Dagen efter

Det är möjligt att ni då och då hör rykten om att jag eventuellt är en smula överdrivet känslomässigt engagerad i idrottsliga prestationsbaserade upp- och nedgångar för ett lag på andra sidan jorden i en sport som har ett antal utövare utanför dollarzonen jämförbart med antalet utövare av bambuflöjt och ubåtssamlare, och att detta på något sätt skulle konsumera min vardag på ett ohälsosamt sätt och få mig att börja bete mig irrationellt när de av en eller annan anledning har råkat förlora mot Atlanta Falcons kvällen före.

Jag vill i så fall bara klargöra att jag lyssnade på Toni Braxton och försökte göra Dallas Cowboys logga i skummet på min cappuccino i kanske MAX fyra eller fem timmar igår.

Och min fru ställde inte ens några frågor om det. Hon har faktiskt helt och hållet slutat ställa frågor till mig på måndagar.

Jag vet faktiskt inte riktigt längre om det betyder att det är jag eller hon som har störst problem.

IMG_4700

Jag var så upprörd att jag började dricka smoothies. Min psykolog säger att det normalt sett inte räknas som ett självskadebeteende men att hon måste rådfråga en kollega i mitt fall.

10 kommentarer

  1. För övrigt spelas Amerikansk fotboll på många ställen utanför USA. Det finns ganska många lag i Sverige och ett gäng bara här i Stockholm.

  2. Claes: Jag vet. Jag VET. Jag skrev en snabbversion av inlägget, och sen skrev jag om det, och sen publicerade jag fel version. Jag skrev fel. Eller jag tänkte fel. Eller vafan. JAG VET.

  3. Jaha, skulle det föreställa en stjärna… jag tyckte det påminde lite om apple loggan. Men… bra försök… ändå…

  4. Fasen, jag förstår dig big-F!
    Var ju i Dallas med familjen i somras och det är svårt att undvika denna logga där…tyvärr spelade inte laget när vi var där…off-season kanske?…så vi kunde inte se någon match,. hade vart coolt annars! 🙂

  5. Alltså inte för att vara sån… eller kanske lite… men Broncos var rankade som det sämsta offense i hela ligan inför tredje omgången, nu faller det sig ju inte bättre att de har 3 – 0 ändå.
    Peyton är helt enkelt för bra för att förlora när hans offense är som sämst.

  6. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *