I nöd och förlust

Fru: Jag trodde att fotbollsmatchen var slut.

Jag: Det är den.

Fru: Vad tittar du på då?

Jag: Amerikansk fotboll.

Fru: Mer fotboll?

Jag: Am. Eri. Kansk. Fotboll.

Fru: Det där NFL? Jag trodde att du tjatade om att den säsongen inte hade börjat än.

Jag: Det har den inte. Det här är collegelag.

(Tystnad)

Fru: College?

Jag: Ja.

Fru: Alltså…universitet?

Jag: Ja.

Fru: Du tittar på en fotbollsmatch mellan två…universitet?

Jag: A-m-e-r-i-k-a-n-s-k fotboll. C-o-l-l-e-g-e-l-a-g. Det är skitstort i USA!

(Tystnad)

Fru: Är det alltså en svensk tv-kanal som visar en match i amerikansk fotboll mellan två amerikanska universitet?

Jag: Nej. Det är en amerikansk tv-kanal. Jag har köpt ett abonnemang.

Fru: Du har KÖPT ett abonnemang för att kunna titta på amerikansk fotboll mellan…collegelag?

Jag: Ja.

Fru: Det är alltså…skolor?

Jag: Det är Ohio State och Virginia Tech. Två av USA:s bästa collegelag. Och det är faktiskt en väldigt intressant match för Virginia Tech var det enda laget förra året som van…

Fru: Men de går alltså i skolan? Alla de där spelarna går fortfarande i skolan?

Jag: På college.

Fru: Du sitter och tittar på en match mellan två skolor?

Jag: Ja.

(Tystnad)

Fru: Du har alltså betalat för att få titta på någons gympalektion?

Jag: Jag tänker inte ens bevärdiga det med ett svar.

Fru: Jag såg några åtta-nioåringar som spelade bandy ute på gården förut idag, du kanske kan gå ut oc…

Jag: Vet du, det här med att du är en bra försäljare blir extra irriterande när det även betyder att du är en bra GLÄDJEFÖRSTÖRARE!

314 kommentarer

 1. ”Du har alltså betalat för att få titta på någons gympalektion?” Din fru är fantastisk.

 2. Jag är nog lite diplomatisk här men jag tycker nog att även Fredrik måste få ha en hobby för jag antar att abonnemangskostnaden kommer från ditt hobbykonot, Fredrik? 😉
  …för ett hobbykonto har väl alla människor?

  Sedan kan man inte låta bli att imponeras över Fru, haj fajjv! 🙂

 3. Den här gången är jag på din frus sida. Jag är sportnörd men förstår inte grejen med amerikansk fotboll och det är kanske just det att man måste förstå alla finneser och regler för att uppskatta den. Själv tittar jag på vanlig rugby, helst 7 manna.

 4. Skolgympa med 110 000 åskådare på läktarn här i stan. Och folk grillar och dricker öl i timmar före gympan. Och jag kan hyra ut mitt hus for 30 000 kr för en helg till familjer som har rest i 6 timmar för att se på gympan.
  Heja skolgympan.

 5. Det viktiga i det hela är att amerikansk fotboll är fantastiskt kul, man måste bara, som någon här ovan skrev, lära sig reglerna och finesserna först. När man gjort det, då älskar man TV 10 på söndagar.

  Synd bara att Fredrik aldrig kan lära sig att hålla på rätt lag. Men vad vet jag, mitt älskade Chargers flyttar väl till LA snart och då kan man ju inte fortsätta hålla på dem.

  (Du håller säkert på MFF och Redhawks också?!?)

 6. Amerikansk fotboll är mycket trevligt att kolla på. Men Macke du får nog och skaffa ett abonnemang för jag tror viasat ska flytta NFL på söndagarna till Viasatsport.

 7. @Håkan

  Tack! Har redan ett sådant också, så man kan följa multipla matcher samtidigt =)

  @Fredrik

  Okej, jag ska vara tyst nu. Det slutar aldrig bra när jag drar upp sådana här ämnen. Jag säger bara att du på ett oerhört bra sätt fångat upp vad det innebär att vara Tottenham-supporter i Britt-Marie var här.

 8. Fokusera på det viktigaste här nu! Kalla aldrig äggboll för fotboll! Fotboll spelas med 11 man på var sida o man använder i huvudsak fötter. Äggbollsvarianten är bara amerikanskt trams!

 9. Någon som kan förklara australisk fotboll för mig? De hade tighta små kläder och nej, jag förstod inget.

 10. Jag är med dig Fredrik! VT va faktiskt det enda laget som spöade ohio state förra året! klart man ville se hur det gick! sådär tyvärr..

 11. My husband and i got quite thankful Edward could deal with his research via the precious recommendations he made when using the web site. It’s not at all simplistic to just choose to be making a gift of tricks that many people could have been selling. We recognize we’ve got the website owner to thank for that. All of the illustrations you’ve made, the straightforward blog menu, the relationships you help promote – it’s all great, and it’s really aiding our son and the family understand the article is thrilling, and that’s rather essential. Many thanks for the whole lot!

 12. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 13. I am just writing to make you know of the remarkable experience my friend’s girl encountered using the blog. She came to understand too many things, which included what it’s like to possess an incredible helping spirit to get other individuals without hassle fully grasp certain complicated things. You actually surpassed visitors’ expectations. Thank you for imparting those good, trusted, revealing as well as easy thoughts on this topic to Jane.

 14. My spouse and i got absolutely happy Emmanuel managed to finish off his basic research through the ideas he was given using your blog. It is now and again perplexing just to continually be releasing tips and hints that many others have been selling. Therefore we fully grasp we now have the writer to give thanks to because of that. The type of explanations you made, the straightforward site navigation, the relationships you give support to engender – it’s got all astonishing, and it’s really letting our son and our family consider that that issue is enjoyable, and that is really essential. Thanks for all!

 15. I not to mention my friends happened to be reading the great ideas from your web blog and so at once came up with a terrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. The young boys came so stimulated to learn them and have now definitely been taking advantage of them. Thanks for turning out to be quite accommodating as well as for finding variety of fantastic information millions of individuals are really desirous to be aware of. My personal honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

 16. I wish to express my gratitude for your kind-heartedness for folks that absolutely need assistance with in this study. Your real commitment to passing the solution up and down came to be astonishingly functional and have specifically permitted individuals much like me to get to their aims. Your new invaluable useful information implies a whole lot a person like me and somewhat more to my fellow workers. Thanks a ton; from all of us.

 17. I want to get across my passion for your kindness in support of those individuals that really need assistance with this particular issue. Your very own dedication to passing the message all around had become certainly productive and have regularly allowed some individuals much like me to attain their ambitions. The insightful publication entails so much to me and even more to my mates. Many thanks; from all of us.

 18. I in addition to my guys were actually following the good suggestions from the website while unexpectedly got an awful feeling I never thanked the blog owner for those strategies. Most of the ladies happened to be for that reason very interested to see them and have now sincerely been using them. Appreciation for genuinely well thoughtful and then for utilizing such good subject areas most people are really needing to understand about. Our honest regret for not saying thanks to earlier.

 19. Spot on with this write-up, I actually suppose this web site needs much more consideration. I抣l most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

 20. I just wanted to write a small note in order to appreciate you for all of the magnificent strategies you are placing on this site. My incredibly long internet lookup has at the end of the day been honored with good quality points to share with my family members. I would assume that we visitors are definitely fortunate to be in a decent site with many brilliant people with good guidelines. I feel very privileged to have discovered your web site and look forward to tons of more enjoyable moments reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 21. I am writing to make you understand what a perfect discovery my friend’s princess enjoyed going through your web page. She even learned such a lot of issues, most notably what it’s like to possess an incredible helping character to get many people really easily thoroughly grasp some multifaceted matters. You really surpassed people’s desires. Thank you for rendering the invaluable, safe, edifying and as well as cool thoughts on that topic to Ethel.

 22. Thank you for all your valuable labor on this site. My aunt take interest in going through research and it’s easy to understand why. We all notice all concerning the compelling method you offer priceless tricks via this blog and as well strongly encourage contribution from other ones about this subject matter and our favorite simple princess is always discovering so much. Have fun with the rest of the year. Your conducting a powerful job.

 23. I truly wanted to send a brief word in order to thank you for all the great steps you are sharing at this website. My particularly long internet research has now been honored with useful facts and strategies to talk about with my family members. I would declare that many of us site visitors actually are extremely blessed to be in a fabulous community with many brilliant individuals with insightful things. I feel really lucky to have used your web page and look forward to plenty of more fabulous minutes reading here. Thank you once again for all the details.

 24. Whats up! I just want to give an enormous thumbs up for the great info you will have here on this post. I might be coming back to your weblog for extra soon.

 25. Can I simply say what a relief to search out someone who truly is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know tips on how to carry a problem to mild and make it important. Extra people must read this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre no more common since you undoubtedly have the gift.

 26. You made some decent points there. I appeared on the web for the issue and located most people will associate with together with your website.

 27. This is the right weblog for anybody who desires to seek out out about this topic. You realize a lot its nearly exhausting to argue with you (not that I really would want匟aHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just nice!

 28. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to learn, but I truly thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could possibly repair for those who werent too busy looking for attention.

 29. I would like to show some thanks to the writer for bailing me out of this instance. Right after scouting through the world-wide-web and getting ways that were not productive, I thought my entire life was done. Being alive devoid of the approaches to the difficulties you have resolved all through your main short article is a critical case, and those which might have adversely damaged my career if I hadn’t encountered the blog. Your main talents and kindness in maneuvering almost everything was very useful. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a subject like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks so much for your expert and result oriented guide. I won’t hesitate to endorse your web site to any person who should get counselling about this subject matter.

 30. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my option to read, however I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you may repair in case you werent too busy on the lookout for attention.

 31. An interesting dialogue is value comment. I feel that you should write more on this matter, it won’t be a taboo topic however usually individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 32. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out any individual with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is something that is needed on the internet, someone with a little bit originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 33. I抦 impressed, I need to say. Really rarely do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is something that not enough persons are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled throughout this in my search for something referring to this.

 34. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and not at all appear to get something done.

 35. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the good information you have here on this post. I will be coming again to your blog for extra soon.

 36. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing concern with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 37. There are some interesting cut-off dates in this article however I don抰 know if I see all of them middle to heart. There’s some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as properly

 38. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he actually purchased me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If doable, as you change into expertise, would you thoughts updating your weblog with more particulars? It is highly helpful for me. Large thumb up for this blog post!

 39. The following time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my choice to read, however I truly thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may repair in the event you werent too busy in search of attention.

 40. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you grow to be expertise, would you mind updating your blog with more particulars? It’s highly helpful for me. Massive thumb up for this weblog put up!

 41. I wanted to construct a brief comment to appreciate you for those amazing steps you are sharing at this site. My considerable internet lookup has at the end been compensated with brilliant concept to share with my two friends. I would declare that most of us visitors are definitely blessed to exist in a magnificent site with many outstanding people with interesting basics. I feel quite lucky to have used the webpage and look forward to tons of more fun moments reading here. Thank you once more for everything.

 42. The next time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my choice to read, however I actually thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly repair in the event you werent too busy on the lookout for attention.

 43. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to seek out any individual with some original thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this website is something that’s needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

 44. I have to show thanks to the writer just for rescuing me from this matter. As a result of browsing through the online world and finding methods which are not powerful, I figured my life was gone. Existing without the approaches to the difficulties you’ve resolved by way of the website is a serious case, as well as the ones that would have negatively damaged my entire career if I hadn’t noticed your web blog. Your own expertise and kindness in maneuvering all the details was valuable. I am not sure what I would’ve done if I had not encountered such a stuff like this. It’s possible to at this moment look ahead to my future. Thanks very much for this high quality and sensible help. I won’t hesitate to propose the website to any person who needs direction about this topic.

 45. I found your weblog web site on google and examine a few of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to studying more from you afterward!?

 46. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any approach you may remove me from that service? Thanks!

 47. Good post. I study one thing more difficult on different blogs everyday. It’ll at all times be stimulating to learn content material from different writers and follow a bit one thing from their store. I抎 choose to use some with the content material on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 48. This is the right blog for anybody who wants to seek out out about this topic. You notice a lot its almost onerous to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 49. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to search out someone with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is one thing that is wanted on the web, somebody with a little originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!

 50. I discovered your weblog site on google and check a couple of of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to reading extra from you afterward!?

 51. You made some respectable factors there. I looked on the internet for the issue and found most people will go along with together with your website.

 52. An interesting dialogue is worth comment. I think that you should write more on this topic, it may not be a taboo subject however generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 53. I’m often to blogging and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and keep checking for new information.

 54. You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic.

 55. Скоро возводимые здания: коммерческий результат в каждой части!
  В современном мире, где моменты – финансы, скоростройки стали реальным спасением для экономической сферы. Эти прогрессивные сооружения включают в себя солидную надежность, финансовую экономию и молниеносную установку, что придает им способность отличным выбором для различных коммерческих проектов.
  Легковозводимые здания из металлоконструкций цена
  1. Быстрое возведение: Минуты – важнейший фактор в коммерции, и скоро возводимые строения способствуют значительному сокращению сроков возведения. Это особенно востребовано в постановках, когда актуально быстро начать вести дело и начать извлекать прибыль.
  2. Финансовая выгода: За счет улучшения процессов изготовления элементов и сборки на объекте, цена скоростроительных зданий часто снижается, по сопоставлению с обыденными строительными проектами. Это позволяет получить большую финансовую выгоду и получить лучшую инвестиционную отдачу.
  Подробнее на https://www.scholding.ru/
  В заключение, скоро возводимые строения – это оптимальное решение для предпринимательских задач. Они сочетают в себе молниеносную установку, бюджетность и надежность, что делает их наилучшим вариантом для предпринимательских начинаний, активно нацеленных на скорый старт бизнеса и получать прибыль. Не упустите возможность сократить затраты и время, прекрасно себя показавшие быстровозводимые сооружения для вашего предстоящего предприятия!

 56. I wish to show my passion for your kindness in support of folks that should have help on your study. Your real dedication to passing the message all over turned out to be remarkably functional and have specifically encouraged most people much like me to get to their objectives. Your personal valuable guidelines means a great deal to me and somewhat more to my colleagues. Warm regards; from everyone of us.

 57. Thanks for every one of your work on this blog. My mother take interest in going through investigation and it’s easy to understand why. Many of us know all about the compelling mode you make both useful and interesting guides through this web site and even boost response from people on the matter while my child is now discovering a whole lot. Take advantage of the remaining portion of the year. You are carrying out a terrific job.

 58. A lot of thanks for all of your effort on this site. My daughter enjoys going through internet research and it’s easy to see why. Many of us know all concerning the powerful method you give great suggestions through this blog and as well as welcome contribution from other individuals on that area of interest so our favorite girl is without a doubt being taught a lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a great job.

 59. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks However I am experiencing challenge with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 60. I precisely desired to thank you so much yet again. I do not know the things that I would have made to happen in the absence of those thoughts shared by you on such problem. It absolutely was a traumatic concern in my circumstances, nevertheless coming across your professional way you processed it forced me to jump over contentment. I am happier for the guidance as well as hope that you recognize what a great job you are always doing teaching the others via your web blog. I am sure you’ve never encountered any of us.

 61. I truly wanted to post a small remark in order to appreciate you for some of the great secrets you are placing at this site. My particularly long internet research has at the end been honored with reasonable ideas to go over with my friends. I would tell you that we readers are unequivocally lucky to live in a fantastic place with so many special people with very beneficial opinions. I feel very fortunate to have encountered your weblog and look forward to many more entertaining minutes reading here. Thanks a lot again for everything.

 62. Забота о жилье – это забота о благополучии. Утепление фасадов – это не только стильный внешний вид, но и обеспечение тепла в вашем удобном уголке. Мы, группа специалистов, предлагаем вам переделать ваш дом в идеальное место для жизни.
  Наши творческие работы – это не просто утепление, это художественная работа с каждым элементом. Мы придерживаемся гармонии между формой и содержанием, чтобы ваш дом преобразился не только теплым и стильным, но и очаровательным.
  И самое существенное – приемлемые расходы! Мы полагаем, что профессиональные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. Утепление здания снаружи цена начинается всего от 1250 руб/кв. метр.
  Использование современных технологий и высококачественных материалов позволяют нам создавать тепловую обработку, которая обеспечивает долговечность и надежность. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление – наше утепление станет вашим надежным щитом от холода.
  Подробнее на http://www.ppu-prof.ru
  Не откладывайте на потом заботу о удовольствии в вашем доме. Обращайтесь к мастерам своего дела, и ваше жилье станет настоящим творческим шедевром, которое согреет вас не только теплом. Вместе мы создадим обители, где вам будет по-настоящему комфортно!

 63. I intended to send you that bit of word to finally give many thanks yet again on your fantastic guidelines you’ve provided on this site. It is simply remarkably open-handed of you to grant publicly all a number of people would have supplied as an e book to earn some money for their own end, most notably since you might well have done it if you ever desired. The pointers likewise served like a great way to fully grasp that someone else have the identical dream the same as mine to know the truth more in terms of this matter. I am sure there are thousands of more enjoyable opportunities ahead for people who view your site.

 64. Needed to compose you this tiny remark to be able to say thanks a lot over again on the fantastic tips you have contributed in this article. This is extremely generous of you to provide unhampered all many people could have advertised for an ebook to help with making some dough for themselves, principally now that you could have done it if you ever considered necessary. The principles as well acted to be the easy way to know that many people have similar fervor just like my personal own to see lots more with reference to this condition. I know there are lots of more pleasurable instances in the future for folks who scan your blog post.

 65. Thank you a lot for giving everyone remarkably nice chance to read from here. It can be very nice plus full of amusement for me and my office peers to search your web site minimum thrice in a week to read the fresh stuff you have. Of course, we are certainly happy with your fabulous principles you serve. Some two areas in this article are ultimately the very best we have ever had.

 66. I simply wished to thank you very much yet again. I am not sure what I might have taken care of without the type of techniques discussed by you about my topic. It was before an absolute hard condition in my opinion, nevertheless noticing a new specialized tactic you treated that forced me to cry with joy. I’m thankful for your advice and in addition have high hopes you know what a great job you are always putting in instructing the rest through your websites. Probably you haven’t got to know any of us.

 67. I have to voice my admiration for your generosity supporting all those that need guidance on this particular niche. Your special commitment to getting the message all around was remarkably invaluable and have constantly allowed folks like me to achieve their objectives. Your interesting suggestions entails this much a person like me and much more to my colleagues. Regards; from everyone of us.

 68. Si vous vous demandez comment savoir si votre mari vous trompe sur WhatsApp, je pourrais peut – Être vous aider. Lorsque vous demandez à votre partenaire s’il peut vérifier son téléphone, la réponse habituelle est non.

 69. Existe – T – Il un moyen de récupérer l’historique des appels supprimés? Ceux qui disposent d’une sauvegarde dans le cloud peuvent utiliser ces fichiers de sauvegarde pour restaurer les enregistrements d’appels de téléphone mobile.

 70. Уважаемые Гости!
  Предъявляем вам новаторское концепцию в мире дизайна интерьера – шторы плиссе. Если вы рассчитываете к идеальности в всякой части вашего жилища, то эти портьеры окажутся отличным предложением для вас.
  Что делает шторы плиссе настолько уникальными? Они объединяют в себе в себе изысканность, действенность и практичность. Благодаря специальной литере, новым тканям, шторы плиссе идеально гармонируют с для всякого помещения, будь то гостинка, гнездо, плитка или офисное пространство.
  Закажите готовые жалюзи плиссе – прообразите уют и великолепие в вашем доме!
  Чем завлекают шторы плиссе для вас? Во-первых, их своеобразный проект, который присоединяет индивидуальность и грацию вашему декору. Вы можете отыскивать из разнообразных текстур, цветов и процедур, чтобы акцентировать отличительность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают многочисленный спектр функциональных вариантов. Они могут управлять уровень сияния в пространстве, остерегать от солнечных лучей, обеспечивать конфиденциальность и формировать уютную обстановку в вашем доме.
  Наш сайт: tulpan-pmr.ru
  Мы сами поддержим вам выбрать шторы плиссе, какие прекрасно подойдутся для вашего дизайна!

 71. Мы коллектив специалистов по SEO-оптимизации, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
  Мы постигли успехи в своей области и желаем поделиться с вами нашими знаниями и навыками.
  Какие услуги мы предоставляем:
  стоимость продвижения интернет магазина
  • Тщательный анализ вашего сайта и разработка персональной стратегии продвижения.
  • Оптимизация контента и технических характеристик вашего сайта для достижения наивысших результатов.
  • Регулярное отслеживание и анализ результатов, с целью постоянного улучшения вашего онлайн-присутствия.
  Подробнее https://seo-prodvizhenie-ulyanovsk1.ru/
  У наших клиентов уже есть результаты: рост посещаемости, улучшение рейтинга в поисковых запросах и, конечно, увеличение прибыли. Мы готовы предоставить вам бесплатную консультацию, чтобы обсудить ваши потребности и помочь вам разработать стратегию продвижения, соответствующую вашим целям и бюджету.
  Не упустите возможность улучшить свои позиции в интернете. Свяжитесь с нами уже сегодня.

 72. I see You’re actually a just right webmaster. The website loading speed is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
  In addition, the contents are masterwork. you’ve performed a
  magnificent job on this subject! Similar
  here: ecommerce and also here: Bezpieczne zakupy

 73. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share.
  Many thanks! You can read similar article here: Dobry sklep

 74. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thank you!
  You can read similar text here: Backlink Portfolio

 75. Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been blogging for?

  you make blogging look easy. The overall look of your site is
  great, let alone the content material! You can see similar here ecommerce

 76. Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The total look
  of your website is fantastic, as neatly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

 77. ”The way you simplify complex concepts is commendable. I learned a great deal from your post, and I really admire your ability to make challenging information accessible and engaging.”

 78. Informative Site… Hello guys here are some links that contains information that you may find useful yourselves. It’s Worth Checking out 급전

 79. I’m always impressed by the depth of knowledge and insight you bring to your posts. This was another fantastic article. Thank you!echozone

 80. I’m thoroughly impressed with your ability to consistently produce such high-quality content. Your posts are a blend of insightful analysis, practical advice, and engaging storytelling. Your blog is a must-read for anyone seeking to deepen their knowledge.

 81. I’m always impressed by the depth of knowledge and insight you bring to your posts. This was another fantastic article. Thank you!echozone

 82. The expertise and passion you pour into your writing are evident. Each post you publish is a testament to your dedication to providing value and insight to your readers. I’m always amazed at how much I learn from your content. Keep up the extraordinary work.

 83. Many thanks for creating the effort to talk about this, I feel strongly about this and love learning a great deal more on this matter. If feasible, as you gain expertise, would you mind updating your weblog with a great deal more details? It’s extremely helpful for me.

 84. I have really learned new things from your blog post. Also a thing to I have recognized is that in most cases, FSBO sellers will reject you. Remember, they can prefer never to use your products and services. But if anyone maintain a stable, professional romance, offering support and keeping contact for around four to five weeks, you will usually manage to win a business interview. From there, a house listing follows. Thanks a lot [Reply]

 85. We still cannot quite feel like I made it worse come to be the staring at the important points located on your webblog. My in laws so i are sincerely thankful for use in your generosity and then for giving me possibility pursue our chosen profession path. Document important info Managed to get with the web-site.

 86. I just desired to come up with a quick comment as a way to express gratitude for you for all those wonderful pointers you are posting here. My own time consuming internet investigation has by the end of the day been rewarded with high quality ways to present to my guests. We would say that a number of us guests can be extremely endowed to appear in a wonderful network with very many marvellous individuals with useful hints. I believe quite privileged to have used your webpages and appearance toward really more fabulous minutes reading here. Thank you for most things.

 87. You have chosen an impossible idea and made it possible for the common person to see and believe. Keep up the good work, and I look forward to much more from your mind and hand.

 88. Hi there. I wanted to ask some thing…is this a wordpress webpage as we are planning to be switching over to WP. Additionally did you make this template all by yourself? Bless you.

 89. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  success. If you know of any please share. Thank you!

  You can read similar text here: Which escape room

 90. There are some fascinating points in time in this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as properly

 91. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 92. Can I simply say what a comfort to uncover an individual who truly understands what they are discussing over the internet. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important. A lot more people must look at this and understand this side of your story. I can’t believe you aren’t more popular since you surely possess the gift.

 93. Aw, this has been an extremely nice post. In thought I must place in writing similar to this moreover – taking time and actual effort to create a great article… but what / things I say… I procrastinate alot and also by no indicates appear to get something accomplished.

 94. Someone essentially assist to make severely posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and so far? I surprised with the analysis you made to create this particular submit incredible. Magnificent task!

 95. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 96. I’ve been surfing online greater than 3 hours as of late, but I never discovered any interesting article like yours. It is lovely worth sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you did, the net will likely be much more useful than ever before!

 97. I would like to show appreciation to this writer for bailing me out of this type of predicament. Just after looking out through the world wide web and obtaining ways that were not powerful, I thought my life was gone. Living without the presence of solutions to the difficulties you’ve sorted out by means of your entire blog post is a serious case, as well as the kind which might have badly damaged my career if I had not encountered the blog. Your good understanding and kindness in taking care of everything was vital. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a solution like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thank you very much for this reliable and results-oriented guide. I will not think twice to refer your web blog to anyone who should have guide about this topic.

 98. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

 99. I feel that is among the so much significant info for me. And i am happy studying your article. But should observation on some normal issues, The website taste is great, the articles is actually great . Excellent activity, cheers.

 100. Easily, the post is really the greatest on this laudable topic. I concur with your conclusions and will thirstily watch forward to your future updates. Saying cheers will not just be sufficient, for the great c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay privy of any updates. Solid work and much success in your business enterprise!

 101. Singles night clubs happen to be all-around for an extended time, as well as although they will often not necessarily interest every person there’re excellent due to the fact everybody offers the identical target as the primary goal. You might be most of within the same motorboat, and yes it might not be understated however it definitely is straightforward.

 102. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to read, but I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair should you werent too busy on the lookout for attention.

 103. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 104. I admire the valuable information and facts you offer inside your posts. Ill bookmark your weblog and also have my children examine up right here typically. Im fairly positive theyll discover a lot of new things here than anybody else!

 105. Hello, very helpful posting. My sister and I have recently been looking to find detailed facts on this subject type of stuff for a while, yet we could hardly until now. Do you think you can also make a few youtube video clips about this, I do think your webblog would be far more complete in case you did. In any other case, oh well. I am going to be checking out on this web-site within the not too distant future. E-mail me to maintain me up-to-date. granite countertops cleveland

 106. I am often to blogging i actually appreciate your posts. The article has really peaks my interest. My goal is to bookmark your web blog and keep checking choosing info.

 107. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

 108. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and already whenever a comment is added I am four emails with similar comment. Could there be however you possibly can remove me from that service? Thanks!

 109. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find someone with some unique thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that’s wanted on the web, someone with a bit originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 110. Pretty right subdivision. I just came across your website and wanted to tell that I have really enjoyed reading your opinions. AnyhowI’ll be coming back and I hope you post again soon.

 111. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

 112. Hi friend. My liked one and i truly simply likes the article and the location most to all! that content is admittedly okay plainly written and as nicely in truth simply understandable. Ones New WordPress theme is spectacular in addition! could doubtlessly be breathtaking To discover the place I may very well be succesful obtain that. be certain the way to preserve construct up the wonderful work. folks all want even much more some of these internet owners corresponding to you occurring The Net and much fewer spammers. great mate!??????

 113. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

 114. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am encountering problems with your RSS. I don’t know why I cannot join it. Is there anybody having identical RSS problems? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanks!

 115. I really love your website.. Very nice colors & theme. Did you develop this amazing site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own blog and want to find out where you got this from or just what the theme is called. Thank you!

 116. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good results. If you know of any please share.
  Cheers! You can read similar blog here

 117. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much, However I am going through troubles with your RSS. I don’t know why I can’t subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS problems? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

 118. There are definitely quite a lot of particulars like that to take into consideration. That may be a great point to bring up. I supply the ideas above as normal inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up where a very powerful thing shall be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, however I am sure that your job is clearly recognized as a fair game. Each girls and boys really feel the affect of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

 119. All in all I see Horrible Bosses, you could do a lot worst, if you’re one of the people who the films’ content appeals to see it, it would be a safe choice.

 120. I have to show my respect for your kindness in support of persons who should have help with this situation. Your very own commitment to getting the message around became rather advantageous and have regularly made men and women just like me to achieve their objectives. Your own warm and friendly key points means a great deal to me and extremely more to my office colleagues. Best wishes; from each one of us.

 121. Can I just say what a relief to discover somebody who actually understands what they’re talking about on the web. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people must look at this and understand this side of your story. I can’t believe you aren’t more popular because you surely possess the gift.

 122. I would like to express thanks to you just for rescuing me from such a circumstance. Because of exploring through the online world and meeting recommendations which were not helpful, I figured my life was done. Being alive devoid of the strategies to the issues you have solved all through the write-up is a serious case, and ones which might have adversely affected my career if I hadn’t discovered your web blog. Your primary ability and kindness in handling every aspect was very useful. I am not sure what I would’ve done if I had not come upon such a step like this. I am able to at this time look forward to my future. Thank you so much for this skilled and amazing help. I won’t hesitate to recommend your web sites to any person who desires support about this subject matter.

 123. I think this is one of the most vital info for me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

 124. Can I merely say such a relief to discover somebody who really knows what theyre dealing with on the net. You actually have learned to bring a worry to light and make it important. The diet should check out this and fully grasp this side with the story. I cant believe youre less well-known simply because you undoubtedly develop the gift.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *