. Рекомендуем обширный каталог любительских дисков с разным классом защитного покрытия. Закажите веса с нужной массой и посадочным диаметром по низким ценам напрямую у отечественного завода.

 94. リアル ドール 通販 sexdollrealisticのセックス人形であなたの最高の時間を楽しんでくださいベッドであなたのセックス洞察を改善するために現実的なセックス人形選択的なセックス人形であなたの共犯者を驚かせてくださいセックス人形は米国と他の国で合法です

 95. Привет всем!
  Приобретите российский диплом с гарантированной подлинностью и доставкой в любую точку страны без предварительной оплаты – надежно, выгодно, безопасно!
  купить аттестат о среднем
  Приобретите диплом Гознака с гарантированной подлинностью и доставкой по всей России без предоплаты.
  Закажите российский диплом у нас по доступной цене с гарантией прохождения проверок и доставкой по РФ.

 96. Привет, дорогой читатель!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в очень ограниченные сроки? Это действительно требует большой ответственности и тяжелого труда, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, так же, как и я.
  Для тех, кто умеет эффективно использовать интернет для поиска и анализа информации, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь представлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке , это проверенный способ!
  http://www.matchfishing.ru/forumtest/1/member.php?u=23110
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом Вуза
  купить аттестат
  купить диплом нового образца
  купить диплом ссср

  Желаю каждому отличных оценок!

 97. Приветики!
  Вы когда-нибудь писали диплом в сжатые сроки? Это очень ответственно и тяжело, но нужно не сдаваться и делать учебные процессы, чем Я и занимаюсь)
  Тем кто умеет разбираться и гуглить информацию, это действительно помогает по ходу согласований и написания диплома, не нужно тратить время на библиотеки или встречи с дипломным руководителем, вот здесь есть хорошие данные для заказа и написания дипломов и курсовых с гарантией и доставкой по России, можете посмотреть здесь , проверено!
  http://cv53297-livestreet-1.tw1.ru/2024/04/13/zakazat-akademicheskie-sertifikaty.html
  купить диплом о среднем образовании
  купить диплом нового образца
  купить диплом института
  купить диплом Гознак
  где купить диплом

  Желаю всем нужных отметок!

 98. Привет, дорогой читатель!

  Вы когда-нибудь сталкивались с необходимостью написания дипломной работы в сжатые сроки? Это действительно очень ответственное и трудоемкое занятие, но важно не опускать руки и продолжать двигаться вперед, активно занимаясь учебным процессом, как и я.
  Для тех, кто умеет находить и анализировать информацию в сети, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с научным руководителем. Именно здесь, на этом ресурсе, можно найти надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на купить диплом магистра, это проверенный источник!
  http://superzarabotok.build2.ru/viewtopic.php?id=6393#p9411
  купить диплом магистра
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом колледжа
  купить аттестат школы
  купить диплом нового образца

  Желаю любому положительных оценок!

 99. Привет всем!

  Были ли у вас случаи, когда приходилось писать дипломную работу в крайне ограниченные сроки? Это действительно требует большой ответственности и трудоемкости, но важно не отступать и продолжать активно участвовать в учебном процессе, как я.
  Для тех, кто умеет эффективно находить и использовать информацию в сети, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с научным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями тут , это проверенный источник!
  https://etkinigoster.com/blogs/236917/ упить-учебные-свидетельства
  купить диплом нового образца
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом университета
  купить диплом магистра
  купить диплом колледжа

  Желаю любому отличных оценок!

 100. Привет всем!

  Было ли у вас когда-нибудь так, что приходилось писать дипломную работу в очень сжатые сроки? Это действительно требует огромной ответственности и может быть очень тяжело, но важно не опускать руки и продолжать активно заниматься учебными процессами, как я.
  Для тех, кто умеет быстро находить и использовать информацию в интернете, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или устраивать встречи с научным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на сайте , это проверено!
  https://nspcom.ru/2024/04/13/kupit-diplom-v-moskve-bytovye-sluchai-vynuzhdajut-k-pokupki-diploma/
  купить диплом Вуза
  купить диплом о среднем специальном
  купить диплом Гознак
  купить аттестат
  купить диплом магистра

  Желаю любому пятерошных) отметок!

 101. Привет всем!

  Вы когда-нибудь сталкивались с необходимостью написания дипломной работы в сжатые сроки? Это действительно очень ответственное и трудоемкое занятие, но важно не опускать руки и продолжать двигаться вперед, активно занимаясь учебным процессом, как и я.
  Для тех, кто умеет находить и анализировать информацию в сети, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с научным руководителем. Именно здесь, на этом ресурсе, можно найти надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на купить диплом цена, это проверенный источник!
  http://nadegda.listbb.ru/viewtopic.php?f=3&t=249
  купить аттестат
  купить диплом университета
  купить диплом института
  купить диплом Вуза
  купить диплом о высшем образовании

  Желаю любому положительных оценок!

 102. Привет всем!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в крайне сжатые сроки? Это действительно требует огромной ответственности и напряженных усилий, но важно не опускать руки и продолжать активно заниматься учебными процессами, как я.
  Для тех, кто умеет быстро находить и анализировать информацию в сети, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или устраивать встречи с дипломным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на сайте , это проверено!
  http://forumkasino.bestff.ru/viewtopic.php?id=3499#p8334
  купить диплом в Москве
  купить диплом Гознак
  купить диплом специалиста
  купить диплом о высшем образовании
  купить аттестат школы

  Желаю всем положительных оценок!

 103. Приветики!

  Были ли у вас случаи, когда вам приходилось писать дипломную работу в сжатые сроки? Это действительно требует большой ответственности и усилий, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, как я.
  Для тех, кто умеет эффективно искать информацию в интернете, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на купить диплом ссср, это проверенный источник!
  http://sadcr.listbb.ru/viewtopic.php?f=53&t=231
  купить диплом Вуза
  купить диплом в Москве
  купить диплом нового образца
  купить диплом Гознак
  купить диплом о среднем образовании

  Желаю любому прекрасных оценок!

 104. Здравствуйте!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в очень ограниченные сроки? Это действительно требует большой ответственности и тяжелого труда, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, так же, как и я.
  Для тех, кто умеет эффективно использовать интернет для поиска и анализа информации, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь представлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке , это проверенный способ!
  http://3arabotok.topbb.ru/post.php?fid=15
  купить диплом колледжа
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом нового образца
  купить диплом ссср
  купить диплом о среднем образовании

  Желаю любому пятерошных) отметок!

 105. Добрый день всем!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в крайне ограниченные сроки? Это действительно требует огромной ответственности и напряженных усилий, но важно не опускать руки и продолжать активно заниматься учебными процессами, чем я и занимаюсь.
  Для тех, кто умеет искать и анализировать информацию в интернете, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или устраивать встречи с дипломным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке купить диплом института, это проверено!
  https://www.rendstroy.ru/communication/forum/user/116307/
  купить диплом цена
  купить диплом магистра
  купить аттестат
  купить диплом специалиста
  купить диплом техникума

  Желаю всем пятерошных) отметок!

 106. Приветики!

  Бывало ли у вас такое, что приходилось писать дипломную работу в крайне сжатые сроки? Это действительно требует огромной ответственности и напряженных усилий, но важно не опускать руки и продолжать активно заниматься учебными процессами, как я.
  Для тех, кто умеет быстро находить и анализировать информацию в сети, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или устраивать встречи с дипломным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на сайте , это проверено!
  http://faux.bestbb.ru/viewtopic.php?id=411#p1484
  купить диплом бакалавра
  купить аттестат
  купить диплом колледжа
  купить диплом магистра
  купить диплом о среднем образовании

  Желаю всем прекрасных отметок!

 107. Привет всем!

  Было ли у вас когда-нибудь такое, что приходилось писать дипломную работу в сжатые сроки? Это действительно требует огромной ответственности и напряженных усилий, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, чем я и занимаюсь.
  Для тех, кто умеет искать и анализировать информацию в интернете, это действительно помогает в процессе согласования и написания дипломной работы. Не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь представлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по России. Можете ознакомиться с предложениями по ссылке , проверено!
  http://mirrapiter.ru/forum/user/4601/
  купить диплом специалиста
  купить диплом ссср
  купить аттестат школы
  купить диплом о среднем образовании
  купить аттестат

  Желаю всем нужных отметок!

 108. Привет всем!
  купить диплом техникума

  Желаю всем нужных отметок!
  http://parenvarmii.ru/topic3707.html

  купить диплом
  купить диплом о высшем образовании
  купить диплом в Москве

 109. PBN sites
  We will create a structure of PBN sites!

  Benefits of our privately-owned blog network:

  WE DO everything SO THAT google does not grasp THAT this is A private blog network!!!

  1- We purchase domain names from various registrars

  2- The leading site is hosted on a VPS hosting (Virtual Private Server is rapid hosting)

  3- Other sites are on separate hostings

  4- We designate a individual Google ID to each site with verification in Search Console.

  5- We create websites on WP, we don’t employ plugins with assisted by which malware penetrate and through which pages on your websites are created.

  6- We don’t reiterate templates and use only distinct text and pictures

  We refrain from work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *