Beach tvåtusenmåndag

Min familj och jag ska åka på semester imorgon. Vilket betyder att jag ska gå runt i badbyxor en hel vecka. Och jag är inte fåfäng, jag tänker fan inte sitta här och tolerera att bli kallad för det, jag är inte en sån som går runt och är besatt av mitt eget midjemått. Men visst: Så här dagen före kan jag inte äta vad som helst. Det erkänner jag. Jag känner också kraven på mig att tänka på form och figur, det gör jag. Jag har haft samma badbyxor i sex år och det är alltid förknippat med en viss ångest att prova dem för första gången varje resa. Jag är kanske inte riktigt samma sorts man i år som jag var förra året, till exempel.

Och resåren i badbyxorna är jättedålig.

Så jag VILLE inte äta upp all glassen. Jag förstår att den var till hela familjen. Och även om jag mest tömde lucka 14-21 i alla chokladkalendrarna inatt för att någon faktiskt måste ta ansvar för att den inte möglar eller så medan vi är bortresta och ingen i den här familjen tar ju uppenbarligen något ansvar utom jag, så förstår jag kritiken. Jag åt all ost också. Jag gömmer mig inte. Jag är inte någon sorts ondsint manipulativ psykopat som försöker skylla ifrån mig. Jag bara säger att jag har en viss matchvikt att leva upp till för att fylla ut ordentligt runt snörningen så att jag inte riskerar att tappa badbyxorna när jag åker vattenrutschkana.

Jag gör det här för barnens skull.

De ska inte behöva växa upp i skam.

141 kommentarer

 1. Åh vad jag blev glad nu!! Jag snubblade in på din blogg eftersom michaela Forni länkat dig i sin blogg. Och vilken guldgruva det var här då! Jag älskar dina böcker och blir så ledsen när de tar slut… nu, tack vare bloggen, så kommer avsaknaden av din geniala humor och vitsiga sätt att skriva inte lika läskig mellan böckerna.

  Nu har jag lite att läsa ikapp och är superglad för det!

  Mvh/Ny trogen blogg-följare

 2. Ser fram emot ett möte med Ove i mellandagarna.
  Du har skapat kult!
  God Jul och Gott nytt år.

 3. Det ska bli sååå kul att få se Ove på bio !
  En riktigt God Jul till dig och familjen! Med roliga skramliga julklappar från svågern?

 4. Tack! Tack för att du skriver. Tack för att du tagit mig in i en ny värld (trots att den aldrig kan slå Harry Potter. Men det vet ju alla att ingenting kan slå Harry Potter). Tack för Ove och Elsa och Mormor och worsen och Varghjärta och alla andra.

 5. Nu har jag fått uppleva ”En man som heter Ove” för första gången, tre gånger.. Först i böckernas värld (klart bäst), sen på China Teatern och nu slutligen på vita duken. Fantastiskt glad är jag för det.

  Mamma, som jag tagit med på teater och bio, var tvungen att förstöra det hela lite genom att kläcka ”…och jag som inte ens hunnit läsa boken…” Hon har alltså det bästa kvar. Det var lite surt. Men jaja, tacksam för att du skriver så fantastiskt bra så att man får uppleva nått sånt här tre gånger, på olika sätt, men ändå så jäkla bra.

  Hoppas ni har en fin semester. Har du kommit långt på nya boken?

 6. Åh vad skönt att se att det är fler som undrar! Satt just och funderade på om hela bloggen flyttat någon annanstans utan att jag fattat det och att jag satt här mol alena i en tomt ekande övergiven blogg…

 7. I denna familjen undrar vi ifall Fredrik ska skriva nästa inlägg på detta året eller på nästa?
  Vadslagning pågår!

 8. Blev orolig en stund. Sen såg jag att det går an att twittra. Nu är jag kränkt. (Fast för säkerhets skull, skriv nåt här nu va. Så man vet att det inte är en typ Alien som twittrar på ditt konto. Som förvisso skulle kunna ha bloggkontot också… Var inte så jäkla petig! Skriv bara!)

 9. I and my buddies have already been digesting the best items located on the website then quickly I got a horrible feeling I never expressed respect to the web blog owner for those tips. All of the ladies ended up as a consequence warmed to read all of them and have now clearly been tapping into them. Appreciate your really being very accommodating and for going for these kinds of extraordinary areas millions of individuals are really desperate to be aware of. Our own honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

 10. I in addition to my friends appeared to be checking the nice thoughts found on the website and all of the sudden I had a horrible suspicion I had not thanked the site owner for those techniques. Most of the ladies happened to be absolutely warmed to see all of them and have truly been taking advantage of them. Many thanks for indeed being considerably considerate and for utilizing such smart tips most people are really needing to understand about. My personal honest regret for not expressing appreciation to earlier.

 11. I’m often to running a blog and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and hold checking for new information.

 12. Thanks a lot for providing individuals with such a nice possiblity to check tips from this web site. It is usually very enjoyable plus full of fun for me and my office co-workers to search the blog at a minimum 3 times weekly to study the new tips you will have. And indeed, I’m also usually motivated considering the splendid strategies served by you. Selected two ideas in this article are in reality the most impressive I’ve had.

 13. I must point out my gratitude for your kind-heartedness supporting people who must have assistance with your idea. Your very own commitment to getting the solution all over came to be surprisingly practical and have truly allowed workers just like me to reach their targets. This invaluable suggestions denotes a whole lot to me and far more to my mates. Thanks a ton; from each one of us.

 14. I together with my guys have already been analyzing the best procedures from your site and all of the sudden I got an awful feeling I never expressed respect to the website owner for those techniques. All of the ladies were definitely totally stimulated to learn them and now have undoubtedly been making the most of these things. Appreciate your simply being considerably considerate and then for considering this kind of remarkable information most people are really desperate to learn about. My very own sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 15. I wish to show my respect for your kindness for men and women that absolutely need help with that concern. Your special dedication to passing the message along came to be definitely informative and has truly allowed men and women like me to reach their aims. Your new informative advice can mean a great deal a person like me and even more to my colleagues. Regards; from everyone of us.

 16. I am also writing to make you be aware of of the fine encounter my friend’s daughter found going through yuor web blog. She even learned many pieces, not to mention what it is like to possess an incredible helping spirit to get a number of people effortlessly know a number of multifaceted matters. You really exceeded readers’ expected results. Thank you for churning out such good, trusted, explanatory not to mention easy tips on your topic to Kate.

 17. I am also commenting to let you understand of the incredible encounter my wife’s princess enjoyed using yuor web blog. She came to find plenty of issues, not to mention how it is like to possess a great giving character to make a number of people without hassle grasp certain multifaceted subject areas. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. I appreciate you for offering these useful, dependable, informative and also unique tips on this topic to Gloria.

 18. My husband and i were very more than happy when Peter managed to deal with his homework out of the ideas he had in your web pages. It’s not at all simplistic to simply continually be making a gift of key points which usually men and women may have been selling. Therefore we fully understand we have got the blog owner to appreciate for this. The most important illustrations you have made, the simple site navigation, the relationships you will make it easier to promote – it’s mostly astonishing, and it is aiding our son and the family reason why this matter is exciting, which is very serious. Thank you for everything!

 19. I am just writing to make you understand what a helpful encounter my girl went through visiting your web site. She picked up a wide variety of things, which included how it is like to have a very effective helping style to have other people with no trouble learn a variety of specialized topics. You actually exceeded people’s desires. I appreciate you for churning out those precious, dependable, educational and in addition cool guidance on that topic to Julie.

 20. Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and not at all seem to get something done.

 21. Good post. I study one thing tougher on totally different blogs everyday. It should all the time be stimulating to read content material from other writers and observe just a little something from their store. I抎 want to make use of some with the content material on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink on your internet blog. Thanks for sharing.

 22. The next time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair in case you werent too busy searching for attention.

 23. I used to be more than happy to search out this net-site.I wanted to thanks for your time for this excellent read!! I definitely having fun with every little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 24. After research a couple of of the weblog posts on your website now, and I actually like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and will probably be checking back soon. Pls check out my web site as nicely and let me know what you think.

 25. The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you might repair should you werent too busy in search of attention.

 26. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing challenge with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 27. I抦 impressed, I must say. Actually not often do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve gotten hit the nail on the head. Your thought is excellent; the difficulty is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very joyful that I stumbled throughout this in my seek for one thing regarding this.

 28. I found your weblog site on google and verify a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to reading more from you in a while!?

 29. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is something that’s wanted on the net, somebody with somewhat originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 30. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to seek out somebody with some original ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is one thing that’s needed on the net, someone with a bit of originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 31. I am usually to running a blog and i really respect your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for new information.

 32. An interesting discussion is worth comment. I feel that you must write extra on this topic, it may not be a taboo topic but usually persons are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 33. Can I simply say what a reduction to search out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know tips on how to bring an issue to gentle and make it important. Extra individuals have to read this and perceive this side of the story. I cant imagine youre no more common because you undoubtedly have the gift.

 34. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I truly thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you would fix in the event you werent too busy in search of attention.

 35. An interesting dialogue is value comment. I think that it is best to write extra on this subject, it won’t be a taboo subject however generally persons are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 36. I used to be more than happy to find this web-site.I wished to thanks for your time for this excellent learn!! I definitely enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 37. I wish to voice my admiration for your kind-heartedness in support of men and women that require help on that concern. Your special commitment to getting the solution throughout ended up being exceptionally useful and has really enabled some individuals like me to get to their targets. This warm and friendly useful information implies a whole lot a person like me and especially to my mates. Regards; from everyone of us.

 38. I抎 have to examine with you here. Which isn’t something I usually do! I get pleasure from reading a publish that may make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

 39. I found your blog site on google and examine a number of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to reading extra from you later on!?

 40. Aw, this was a really nice post. In concept I wish to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and certainly not appear to get one thing done.

 41. I抦 impressed, I must say. Actually not often do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you will have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is one thing that not enough people are speaking intelligently about. I’m very comfortable that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

 42. You made some first rate points there. I regarded on the web for the issue and located most people will go together with along with your website.

 43. You made some decent points there. I regarded on the web for the problem and found most people will go together with along with your website.

 44. Thank you a lot for giving everyone remarkably breathtaking chance to read in detail from this site. It is often very beneficial and also jam-packed with a good time for me personally and my office acquaintances to search your website on the least thrice a week to read through the latest guides you have. Of course, I am just at all times fascinated with all the extraordinary advice you serve. Selected 1 points on this page are unequivocally the most suitable we have all ever had.

 45. Can I simply say what a reduction to find somebody who really is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know how you can bring an issue to gentle and make it important. Extra people must learn this and perceive this side of the story. I cant consider youre no more well-liked since you positively have the gift.

 46. Whats up! I just want to give an enormous thumbs up for the nice data you have here on this post. I might be coming back to your weblog for extra soon.

 47. I found your blog site on google and examine a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to studying more from you in a while!?

 48. After I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!

 49. I found your blog site on google and check just a few of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to studying extra from you in a while!?

 50. I抎 must verify with you here. Which isn’t something I usually do! I get pleasure from studying a put up that will make folks think. Also, thanks for allowing me to remark!

 51. The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my choice to read, but I really thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might repair in the event you werent too busy in search of attention.

 52. I抦 impressed, I have to say. Actually rarely do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the problem is one thing that not enough individuals are speaking intelligently about. I am very glad that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

 53. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 54. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you can take away me from that service? Thanks!

 55. Can I just say what a reduction to seek out someone who truly knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know tips on how to carry a problem to light and make it important. More people need to read this and understand this facet of the story. I cant imagine youre not more fashionable since you positively have the gift.

 56. Aw, this was a really nice post. In concept I want to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and by no means seem to get one thing done.

 57. I discovered your weblog website on google and verify a few of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to studying extra from you afterward!?

 58. There are some fascinating points in time in this article but I don抰 know if I see all of them center to heart. There may be some validity but I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as well

 59. I抎 should examine with you here. Which isn’t one thing I often do! I enjoy studying a post that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 60. I want to show my appreciation for your kindness supporting those people that really need help on this area of interest. Your personal commitment to passing the message up and down turned out to be quite insightful and has all the time permitted girls just like me to realize their targets. Your own informative publication can mean this much a person like me and especially to my mates. Warm regards; from all of us.

 61. My wife and i were quite joyous when Louis could finish off his studies because of the ideas he received out of the web pages. It is now and again perplexing to simply always be freely giving ideas which often others could have been making money from. Therefore we do understand we now have you to be grateful to for that. All the illustrations you’ve made, the easy web site menu, the friendships your site help foster – it’s mostly sensational, and it’s leading our son in addition to the family reason why the situation is interesting, which is certainly unbelievably vital. Thank you for the whole lot!

 62. I would like to show some thanks to this writer for rescuing me from such a setting. Because of exploring throughout the the net and obtaining tips that were not beneficial, I figured my entire life was over. Being alive without the solutions to the problems you’ve fixed all through your entire blog post is a crucial case, as well as ones which may have in a wrong way affected my entire career if I had not discovered your web site. Your personal mastery and kindness in maneuvering almost everything was useful. I’m not sure what I would’ve done if I had not come across such a stuff like this. I’m able to at this moment relish my future. Thanks a lot very much for this specialized and amazing guide. I won’t hesitate to suggest your web page to anyone who needs and wants tips about this subject matter.

 63. I needed to post you a bit of word so as to say thanks yet again with the incredible methods you’ve discussed on this site. It was simply remarkably open-handed of people like you giving easily all that many individuals would have sold for an ebook to end up making some cash for their own end, particularly considering the fact that you could possibly have done it if you ever wanted. The good ideas in addition acted to become a good way to be certain that other people have the identical interest just as my personal own to know whole lot more regarding this matter. I’m sure there are thousands of more fun occasions ahead for folks who check out your site.

 64. Needed to compose you this little remark so as to give thanks yet again for your personal extraordinary concepts you’ve shown on this page. It is really strangely generous of people like you to allow freely just what numerous people might have sold for an electronic book to help make some cash for their own end, mostly considering the fact that you could have tried it in the event you decided. These thoughts as well worked to be the great way to comprehend most people have the identical desire much like mine to figure out much more related to this problem. I know there are numerous more pleasant instances ahead for individuals who looked at your site.

 65. I intended to compose you this bit of note so as to thank you very much over again with your wonderful tips you have featured here. It is certainly particularly open-handed with people like you to convey unhampered precisely what many of us would have supplied for an e-book in order to make some dough for their own end, precisely considering the fact that you could possibly have tried it if you ever desired. These secrets additionally acted to become a fantastic way to be aware that someone else have similar zeal much like my personal own to find out many more when considering this issue. I am sure there are millions of more pleasurable instances in the future for individuals who browse through your blog post.

 66. I want to express thanks to the writer for rescuing me from such a situation. After searching throughout the the web and coming across principles which are not productive, I believed my life was gone. Living minus the approaches to the difficulties you have solved all through your good posting is a serious case, as well as ones which might have adversely affected my career if I hadn’t come across your web page. Your primary knowledge and kindness in playing with everything was vital. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a step like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks for your time very much for your high quality and effective guide. I will not be reluctant to suggest the website to anybody who wants and needs guidelines about this problem.

 67. Thank you for your entire effort on this website. Betty take interest in managing investigations and it’s really easy to understand why. Most people learn all regarding the dynamic ways you provide valuable guides via your blog and strongly encourage response from the others about this content plus our own child is certainly being taught a great deal. Have fun with the rest of the new year. You’re the one doing a useful job.

 68. Thanks for each of your work on this website. My aunt enjoys conducting internet research and it’s obvious why. Most of us know all about the powerful form you make powerful tips and hints by means of this blog and even attract response from some others on the article and my daughter is without a doubt being taught a great deal. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re the one doing a superb job.

 69. Забота о обители – это забота о благополучии. Теплосберегающая облицовка – это не только стильный внешний вид, но и обеспечение сохранения тепла в вашем удобном уголке. Наша команда, наша команда профессионалов, предлагаем вам превратить ваш дом в идеальное жилище.
  Наши дизайнерские решения – это не просто теплоизоляция, это творчество с каждым кирпичом. Мы разрабатываем гармонии между внешним видом и практической ценностью, чтобы ваше жилище превратилось не только теплым и стильным, но и прекрасным.
  И самое существенное – доступная стоимость! Мы уверены, что профессиональные услуги не должны быть сверхдорогими. Строительные расценки на утепление фасадов начинается всего начиная с 1250 руб/м².
  Использование современных материалов и технологий позволяют нам создавать утепление, которое долговечно и надежно. Прощайте холодным стенам и дополнительным тратам на отопление – наше утепление станет вашим надежным защитником от холода.
  Подробнее на интернет-ресурсе
  Не откладывайте на потом заботу о радости жизни в вашем жилье. Обращайтесь к опытным мастерам, и ваш дом станет настоящим произведением искусства, которое принесет вам не только тепло. Вместе мы создадим пространство, в котором вам будет по-настоящему удобно!

 70. I have to show my passion for your kindness in support of visitors who require help on in this situation. Your special commitment to getting the solution along became especially interesting and has continuously allowed many people like me to reach their goals. Your personal interesting guidelines denotes a great deal a person like me and a whole lot more to my office colleagues. Thanks a ton; from everyone of us.

 71. I intended to write you a little bit of word to say thank you over again on the gorgeous thoughts you’ve contributed in this article. It is extremely generous with you to make freely just what many people could possibly have offered for sale for an e book to help with making some dough for their own end, especially given that you could have tried it if you ever decided. These ideas likewise worked to become a easy way to understand that someone else have similar fervor just like my own to realize lots more related to this issue. I’m sure there are several more pleasurable occasions ahead for people who check out your website.

 72. I wanted to draft you a tiny word to finally say thanks a lot as before for your extraordinary concepts you have featured at this time. It was simply strangely generous with you to present easily all that many of us could possibly have offered for sale for an e-book to get some money on their own, especially considering that you might have done it in case you considered necessary. Those concepts in addition worked as a fantastic way to know that other people online have the identical interest just like my personal own to know the truth a good deal more on the topic of this issue. I am certain there are a lot more enjoyable occasions in the future for individuals that examine your blog.

 73. Es muy difícil leer los correos electrónicos de otras personas en la computadora sin conocer la contraseña. Pero a pesar de que Gmail tiene alta seguridad, la gente sabe cómo piratear secretamente una cuenta de Gmail. Compartiremos algunos artículos sobre cómo descifrar Gmail, piratear cualquier cuenta de Gmail en secreto sin saber una palabra.

 74. Уважаемые Партнеры!
  Подносим вам инновационное моду в мире декора внутреннего пространства – шторы плиссе. Если вы мечтаете к высшему качеству в всякой нюансе вашего домашнего, то эти шторы будут выдающимся выбором для вас.
  Что делает шторы плиссе столь уникальными? Они совмещают в себе шик, действенность и пользу. Благодаря особой постройке, новаторским субстанциям, шторы плиссе идеально гармонизируются с для какова бы то ни ложи, будь то палата, дом, печь или должностное поляна.
  Закажите тканевые шторы плиссе – совершите уют и превосходство в вашем жилище!
  Чем прельщают шторы плиссе для вас? Во-первых, их особенный образ, который добавляет привлекательность и стильность вашему жилищу. Вы можете отыскать из разных структур, цветов и подходов, чтобы акцентировать оригинальность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают широкий спектр функциональных вариантов. Они могут управлять уровень сияния в пространстве, преграждать от солнечного света, поддерживать приватность и создавать уютную обстановку в вашем доме.
  Наш сайт: http://tulpan-pmr.ru
  Мы поможем вам выбрать шторы плиссе, какие замечательно подойдутся для вашего дизайна!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *