Få kicken

Jag kunde ha använt ett annat ord. Det är ju lätt att säga så här i efterhand, men jag har verkligen förståelse för jag gjorde fel. Och ja, jag fattar att det finns värre problem än det här. Jag fattar att det här i de allra flesta sammanhang inte ens skulle kategoriseras som ett ”problem”. Och man ska inte slänga sig med så här allvarliga begrepp lättvindigt.

Jag borde inte ha sagt att jag blev ”kränkt”.

Det var ett olyckligt ordval, definitivt. My bad. Men om vi nu bortser från just ordvalet så tycker jag ändå att själva källan till irritation var fullt rimlig.

Jag tycker faktiskt inte att personalen på Starbucks tvunget måste SKRIKA ut över hela lokalen att ”FREDRIK HAR BESTÄLLT EN SKINNY CINNAMON LATTE!!!” när den är färdig. Det hade gått alldeles utmärkt att bara ropa ”Fredrik”, och sen tittat lite nedlåtande på mig och väst ”hycklare” när jag hämtade den. Som personalen på Espresso House gör.

Det är väl ändå en fråga om rätten till personlig integritet.

Och jag skämtade om det där med att jag skulle hitta ett gäng tonåringar på köpcentrumet som jag kunde köpa ut alkohol till i utbyte mot att de gjorde mina kaffebeställningar.

Jag skulle aldrig ge en tonåring det ansvaret. De kan inte ett skit om kaffe.

5 kommentarer

  1. Det där är inte kaffe. Se själv – inte ens ordet kaffe ingår. Och den skall säkert hällas i på undersidan.

  2. Bigger is not always better. Gillar inte Starbucks, för när jag beställer en LITEN latte (med extra shot espresso) så får jag någonting som är minst mellan, med alldeles för mycket mjölk, till skillnad från Espresso House där de dessutom vet vad jag vill ha utan att behöva säga det högt. I alla fall vid Gullmarsplan – sta’ns snabbaste baristas.

  3. Kanske du ska byta kafé? Jag har fikat på säkert 300 fik i stan med med mer diskret service och förmodligen godare kaffe. Just sayin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *