Take me out to the ball game

image

Jag ser baseball i Chicago med min agent. Eller jag SÅG baseball i Chicago med min agent, får man väl säga. I en liten stund. Vi satte oss nämligen ner och jag började förklara alla regler och olika sorters strategi och jag var absolut inte ”överentusiastisk”. Men jag skulle väl kanske möjligen kunna sträcka mig till att jag var ”strax över medel-entusiastisk”. När jag kom till reglerna för lönetaket och de finare delarna av statistiksystemet så frågade min agent om jag ”tänkte hålla på så här hela matchen”. Och när jag nickade (i stort sett helt normalentusiastiskt!) frågade han hur lång en match brukar vara. Och när jag svarade att de kan vara allt mellan tre och sju timmar mumlade min agent något om att ”det här inte ingår i vårt kontrakt” och att det ”faktiskt finns arbetsmiljöregler”. Och när jag då sa att han fattade väl för fan att när han gick med på att gå på baseball med mig så ingår det att jag vill prata ganska mycket om detaljer och strategi och vilka färger olika lag har på sina kepsar och så vidare. Det är liksom en del av upplevelsen. På detta svarade min agent att han före resan hade hört att jag skulle gå på en match med min fru när hon kommer hit om en vecka, och då hade han tänkt att om min fru stod ut med att gå på en match med mig så kunde det ju ändå inte vara helt outhärdligt, för hon är ju en smart och civiliserad person som dessutom är erkänt svinbra på att förhandla.

Så då fick jag förklara för min agent att den där matchen som min fru ska gå på med mig är på min födelsedag, och hela hennes 35-årspresent till mig är att hon kommer låtsas vara intresserad medan vi ser den.

Då sa min agent att han skulle gå på toaletten. Det var sex innings sedan.

Om han hade varit här hade jag förklarat för honom vad en inning är.

Jag saknar min fru jättemycket.

342 kommentarer

 1. Du är en mycket sjuk man Fredrik. Väldigt sjuk. Men på ett bra sätt!!!!

 2. Det är fortfarande fredag den 13:e, det svär jag på. Och ändå…. nu kommer det att stå att jag skrev detta den 14:e!! Hur coolt är inte det på en skala?!?!?!?

 3. På tal om något helt annat. Såg ”En man som heter Ove” på Rival igår.
  Outstanding!! Gåshud och tårar. Tack!

 4. Berätta! Vad är en inning? Vad är statistiken på att ta första base? Är det bättre att kasta (pitcha) snyggt eller bra? Hur många mål gjorde de under sportmatchen?

 5. Ociviliserat att inte lyssna klart på din introduktion av basebollregler. Han borde se fram emot förklaringen av infield fly och inte sitta på toaletten och trycka.

 6. Zlatan är kung av fotboll, du är kung av mansplaining. Eller ja, sportsplaining. Och foodsplaining. Och att skriva böcker och sånt.

 7. Herregud – en inning är väl som i brännboll – typ. Det är den ”period” man är inne/ute-lag. Å då är jag otroooligt ointresserad av baseball. Men väldigt intresserad av dina inlägg.
  Jag gillar din positiva inställning till att tro att han skulle komma tillbaka. Mohahaha. As if.
  Hoppas bästa laget vann.

 8. Det går ju bra för Cubs nu! Det kanske är dags i år, det var ju ett tag sedan!

 9. Alltså… I ett tidigare inlägg gav du sken av att du skulle skriva mer på bloggen när du var i USA. Kan du definiera din version av ”mer”, eller har din familj låst in dig på hotellrummet helt utan elektronisk utrustning att kommunicera med omvärlden med? ?

 10. Hej Fredrik, det här har inget med din blogg att göra. Jag har precis läst min mormor hälsar och säger förlåt, den var förbaskat bra finns inte många böcker jag kan sträckläsa så som jag gjorde med den här! Dessutom älskade jag den ännu mer för att Harry Potter serien är mina absoluta favorit böcker. Även fast jag inte är sju eller snart åtta år längre. Du är en fantastiskt bra författare och jag skrattade väldigt mycket, vill bara säga tack för det! ?

 11. Du vet känslan när man träffar nån man verkigen tycker om och han lovat att ringa men gör det aldrig?
  Man väntar vid telefonen i dagar, veckor, ibland månader. Nånstans innerst inne vet man att det är slut men i förnekelse hittar man på ursäkter för honom. Jamenduvet, han har ju mycket att göra på jobbet just nu. Chefen pressar honom otroligt mycket. Och sover dåligt på nätterna gör han säkert också och då orkar man ju inte mer än det som är mest nödvändigt. Men han lovade ju att höra av sig så man väntar.
  Tillslut tvingas man inse fakta. Han har någon annan. Någon som är mer intressant. Som han verkligen vill lägga all sin tid på. Då måste man själv göra ett aktivt val om man vill vara den som dag efter dag väntar vid telefonen. Och jag vill inte vara den människan.
  Jag önskar dig och din familj all lycka i framtiden Fredrik. Tack för alla skratt, gråt och alla lyckliga stunder.
  /J

 12. Tack Fredrik för alla fantastiskt bra och roliga inlägg, för alla leenden och glada skratt som du har bjudit oss på under de tre år som jag har följt din blogg.. Min favorit är när du tankade i USA? ?
  Saknar så dina inlägg, det har gått en och månad sedan sist! Men tiden läker ju alla sår sägs det. Det finns ju en ny bok att se fram emot till hösten, det kommer bli härligt att läsa den!
  Önskar dig och din familj en rolig och solig midsommar med allt gott och lagom med förätarmat. Sked gaffel kniv ska det vara i besticklådan! Tack ?

 13. Men vad fan..?? Har du lagt ner bloggen, tagit bloggpension, slarvat bort lösenordet till bloggsidan?? Vad???

  FREEEEDRIK, VAR ÄÄÄR DUUU???

 14. Nu saknar vi dig så där mycket igen här på bloggen.
  Vi (eller är det bara jag) som inte hänger på twitter och instagram och whatsamacallitgram saknar blogginlägg!!! (och böcker… men det vet vi ju är på väg 🙂 )

 15. Det finns säkert både rutiga skäl och randiga orsaker till uppehållet av innehåll i bloggen. Hoppas du och dina nära mår bra Fredrik!

 16. Snälla kom tillbaka 🙁
  Måste snart ta bort länken hit, så tråkigt när inget nytt står. …
  Men vill ju vara med här vid boksläpp 🙂

 17. Det J skrev och att ta bort länken är som när man raderar sitt x nummer i telefonen ?

 18. Flera gånger om dagen kikar man in här och hoppas (hoppet är det sista som överger en) att få läsa ett inlägg. Men icke, så jag ger upp nu. Orkar inte vänta längre. Önskar lycka till med nya boken! Bye bye

 19. Du skriver så jävla bra och kul att jag vill dunka huvudet i väggen. Så nu gör jag det. Aj. Dessutom såg jag att du drog in 13 mille förra året. Inte illa pinkat. Önskar att jag hade lyckats med något i livet, men så blev det inte tyvärr.

 20. Har precis läst ut Min mormor hälsar och säger förlåt. En helt otroligt rolig, sorglig, intelligent och träffsäker handling som förgyllas av din skrivteknik! Grym helt enkelt!

 21. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

 22. My spouse and i felt quite peaceful when Ervin could carry out his inquiry using the ideas he acquired through the site. It is now and again perplexing just to continually be releasing guidance that many many others have been selling. And we do know we need you to appreciate for that. These illustrations you made, the simple website navigation, the relationships your site make it easier to promote – it’s got many astonishing, and it’s helping our son in addition to our family reason why that topic is brilliant, and that’s unbelievably pressing. Thanks for all!

 23. An interesting dialogue is worth comment. I believe that you need to write more on this topic, it may not be a taboo subject however typically people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 24. I precisely wanted to appreciate you once more. I’m not certain what I would have carried out without the actual advice discussed by you on that subject matter. It had been a real alarming circumstance for me personally, nevertheless taking note of a new professional technique you handled that made me to cry over delight. I am just happier for this guidance and as well , have high hopes you are aware of a powerful job you happen to be undertaking teaching the mediocre ones through your webblog. I am certain you have never come across any of us.

 25. I in addition to my friends were found to be looking through the best techniques located on your site while unexpectedly I got a terrible feeling I had not thanked you for those secrets. These people are already consequently stimulated to read them and now have without a doubt been having fun with those things. Many thanks for simply being simply accommodating as well as for deciding on these kinds of amazing resources most people are really needing to be aware of. Our own sincere apologies for not expressing appreciation to you sooner.

 26. I must express some appreciation to this writer for bailing me out of this particular scenario. Right after looking out throughout the the web and seeing methods which are not helpful, I figured my entire life was well over. Being alive minus the approaches to the difficulties you’ve resolved by way of your entire article is a critical case, and the kind that might have in a negative way damaged my entire career if I had not encountered your site. Your understanding and kindness in maneuvering almost everything was invaluable. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a solution like this. I am able to now relish my future. Thanks so much for your reliable and result oriented guide. I will not hesitate to suggest your blog post to anyone who needs guidance about this problem.

 27. I wish to express some thanks to you for bailing me out of this condition. As a result of surfing around through the world wide web and seeing methods which are not powerful, I figured my entire life was gone. Being alive minus the answers to the problems you have sorted out all through this report is a crucial case, as well as the kind which may have in a negative way damaged my career if I hadn’t discovered your web site. Your capability and kindness in maneuvering a lot of stuff was excellent. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a thing like this. I am able to at this time relish my future. Thanks a lot very much for the skilled and results-oriented help. I won’t think twice to endorse the blog to anybody who wants and needs support about this situation.

 28. I’m also writing to make you know what a terrific discovery my friend’s daughter obtained viewing your web page. She picked up lots of things, with the inclusion of what it’s like to possess a wonderful teaching mood to make the rest very easily completely grasp some specialized matters. You really did more than our own expected results. I appreciate you for rendering those essential, trustworthy, explanatory and cool tips about your topic to Tanya.

 29. I must show appreciation to this writer for rescuing me from this type of circumstance. Right after scouting throughout the search engines and coming across suggestions which were not productive, I assumed my life was done. Living without the presence of approaches to the difficulties you have resolved as a result of your main write-up is a critical case, and ones which could have negatively affected my career if I hadn’t noticed your blog post. Your good talents and kindness in touching a lot of things was excellent. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such a stuff like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks for your time very much for this skilled and effective guide. I will not think twice to propose the sites to anyone who should receive guide on this area.

 30. I and my buddies ended up looking at the best tips from your site and unexpectedly developed an awful suspicion I never thanked the website owner for those techniques. Those people had been for this reason stimulated to see them and have really been making the most of them. Thanks for turning out to be indeed kind as well as for deciding upon varieties of decent areas most people are really desperate to know about. My personal honest apologies for not saying thanks to you sooner.

 31. I’m writing to make you be aware of of the fine experience my cousin’s girl gained reading your blog. She came to understand so many things, with the inclusion of what it is like to have an ideal coaching nature to make folks easily comprehend several tricky subject matter. You actually surpassed her expected results. Thanks for delivering the powerful, trusted, revealing and easy guidance on that topic to Julie.

 32. I actually wanted to compose a remark in order to thank you for the wonderful hints you are sharing on this website. My time consuming internet search has finally been honored with excellent insight to write about with my family. I ’d claim that many of us visitors are rather fortunate to dwell in a notable place with very many brilliant people with insightful advice. I feel really fortunate to have encountered the web site and look forward to really more enjoyable times reading here. Thank you once again for everything.

 33. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing concern with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 34. After research a number of of the weblog posts in your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will likely be checking back soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think.

 35. That is the precise weblog for anyone who wants to find out about this topic. You notice a lot its nearly arduous to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just nice!

 36. I wanted to create you the very little note so as to thank you yet again over the marvelous knowledge you’ve contributed on this website. It has been simply pretty open-handed of you to give without restraint all numerous people could possibly have sold for an electronic book in making some bucks on their own, most notably considering that you might have done it in the event you considered necessary. These smart ideas as well acted to be a great way to fully grasp that other people have similar zeal really like my personal own to know significantly more on the topic of this problem. I am sure there are numerous more fun moments ahead for individuals that looked at your blog.

 37. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 38. Nice post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It’ll all the time be stimulating to learn content material from other writers and observe a bit of something from their store. I抎 choose to make use of some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink on your internet blog. Thanks for sharing.

 39. It抯 laborious to find educated people on this subject, however you sound like you already know what you抮e talking about! Thanks

 40. I抦 impressed, I must say. Actually not often do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me inform you, you might have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the issue is one thing that not sufficient people are talking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

 41. This web page is really a walk-by for all of the info you wanted about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and you抣l undoubtedly discover it.

 42. There are certainly a number of details like that to take into consideration. That may be a great point to bring up. I offer the ideas above as normal inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up the place an important factor will probably be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, however I am positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the affect of just a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 43. Hello! I simply would like to give an enormous thumbs up for the nice info you’ve gotten right here on this post. I will be coming again to your blog for more soon.

 44. I am usually to blogging and i really respect your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and hold checking for new information.

 45. Good post. I study something more challenging on totally different blogs everyday. It is going to always be stimulating to learn content material from other writers and observe a little bit one thing from their store. I抎 desire to use some with the content on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l offer you a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 46. This website online is known as a stroll-via for the entire info you wished about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and you抣l definitely uncover it.

 47. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing slightly evaluation on this. And he in actual fact purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If attainable, as you turn out to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra particulars? It is highly helpful for me. Big thumb up for this weblog put up!

 48. I抎 must check with you here. Which isn’t something I normally do! I take pleasure in reading a submit that will make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 49. After I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any means you possibly can remove me from that service? Thanks!

 50. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So nice to seek out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that’s needed on the web, someone with a little bit originality. useful job for bringing something new to the internet!

 51. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 52. I must voice my gratitude for your generosity supporting those individuals that really need help on this one subject. Your personal dedication to passing the message across has been exceedingly valuable and has continuously empowered workers like me to get to their aims. Your entire informative information means so much a person like me and extremely more to my office workers. With thanks; from all of us.

 53. An interesting dialogue is value comment. I feel that you must write extra on this topic, it may not be a taboo subject but typically people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 54. Aw, this was a very nice post. In thought I would like to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means appear to get something done.

 55. An fascinating dialogue is value comment. I feel that you need to write more on this matter, it may not be a taboo subject but usually individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 56. This site is really a stroll-through for the entire info you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and you抣l definitely discover it.

 57. I抎 need to verify with you here. Which is not something I often do! I enjoy reading a publish that will make people think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 58. There are some attention-grabbing points in time on this article however I don抰 know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I’ll take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as properly

 59. An fascinating discussion is price comment. I think that it’s best to write more on this matter, it won’t be a taboo subject but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 60. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in truth purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If possible, as you turn out to be expertise, would you mind updating your weblog with extra particulars? It is highly helpful for me. Large thumb up for this blog publish!

 61. Spot on with this write-up, I truly think this web site needs rather more consideration. I抣l probably be once more to learn far more, thanks for that info.

 62. I抦 impressed, I have to say. Actually rarely do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is something that not enough persons are talking intelligently about. I am very glad that I stumbled across this in my search for one thing relating to this.

 63. Aw, this was a really nice post. In thought I want to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and under no circumstances seem to get something done.

 64. Good post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It can all the time be stimulating to learn content material from different writers and observe a bit one thing from their store. I抎 prefer to make use of some with the content material on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a link on your web blog. Thanks for sharing.

 65. I used to be very happy to search out this net-site.I needed to thanks in your time for this wonderful learn!! I undoubtedly having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 66. I抎 should test with you here. Which isn’t one thing I usually do! I take pleasure in studying a submit that can make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

 67. A lot of thanks for every one of your hard work on this website. Kate loves doing investigation and it’s really simple to grasp why. Most people know all of the compelling form you produce vital strategies on your web blog and as well improve contribution from some others about this point and our favorite simple princess is really understanding a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You are always carrying out a great job.

 68. Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up.
  Do you have any methods to prevent hackers?

 69. Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading it,
  you may be a great author.I will make sure to bookmark your blog and will
  come back very soon. I want to encourage continue your great work, have a nice holiday
  weekend!

 70. Needed to write you one very little observation just to thank you very much over again regarding the stunning techniques you have shown in this case. This is particularly generous of people like you to provide unhampered all a number of people would have distributed for an e book in making some dough on their own, certainly since you could have done it in case you decided. Those principles additionally acted like the fantastic way to comprehend some people have the identical interest similar to my very own to find out much more concerning this problem. I’m sure there are several more fun sessions up front for many who read through your blog.

 71. A lot of thanks for all your valuable efforts on this site. My aunt take interest in setting aside time for investigation and it’s easy to understand why. My partner and i notice all of the powerful tactic you deliver functional guides by means of this web site and therefore foster participation from some other people on that situation so our own girl is in fact learning a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You are doing a fabulous job.

 72. I precisely desired to say thanks once again. I’m not certain the things that I could possibly have implemented without these smart ideas provided by you regarding my question. It was an absolute frightening issue in my opinion, but encountering a skilled manner you resolved the issue forced me to weep with contentment. Now i am happier for the information and in addition believe you know what a great job that you are carrying out training many others through a web site. More than likely you have never encountered all of us.

 73. A lot of thanks for your entire efforts on this website. Kate take interest in setting aside time for investigation and it’s really simple to grasp why. We learn all of the dynamic means you render great guidelines by means of the web blog and as well encourage participation from some other people about this content so our own daughter is in fact studying so much. Have fun with the rest of the new year. You are always doing a great job.

 74. I really wanted to type a simple comment in order to express gratitude to you for all the stunning recommendations you are posting here. My rather long internet lookup has finally been paid with really good strategies to exchange with my companions. I would believe that most of us website visitors actually are really fortunate to dwell in a magnificent site with very many perfect professionals with interesting concepts. I feel really privileged to have seen your entire web site and look forward to really more awesome times reading here. Thanks a lot once more for all the details.

 75. Thank you so much for providing individuals with an extraordinarily superb possiblity to check tips from this web site. It is often so superb and as well , packed with a lot of fun for me and my office acquaintances to search your blog no less than three times in a week to see the latest stuff you have. And indeed, I’m actually happy with the exceptional creative concepts served by you. Some 1 tips in this posting are honestly the simplest we have all had.

 76. My husband and i got so relieved Peter could complete his analysis through the ideas he obtained through your web site. It is now and again perplexing to simply be giving out steps which most people could have been selling. And we all see we now have the writer to be grateful to because of that. All of the explanations you’ve made, the easy site navigation, the relationships you can help engender – it’s everything sensational, and it’s really assisting our son in addition to us consider that that subject matter is amusing, which is particularly vital. Thank you for all the pieces!

 77. I want to express my respect for your kindness supporting those people that need help with your concern. Your real dedication to getting the message all around appeared to be extremely informative and have specifically permitted guys like me to get to their targets. Your amazing invaluable tutorial can mean a great deal a person like me and substantially more to my office workers. Thanks a lot; from everyone of us.

 78. I really wanted to jot down a simple comment in order to say thanks to you for all of the amazing secrets you are posting on this website. My time consuming internet lookup has at the end been honored with pleasant ideas to write about with my colleagues. I ’d declare that many of us site visitors are really blessed to exist in a superb site with many marvellous professionals with useful secrets. I feel really lucky to have come across your web page and look forward to so many more pleasurable minutes reading here. Thanks once again for all the details.

 79. Herpagreens is a dietary supplement formulated to combat symptoms of herpes by providing the body with high levels of super antioxidants, vitamins

 80. Illuderma is a serum designed to deeply nourish, clear, and hydrate the skin. The goal of this solution began with dark spots, which were previously thought to be a natural symptom of ageing. The creators of Illuderma were certain that blue modern radiation is the source of dark spots after conducting extensive research. https://illudermabuynow.us/

 81. I wanted to construct a brief message to thank you for the precious steps you are showing here. My time intensive internet investigation has finally been recognized with incredibly good concept to share with my friends. I ’d point out that many of us site visitors actually are undeniably fortunate to be in a very good website with so many brilliant people with very beneficial basics. I feel really fortunate to have seen the web site and look forward to tons of more fabulous minutes reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 82. Thanks for all of your hard work on this web page. Debby enjoys carrying out investigations and it is simple to grasp why. Most people learn all about the lively mode you give reliable guidance on the web blog and foster participation from visitors about this idea and my child is undoubtedly discovering a great deal. Take advantage of the remaining portion of the year. You are doing a terrific job.

 83. My spouse and i were now peaceful when Michael could round up his inquiry with the ideas he got out of the blog. It’s not at all simplistic to simply happen to be freely giving information and facts which some people might have been trying to sell. We really fully grasp we have you to give thanks to for that. These explanations you’ve made, the easy site menu, the friendships you will make it easier to foster – it is many remarkable, and it is helping our son and our family feel that this subject matter is pleasurable, which is seriously serious. Many thanks for everything!

 84. I would like to get across my affection for your kind-heartedness supporting those who really need guidance on that idea. Your special dedication to getting the solution along had become amazingly advantageous and has specifically encouraged workers like me to arrive at their endeavors. Your informative instruction means a lot to me and especially to my colleagues. Warm regards; from all of us.

 85. Thanks for your whole labor on this site. My daughter take interest in working on internet research and it’s easy to see why. We all notice all concerning the powerful form you present important ideas on this blog and therefore inspire response from other people on the topic then our favorite girl is undoubtedly discovering a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. Your conducting a fabulous job.

 86. Metabo Flex is a nutritional formula that enhances metabolic flexibility by awakening the calorie-burning switch in the body. The supplement is designed to target the underlying causes of stubborn weight gain utilizing a special “miracle plant” from Cambodia that can melt fat 24/7. https://metaboflexbuynow.us/

 87. Red Boost is a male-specific natural dietary supplement. Nitric oxide is naturally increased by it, which enhances blood circulation all throughout the body. This may improve your general well-being. Red Boost is an excellent option if you’re trying to assist your circulatory system. https://redboostbuynow.us/

 88. Island Post is the website for a chain of six weekly newspapers that serve the North Shore of Nassau County, Long Island published by Alb Media. The newspapers are comprised of the Great Neck News, Manhasset Times, Roslyn Times, Port Washington Times, New Hyde Park Herald Courier and the Williston Times. Their coverage includes village governments, the towns of Hempstead and North Hempstead, schools, business, entertainment and lifestyle. https://islandpost.us/

 89. Through the parental monitoring program, parents can pay attention to their children’s mobile phone activities and monitor WhatsApp messages more easily and conveniently. The application software runs silently in the background of the target device, recording conversation messages, emoticons, multimedia files, photos, and videos. It applies to every device running on Android and iOS systems.

 90. I am absolutely thrilled to introduce you to the incredible Sumatra Slim Belly Tonic! This powdered weight loss formula is like no other, featuring a powerful blend of eight natural ingredients that are scientifically linked to fat burning, weight management, and overall weight loss. Just imagine the possibilities! With Sumatra Slim Belly Tonic, you have the opportunity to finally achieve your weight loss goals and transform your body into the best version of yourself.

 91. Sumatra Slim Belly Tonic is an advanced weight loss supplement that addresses the underlying cause of unexplained weight gain. It focuses on the effects of blue light exposure and disruptions in non-rapid eye movement (NREM) sleep.

 92. Neotonics is a revolutionary formula that sets itself apart from other skincare products on the market. What makes Neotonics unique is its combination of 500 million units of extra-strong bacteria and 9 potent natural ingredients.

 93. FlowForce Max is an innovative, natural and effective way to address your prostate problems, while addressing your energy, libido, and vitality.

 94. ZenCortex Research’s contains only the natural ingredients that are effective in supporting incredible hearing naturally.

 95. Find the latest technology news and expert tech product reviews. Learn about the latest gadgets and consumer tech products for entertainment, gaming, lifestyle and more.

 96. Green Lovers is dedicated to making news and topics across sustainability and innovation accessible to all. We help bring awareness to global issues and solutions, and hope to inspire you to make simple changes to your daily habits and lifestyle. https://greenlovers.us/

 97. At Sports7, we are sports enthusiasts and experts, and those traits inform everything we do. We operate with a clear guiding mission: To use our passion and expertise to breathe new life into the sports landscape. https://sports7.us/

 98. ExtenZe™ is a popular male enhancement pill that claims to increase a male’s sexual performance by improving erection size and increasing vigor. It enhances blood circulation, increases testosterone production, and enhances stamina. https://extenze-us.com/

 99. Illuderma is a serum designed to deeply nourish, clear, and hydrate the skin. The goal of this solution began with dark spots, which were previously thought to be a natural symptom of ageing. The creators of Illuderma were certain that blue modern radiation is the source of dark spots after conducting extensive research. https://illuderma-try.com/

 100. Find the latest technology news and expert tech product reviews. Learn about the latest gadgets and consumer tech products for entertainment, gaming, lifestyle and more. https://axget.com/

 101. Progenifix is designed to help maximize weight loss results using a mixture of natural, science-backed ingredients. The formula also has secondary benefits, including promoting overall wellness and vitality and assisting your immune system. https://progenifix-web.com/

 102. Unlock the incredible potential of Puravive! Supercharge your metabolism and incinerate calories like never before with our unique fusion of 8 exotic components. Bid farewell to those stubborn pounds and welcome a reinvigorated metabolism and boundless vitality. Grab your bottle today and seize this golden opportunity! https://puravive-web.com/

 103. Utilitylatest provides news and analysis for energy and utility executives. We cover topics like smart grid tech, clean energy, regulation, generation, demand response, solar, storage, transmission distribution, and more. https://utilitylatest.com

 104. I was genuinely itching to tails of some wager some change on some sports matches that are happening above-board now. I wanted to say you guys identify that I did understand what I consider to be the kindest locate in the USA.
  If you poverty to pull down in on the spirit, verify it out-moded: real money online casino

 105. Recently, I’ve been enthusiastic about placing a couple of gambles on various sports matches taking place at the moment. I thought I should notify you guys that I’ve discovered what I think to be the best reputable site within the US. If you’re eager to getting involved in the action, remember to take a look at the website: new online casino

 106. I was really itching to fix it some wager some money on some sports matches that are episode right now. I wanted to let you guys be familiar with that I did understand what I weigh to be the a-one locate in the USA.
  If you destitution to confound in on the exertion, check it out: betting baseball

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *