Don’t look back in anger

Först av allt: Jag sa inte att någon av ungarna var ”trögfattad”. Jag skulle aldrig säga så om en ung person.

Jag sa: ”När man tittar på det här så förstår man trots allt varför Pavlov valde att  jobba med hundar och inte med barn”.

Och det enda jag menade var att det var typ fjorton barn här just då och jag sa till dem allihop kanske hundra gånger att akta den. Hundra gånger. Man känner kanske att något av barnen borde ha hört mig vid åtminstone ett tillfälle. Det var allt.

Pavlov. Jag sa bara att jag har viss förståelse. För jag är en väldigt förstående person.

Sen skulle förstås min fru tvunget påpeka för alla andra föräldrar att det är JAG som fortsätter ställa vattenkaraffen precis bredvid digitalboxen och att JAG kanske borde lära mig något av det, för oftast är det tydligen JAG som välter den och inte något av barnen. Och sen började hon berätta om den där gången när jag hade sönder min dator eftersom jag råkade spilla den i öl.

Så jag sa något om att det är väl skillnad, och nu säger hon att vi har haft den här diskussionen ”hundra gånger förut”, och det är fan bara orättvist.

Det finns INGET sätt för mig att veta om det är sant.

8 kommentarer

 1. Min gamla laptop dog också i öl-döden.
  Men skall man likaså spilla är det väl lika bra att göra det med lite klass.
  Tänk om man skulle låta dränka den i Zingo?
  Bara tanken är pinsam.

 2. Det var du som välte karaffen va och inte nåt av de 14 barnen som du sa till 100 gånger…? Dom lyssnade bergis på din uppmaning 🙂

 3. Har precis läst ut Britt-Marie var här. Jag måste tyvärr säga att den inte engagerade mig i närheten av lika mycket som böckerna om Ove och Elsa, som jag tyckte var fantastiska, men jag måste ändå berömma dig för att du förstått exakt vad det innebär att hålla på Tottenham. Lördagens match får verka som senaste bevis. Case closed. Kudos!

  Även fast du tillhör terrorist-sidan vad gäller engelska fotbollslag.

 4. Nu har jag inte full koll på terminologin inom psykologin. Men är inte det här nästan som exempel på förskjutning, rationalisering och projektion?

 5. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *