Bloggen tillfälligt avstängd på grund av bristande virusskydd

Jaha.

Bloggen har inte dött, tack. Även om jag nästan har gjort det. Jag jinxade ju mig själv och sa att jag nästan hade gått igenom ett helt jullov utan att bli sjuk och ta mig fan om jag då inte fick vinterkräksjukan och sen influensa. Och sen fick båda mina barn också influensa, och sen visade det sig att det inte var samma influensa som jag precis hade haft så då fick jag deras influensa också.

Jag vet inte om det har framgått tidigare, men mitt immunförsvar är ett synnerligen ömtåligt och finstämt instrument. Jag kan bli sjuk i ett tomt rum. Det är en talang jag har. Och när jag väl blir sjuk så går jag igenom alla tillgängliga känslolägen som existerar en gång var tionde minut ungefär. Euforisk, hysterisk, deprimerad, sökande, längtande, tragisk, dramatisk, entusiastisk, lycklig, olycklig. Jag svettas, jag får frossa, jag vill vara ensam, jag klarar inte av att bli lämnad, jag känner mig instängd, jag får fönstret i huvudet.

Min fru säger att det är som att ”leva med en mimare. Som pratar hela tiden.”

Dessutom är jag övertygad om att jag har dragits med åtminstone tre eller fyra andra allvarliga sjukdomar som jag har läst om på Wikipedia. Min fru säger att två av dem inte ens har existerat på mer än hundra år men jag är en unik personlighet så jag tänker inte utesluta någonting. En god vän till mig som är läkare berättade en gång under en middag att det finns en typ av patientbeskrivning som används bland personalen på sjukhuset där han jobbar som lyder ”hypokondriker med hybris”. Han sa inte specifikt att det stämde in på mig. Men han hade liksom ingen direkt anledning att ta upp ämnet till diskussion just då, förstår ni? Vi pratade om bilar. Jag blev lite kränkt. Eller min fru sa att jag blev lite kränkt. Jag tror att jag i själva verket var väldigt sjuk. Men det skiter ju alla i.

Jag har i alla fall legat till sängs, och ibland till soffs, i flera veckor här och jag kunde faktiskt ha dött och när jag bad min fru att gå och köpa citron-Fanta till mig så kom hon hem med vanlig Fanta. VANLIG Fanta. Som om det skulle hjälpa mot NÅGONTING.

Så hur som helst.

När jag blev lite friskare fick jag ringa ett spa och be om hjälp att rädda mitt äktenskap. De var väldigt hjälpsamma. De frågade vad för typ av behandling jag trodde att min fru skulle kunna tänkas vilja ha mest av allt, och jag svarade ”hon har varit hemma med mig och barnen i typ en månad i sträck och vi har varit lite sjuka i omgångar, så…har ni någon behandling som går ut på att ni bara lämnar henne ifred i ett tyst rum i två timmar?”.

Hon har inte kommit hem än.

Jag är inte orolig, alltså. Jag säger bara.

Men hur som helst.

Missade jag något viktigt i världen medan jag var borta? Några bra Youtube-klipp eller så?

84 kommentarer

 1. Hahaha du är bäst! Är tacksam över att ha upptäckt dina böcker och bloggen. ”Du ska veta hur det känns när en riktig man är förkyld” Typ?

 2. Kul att du är tillbaka! Funderade på vad som hänt, men så går det när man jinxar. Du har min sympati om Fantan, orange är ju odrickbar och citron är underbar.

 3. Och Man U är så tråkiga att klockan stannar… Men krya på dig nu. Ja, sportlov är ju inte såå långt bort ?.

 4. Jag undrade vad som hänt. Flunsan är en accepterad ursäkt. Skönt att du kryat så mycket att du levererar livstecken. ?

 5. som att ”leva med en mimare. Som pratar hela tiden.”

  Hahaha, vilken bild jag får! Snyggt uttryckt av din fru!

 6. Det går en film på bio nu ”En man som heter Ove” Den kan jag varmt rekomendera! Bland det bästa jag sett<3 Ifall du missat detta alltså… Toppen att ha dig tillbaka:)

 7. Vet du att det finns läkarböcker som är utformade som ett frågeschema? Ex. Har du yrsel – ja eller nej, svarar man ja kommer nästa fråga och till slut hamnar man på en diagnos. Lite som bästa sortens brädspel! ?

 8. Härligt att du är tillbaks….världen smådör lite utan dina fyndigheter! 🙂

  Tror dock att ditt liv skulle te sig bra mycket friskare om du övergick till att inmundiga gudarnas riktiga nektar i form av den underskattade Trocaderon!

  Saxat från nätet:
  Trocadero, ibland Troca,[1] är en läskedryck med koffein som är smaksatt med apelsin och äpple. Den lanserades i Sverige sommaren 1953 av bryggeriet Saturnus AB i Malmö.[2] Trocadero har genom åren varit särskilt populär i Norrland och har kallats ”Norrlands nationaldryck”.[

 9. Jasså var det du själv som var sjuk! Det var otippat. Jag trodde du med din rubrik menade att du fått virus i datorn…. Stackars dator…..

 10. Jag förstår precis! Jag skulle göra hamburgare igår på ekologiskt svenskt kött (HICK) och bad maken om saltgurka. Han kom hem med SMÖRGÅSGURKA!?! Och jag har varit sjuk av det ena och andra sedan början av november. Då är jag ändå doktor…..Stackarn….silenceretreat i Borås kanske?

 11. I simply wanted to thank you so much again. I do not know the things I would’ve worked on in the absence of those tips discussed by you about my question. This has been a real difficult setting in my view, but viewing the skilled manner you solved that forced me to weep over joy. I’m just happier for your service and in addition believe you realize what a great job you happen to be doing instructing the mediocre ones by way of a site. Most likely you’ve never come across all of us.

 12. I have to express some appreciation to the writer just for bailing me out of such a predicament. Just after searching throughout the world-wide-web and meeting proposals which are not pleasant, I figured my life was well over. Existing devoid of the answers to the problems you have sorted out all through your good short post is a serious case, and the kind which may have adversely affected my entire career if I had not discovered your blog post. Your own personal mastery and kindness in handling a lot of things was excellent. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a step like this. I can now look forward to my future. Thanks so much for your reliable and effective help. I won’t think twice to endorse the website to any person who requires care on this problem.

 13. I simply wished to appreciate you once again. I am not sure the things that I would’ve created in the absence of the entire aspects shown by you concerning such a area. It previously was a scary circumstance for me personally, however , seeing this well-written approach you managed the issue made me to jump for happiness. I will be happier for your work and in addition pray you are aware of an amazing job you were putting in teaching many others via your web blog. I’m certain you’ve never encountered all of us.

 14. I truly wanted to construct a simple comment so as to say thanks to you for those splendid strategies you are placing on this website. My long internet investigation has at the end of the day been compensated with pleasant suggestions to share with my relatives. I ’d assume that many of us readers actually are undoubtedly blessed to live in a great site with so many awesome professionals with very helpful principles. I feel rather lucky to have seen the web page and look forward to tons of more exciting moments reading here. Thanks once more for all the details.

 15. I precisely wanted to appreciate you once more. I’m not certain what I would’ve accomplished without these tips and hints contributed by you over such question. Completely was a hard crisis in my circumstances, but coming across this specialized technique you solved the issue made me to jump with fulfillment. I’m thankful for your guidance and then expect you are aware of a powerful job you happen to be getting into training people today with the aid of your web page. I am certain you have never encountered all of us.

 16. I simply wanted to make a remark to be able to express gratitude to you for the awesome pointers you are showing at this website. My extensive internet search has at the end of the day been paid with professional tips to exchange with my neighbours. I would suppose that most of us visitors actually are unquestionably endowed to exist in a notable place with very many perfect individuals with useful techniques. I feel pretty fortunate to have seen the webpages and look forward to tons of more cool moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 17. I and also my friends happened to be looking through the great things from your website and then suddenly I got an awful feeling I never expressed respect to you for those secrets. My ladies became joyful to read through them and have in effect in fact been having fun with them. Thanks for really being indeed helpful and also for making a choice on these kinds of great subject matter most people are really needing to be informed on. Our own sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

 18. I simply wished to thank you so much once again. I’m not certain the things that I would have followed without the type of advice revealed by you on this field. It has been a very depressing dilemma for me personally, however , discovering your specialized style you processed it took me to jump with delight. I’m just happy for the work and even hope you are aware of a great job you are always providing instructing most people using your webblog. Probably you have never met any of us.

 19. I needed to write you a very little word just to thank you very much again with the pleasing tips you have shared here. It’s quite shockingly generous with you to supply openly just what most of us might have marketed as an e-book to generate some dough for their own end, specifically seeing that you might well have done it in case you wanted. Those thoughts also served as a good way to comprehend other people have a similar zeal just like my very own to understand very much more around this problem. I am certain there are many more pleasant instances in the future for people who scan your website.

 20. There are certainly numerous particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to carry up. I offer the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you carry up where the most important factor will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, but I am positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys really feel the affect of only a moment抯 pleasure, for the rest of their lives.

 21. I抦 impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you may have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is one thing that not enough persons are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my search for something regarding this.

 22. Can I simply say what a relief to seek out somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You positively know find out how to convey an issue to light and make it important. Extra people have to learn this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre no more standard since you definitely have the gift.

 23. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find anyone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that’s wanted on the net, someone with a little originality. helpful job for bringing something new to the web!

 24. I not to mention my friends happened to be reading the nice points from your website while unexpectedly I had a terrible feeling I had not thanked the site owner for those secrets. These ladies appeared to be as a consequence stimulated to study all of them and have now in truth been tapping into them. Appreciation for getting quite accommodating and also for finding variety of beneficial ideas millions of individuals are really needing to understand about. Our honest regret for not expressing appreciation to sooner.

 25. I’m typically to blogging and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new information.

 26. I抦 impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me inform you, you will have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the problem is something that not sufficient individuals are talking intelligently about. I’m very pleased that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

 27. Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and under no circumstances seem to get one thing done.

 28. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra details? It is extremely helpful for me. Large thumb up for this blog post!

 29. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to learn, but I truly thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might repair if you werent too busy in search of attention.

 30. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any means you possibly can remove me from that service? Thanks!

 31. There are actually a number of particulars like that to take into consideration. That may be a nice level to bring up. I supply the ideas above as basic inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where a very powerful factor shall be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, but I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Both girls and boys really feel the affect of just a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 32. There are some interesting points in time on this article however I don抰 know if I see all of them middle to heart. There’s some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as effectively

 33. I抎 have to verify with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy reading a publish that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 34. Spot on with this write-up, I truly think this web site wants rather more consideration. I抣l in all probability be once more to read way more, thanks for that info.

 35. There are some fascinating time limits on this article but I don抰 know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as effectively

 36. An attention-grabbing dialogue is worth comment. I believe that it is best to write extra on this topic, it may not be a taboo subject but usually people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 37. That is the best blog for anybody who wants to search out out about this topic. You realize a lot its virtually exhausting to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

 38. An fascinating discussion is price comment. I believe that it’s best to write more on this subject, it might not be a taboo topic but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 39. I simply needed to say thanks again. I am not sure the things that I would have followed without the tips provided by you about this situation. Previously it was a very daunting issue for me, but observing the very expert fashion you solved the issue forced me to weep over joy. I am just happier for the guidance and then believe you find out what a powerful job you are always undertaking instructing most people by way of a web site. Probably you haven’t met all of us.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *