Bloggen tillfälligt avstängd på grund av bristande virusskydd

Jaha.

Bloggen har inte dött, tack. Även om jag nästan har gjort det. Jag jinxade ju mig själv och sa att jag nästan hade gått igenom ett helt jullov utan att bli sjuk och ta mig fan om jag då inte fick vinterkräksjukan och sen influensa. Och sen fick båda mina barn också influensa, och sen visade det sig att det inte var samma influensa som jag precis hade haft så då fick jag deras influensa också.

Jag vet inte om det har framgått tidigare, men mitt immunförsvar är ett synnerligen ömtåligt och finstämt instrument. Jag kan bli sjuk i ett tomt rum. Det är en talang jag har. Och när jag väl blir sjuk så går jag igenom alla tillgängliga känslolägen som existerar en gång var tionde minut ungefär. Euforisk, hysterisk, deprimerad, sökande, längtande, tragisk, dramatisk, entusiastisk, lycklig, olycklig. Jag svettas, jag får frossa, jag vill vara ensam, jag klarar inte av att bli lämnad, jag känner mig instängd, jag får fönstret i huvudet.

Min fru säger att det är som att ”leva med en mimare. Som pratar hela tiden.”

Dessutom är jag övertygad om att jag har dragits med åtminstone tre eller fyra andra allvarliga sjukdomar som jag har läst om på Wikipedia. Min fru säger att två av dem inte ens har existerat på mer än hundra år men jag är en unik personlighet så jag tänker inte utesluta någonting. En god vän till mig som är läkare berättade en gång under en middag att det finns en typ av patientbeskrivning som används bland personalen på sjukhuset där han jobbar som lyder ”hypokondriker med hybris”. Han sa inte specifikt att det stämde in på mig. Men han hade liksom ingen direkt anledning att ta upp ämnet till diskussion just då, förstår ni? Vi pratade om bilar. Jag blev lite kränkt. Eller min fru sa att jag blev lite kränkt. Jag tror att jag i själva verket var väldigt sjuk. Men det skiter ju alla i.

Jag har i alla fall legat till sängs, och ibland till soffs, i flera veckor här och jag kunde faktiskt ha dött och när jag bad min fru att gå och köpa citron-Fanta till mig så kom hon hem med vanlig Fanta. VANLIG Fanta. Som om det skulle hjälpa mot NÅGONTING.

Så hur som helst.

När jag blev lite friskare fick jag ringa ett spa och be om hjälp att rädda mitt äktenskap. De var väldigt hjälpsamma. De frågade vad för typ av behandling jag trodde att min fru skulle kunna tänkas vilja ha mest av allt, och jag svarade ”hon har varit hemma med mig och barnen i typ en månad i sträck och vi har varit lite sjuka i omgångar, så…har ni någon behandling som går ut på att ni bara lämnar henne ifred i ett tyst rum i två timmar?”.

Hon har inte kommit hem än.

Jag är inte orolig, alltså. Jag säger bara.

Men hur som helst.

Missade jag något viktigt i världen medan jag var borta? Några bra Youtube-klipp eller så?

1 686 kommentarer

 1. Hahaha du är bäst! Är tacksam över att ha upptäckt dina böcker och bloggen. ”Du ska veta hur det känns när en riktig man är förkyld” Typ?

 2. Kul att du är tillbaka! Funderade på vad som hänt, men så går det när man jinxar. Du har min sympati om Fantan, orange är ju odrickbar och citron är underbar.

 3. Och Man U är så tråkiga att klockan stannar… Men krya på dig nu. Ja, sportlov är ju inte såå långt bort ?.

 4. Jag undrade vad som hänt. Flunsan är en accepterad ursäkt. Skönt att du kryat så mycket att du levererar livstecken. ?

 5. som att ”leva med en mimare. Som pratar hela tiden.”

  Hahaha, vilken bild jag får! Snyggt uttryckt av din fru!

 6. Det går en film på bio nu ”En man som heter Ove” Den kan jag varmt rekomendera! Bland det bästa jag sett<3 Ifall du missat detta alltså… Toppen att ha dig tillbaka:)

 7. Vet du att det finns läkarböcker som är utformade som ett frågeschema? Ex. Har du yrsel – ja eller nej, svarar man ja kommer nästa fråga och till slut hamnar man på en diagnos. Lite som bästa sortens brädspel! ?

 8. Härligt att du är tillbaks….världen smådör lite utan dina fyndigheter! 🙂

  Tror dock att ditt liv skulle te sig bra mycket friskare om du övergick till att inmundiga gudarnas riktiga nektar i form av den underskattade Trocaderon!

  Saxat från nätet:
  Trocadero, ibland Troca,[1] är en läskedryck med koffein som är smaksatt med apelsin och äpple. Den lanserades i Sverige sommaren 1953 av bryggeriet Saturnus AB i Malmö.[2] Trocadero har genom åren varit särskilt populär i Norrland och har kallats ”Norrlands nationaldryck”.[

 9. Jasså var det du själv som var sjuk! Det var otippat. Jag trodde du med din rubrik menade att du fått virus i datorn…. Stackars dator…..

 10. Jag förstår precis! Jag skulle göra hamburgare igår på ekologiskt svenskt kött (HICK) och bad maken om saltgurka. Han kom hem med SMÖRGÅSGURKA!?! Och jag har varit sjuk av det ena och andra sedan början av november. Då är jag ändå doktor…..Stackarn….silenceretreat i Borås kanske?

 11. I simply wanted to thank you so much again. I do not know the things I would’ve worked on in the absence of those tips discussed by you about my question. This has been a real difficult setting in my view, but viewing the skilled manner you solved that forced me to weep over joy. I’m just happier for your service and in addition believe you realize what a great job you happen to be doing instructing the mediocre ones by way of a site. Most likely you’ve never come across all of us.

 12. I have to express some appreciation to the writer just for bailing me out of such a predicament. Just after searching throughout the world-wide-web and meeting proposals which are not pleasant, I figured my life was well over. Existing devoid of the answers to the problems you have sorted out all through your good short post is a serious case, and the kind which may have adversely affected my entire career if I had not discovered your blog post. Your own personal mastery and kindness in handling a lot of things was excellent. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a step like this. I can now look forward to my future. Thanks so much for your reliable and effective help. I won’t think twice to endorse the website to any person who requires care on this problem.

 13. I simply wished to appreciate you once again. I am not sure the things that I would’ve created in the absence of the entire aspects shown by you concerning such a area. It previously was a scary circumstance for me personally, however , seeing this well-written approach you managed the issue made me to jump for happiness. I will be happier for your work and in addition pray you are aware of an amazing job you were putting in teaching many others via your web blog. I’m certain you’ve never encountered all of us.

 14. I truly wanted to construct a simple comment so as to say thanks to you for those splendid strategies you are placing on this website. My long internet investigation has at the end of the day been compensated with pleasant suggestions to share with my relatives. I ’d assume that many of us readers actually are undoubtedly blessed to live in a great site with so many awesome professionals with very helpful principles. I feel rather lucky to have seen the web page and look forward to tons of more exciting moments reading here. Thanks once more for all the details.

 15. I precisely wanted to appreciate you once more. I’m not certain what I would’ve accomplished without these tips and hints contributed by you over such question. Completely was a hard crisis in my circumstances, but coming across this specialized technique you solved the issue made me to jump with fulfillment. I’m thankful for your guidance and then expect you are aware of a powerful job you happen to be getting into training people today with the aid of your web page. I am certain you have never encountered all of us.

 16. I simply wanted to make a remark to be able to express gratitude to you for the awesome pointers you are showing at this website. My extensive internet search has at the end of the day been paid with professional tips to exchange with my neighbours. I would suppose that most of us visitors actually are unquestionably endowed to exist in a notable place with very many perfect individuals with useful techniques. I feel pretty fortunate to have seen the webpages and look forward to tons of more cool moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 17. I and also my friends happened to be looking through the great things from your website and then suddenly I got an awful feeling I never expressed respect to you for those secrets. My ladies became joyful to read through them and have in effect in fact been having fun with them. Thanks for really being indeed helpful and also for making a choice on these kinds of great subject matter most people are really needing to be informed on. Our own sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

 18. I simply wished to thank you so much once again. I’m not certain the things that I would have followed without the type of advice revealed by you on this field. It has been a very depressing dilemma for me personally, however , discovering your specialized style you processed it took me to jump with delight. I’m just happy for the work and even hope you are aware of a great job you are always providing instructing most people using your webblog. Probably you have never met any of us.

 19. I needed to write you a very little word just to thank you very much again with the pleasing tips you have shared here. It’s quite shockingly generous with you to supply openly just what most of us might have marketed as an e-book to generate some dough for their own end, specifically seeing that you might well have done it in case you wanted. Those thoughts also served as a good way to comprehend other people have a similar zeal just like my very own to understand very much more around this problem. I am certain there are many more pleasant instances in the future for people who scan your website.

 20. There are certainly numerous particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to carry up. I offer the thoughts above as basic inspiration but clearly there are questions just like the one you carry up where the most important factor will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, but I am positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys really feel the affect of only a moment抯 pleasure, for the rest of their lives.

 21. I抦 impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you may have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is one thing that not enough persons are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled across this in my search for something regarding this.

 22. Can I simply say what a relief to seek out somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You positively know find out how to convey an issue to light and make it important. Extra people have to learn this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre no more standard since you definitely have the gift.

 23. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find anyone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that’s wanted on the net, someone with a little originality. helpful job for bringing something new to the web!

 24. I not to mention my friends happened to be reading the nice points from your website while unexpectedly I had a terrible feeling I had not thanked the site owner for those secrets. These ladies appeared to be as a consequence stimulated to study all of them and have now in truth been tapping into them. Appreciation for getting quite accommodating and also for finding variety of beneficial ideas millions of individuals are really needing to understand about. Our honest regret for not expressing appreciation to sooner.

 25. I’m typically to blogging and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new information.

 26. I抦 impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me inform you, you will have hit the nail on the head. Your thought is excellent; the problem is something that not sufficient individuals are talking intelligently about. I’m very pleased that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

 27. Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and under no circumstances seem to get one thing done.

 28. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in truth bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you thoughts updating your blog with extra details? It is extremely helpful for me. Large thumb up for this blog post!

 29. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to learn, but I truly thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might repair if you werent too busy in search of attention.

 30. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any means you possibly can remove me from that service? Thanks!

 31. There are actually a number of particulars like that to take into consideration. That may be a nice level to bring up. I supply the ideas above as basic inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where a very powerful factor shall be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, but I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Both girls and boys really feel the affect of just a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 32. There are some interesting points in time on this article however I don抰 know if I see all of them middle to heart. There’s some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as effectively

 33. I抎 have to verify with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy reading a publish that may make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 34. Spot on with this write-up, I truly think this web site wants rather more consideration. I抣l in all probability be once more to read way more, thanks for that info.

 35. There are some fascinating time limits on this article but I don抰 know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as effectively

 36. An attention-grabbing dialogue is worth comment. I believe that it is best to write extra on this topic, it may not be a taboo subject but usually people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 37. That is the best blog for anybody who wants to search out out about this topic. You realize a lot its virtually exhausting to argue with you (not that I actually would want匟aHa). You positively put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

 38. An fascinating discussion is price comment. I believe that it’s best to write more on this subject, it might not be a taboo topic but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 39. I simply needed to say thanks again. I am not sure the things that I would have followed without the tips provided by you about this situation. Previously it was a very daunting issue for me, but observing the very expert fashion you solved the issue forced me to weep over joy. I am just happier for the guidance and then believe you find out what a powerful job you are always undertaking instructing most people by way of a web site. Probably you haven’t met all of us.

 40. There are actually quite a lot of particulars like that to take into consideration. That is a great point to convey up. I offer the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you deliver up the place an important thing can be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, however I am certain that your job is clearly recognized as a good game. Each girls and boys really feel the affect of only a second抯 pleasure, for the rest of their lives.

 41. Howdy! I simply want to give a huge thumbs up for the good info you’ve gotten here on this post. I can be coming again to your blog for more soon.

 42. I discovered your blog web site on google and test a number of of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for ahead to reading more from you afterward!?

 43. I needed to put you a very little observation so as to thank you once again regarding the striking solutions you have documented in this article. It has been so wonderfully generous of people like you to give publicly what exactly most of us would’ve sold for an ebook to make some money for themselves, particularly given that you might have done it if you wanted. These solutions in addition worked like a fantastic way to recognize that other people have similar dream like my very own to realize a little more on the subject of this problem. I’m sure there are several more pleasant opportunities in the future for many who check out your blog post.

 44. I抎 need to test with you here. Which is not something I usually do! I take pleasure in studying a put up that can make people think. Also, thanks for allowing me to remark!

 45. I抎 need to verify with you here. Which isn’t one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that will make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

 46. I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

 47. Aw, this was a really nice post. In thought I want to put in writing like this additionally ?taking time and actual effort to make an excellent article?but what can I say?I procrastinate alot and under no circumstances appear to get one thing done.

 48. I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new information.

 49. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing subject with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 50. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to seek out somebody with some original ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is one thing that’s wanted on the net, someone with a little originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 51. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any method you possibly can remove me from that service? Thanks!

 52. That is the correct blog for anyone who needs to search out out about this topic. You realize a lot its almost laborious to argue with you (not that I really would want匟aHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 53. Spot on with this write-up, I really suppose this website wants way more consideration. I抣l probably be again to read much more, thanks for that info.

 54. I must express my admiration for your generosity supporting folks who need guidance on your topic. Your very own commitment to getting the solution all-around came to be wonderfully functional and have specifically allowed people like me to reach their desired goals. Your amazing useful information implies a whole lot a person like me and further more to my mates. With thanks; from everyone of us.

 55. An interesting discussion is worth comment. I believe that you must write extra on this matter, it might not be a taboo subject but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 56. I抎 must examine with you here. Which is not one thing I often do! I take pleasure in reading a post that can make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

 57. I am often to running a blog and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your website and preserve checking for new information.

 58. I抎 should verify with you here. Which is not one thing I often do! I get pleasure from studying a publish that can make people think. Also, thanks for permitting me to comment!

 59. My husband and i felt absolutely joyous that John managed to do his homework through the precious recommendations he obtained through your web pages. It’s not at all simplistic just to find yourself handing out methods which often people today may have been making money from. And now we understand we need the writer to appreciate for this. The entire explanations you have made, the straightforward site menu, the friendships you can help to foster – it’s mostly fabulous, and it’s really assisting our son in addition to our family consider that the content is pleasurable, which is certainly quite indispensable. Thanks for the whole thing!

 60. I must express my appreciation to you for bailing me out of such a setting. Right after surfing throughout the online world and meeting proposals which were not pleasant, I thought my life was gone. Existing without the presence of strategies to the problems you’ve sorted out through your entire posting is a serious case, as well as ones that could have badly affected my entire career if I hadn’t come across your web page. Your actual capability and kindness in playing with the whole lot was tremendous. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t discovered such a solution like this. I’m able to now relish my future. Thank you very much for your impressive and results-oriented help. I will not think twice to propose your web page to anyone who needs care about this matter.

 61. Thanks a lot for giving everyone an extraordinarily pleasant opportunity to discover important secrets from this blog. It can be so cool and full of a lot of fun for me and my office fellow workers to search your web site minimum three times in one week to read the latest tips you have got. And indeed, I am also at all times happy with all the breathtaking things you give. Selected two tips in this posting are in reality the most effective I have had.

 62. My spouse and i got so glad Raymond managed to complete his analysis with the ideas he got from your very own web pages. It’s not at all simplistic to simply possibly be releasing facts that people have been making money from. And we do know we have got the website owner to thank because of that. Most of the illustrations you have made, the straightforward website menu, the friendships your site give support to foster – it’s many remarkable, and it is letting our son and us reckon that this issue is excellent, which is certainly seriously fundamental. Many thanks for the whole lot!

 63. I’m commenting to let you understand what a nice encounter my cousin’s child developed browsing your web site. She realized a lot of details, including what it is like to possess a great teaching mood to make other individuals without difficulty fully grasp some complex things. You really did more than people’s expected results. I appreciate you for coming up with such practical, safe, educational and cool guidance on that topic to Jane.

 64. I precisely desired to thank you so much once again. I’m not certain the things that I would’ve sorted out in the absence of the type of points shared by you concerning my field. It previously was a real daunting dilemma for me, however , noticing a new professional technique you handled the issue made me to jump over fulfillment. I’m happy for this assistance and in addition have high hopes you really know what an amazing job you’re putting in teaching people by way of your web site. I am certain you’ve never got to know all of us.

 65. I am also commenting to let you be aware of of the really good discovery my cousin’s girl enjoyed going through your blog. She learned such a lot of pieces, which included what it is like to possess a wonderful giving character to get others clearly have an understanding of several tortuous matters. You truly did more than my expected results. Many thanks for imparting the essential, dependable, informative as well as unique tips about this topic to Evelyn.

 66. I not to mention my pals ended up reviewing the best tactics from your site and so all of the sudden got a horrible suspicion I had not thanked the web blog owner for those strategies. My boys are already certainly very interested to study all of them and now have really been tapping into these things. I appreciate you for indeed being really considerate and then for deciding upon variety of great subject areas most people are really needing to understand about. My personal sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.

 67. Thanks a lot for giving everyone such a wonderful possiblity to read critical reviews from this web site. It is often very superb and as well , stuffed with a good time for me and my office acquaintances to search your site on the least thrice a week to learn the newest secrets you will have. And indeed, we are usually impressed with the awesome advice you serve. Some 2 tips in this posting are really the simplest I have had.

 68. I wish to get across my passion for your kind-heartedness supporting men and women who must have help with that theme. Your real dedication to getting the solution all through appears to be remarkably powerful and has truly empowered professionals much like me to realize their objectives. Your new interesting key points indicates this much to me and extremely more to my fellow workers. Warm regards; from all of us.

 69. Наша команда искусных исполнителей приготовлена подать вам инновационные системы утепления, которые не только снабдят прочную протекцию от заморозков, но и подарят вашему домашнему пространству модный вид.
  Мы эксплуатируем с самыми современными строительными материалами, обеспечивая прочный запас службы и замечательные результирующие показатели. Теплоизоляция наружных стен – это не только экономия тепла на тепле, но и забота о природной среде. Спасательные подходы, какие мы применяем, способствуют не только вашему, но и поддержанию природных богатств.
  Самое центральное: Утепление фасада дома снаружи цена у нас составляет всего от 1250 рублей за м2! Это доступное решение, которое изменит ваш жилище в настоящий уютный угол с минимальными расходами.
  Наши проекты – это не только утепление, это составление области, в котором каждый элемент символизирует ваш персональный манеру. Мы учтем все ваши пожелания, чтобы сделать ваш дом еще дополнительно гостеприимным и привлекательным.
  Подробнее на http://www.ppu-prof.ru
  Не откладывайте труды о своем помещении на потом! Обращайтесь к спецам, и мы сделаем ваш дворец не только более теплым, но и моднее. Заинтересовались? Подробнее о наших предложениях вы можете узнать на сайте компании. Добро пожаловать в обитель благополучия и уровня.

 70. La compatibilité du logiciel de suivi mobile est très bonne et il est compatible avec presque tous les appareils Android et iOS. Après avoir installé le logiciel de suivi sur le téléphone cible, vous pouvez afficher l’historique des appels du téléphone, les messages de conversation, les photos, les vidéos, suivre la position GPS de l’appareil, activer le microphone du téléphone et enregistrer l’emplacement environnant.

 71. Уважаемые Друзья!
  Вводим вам последнее моду в мире дизайна внутреннего пространства – шторы плиссе. Если вы движетесь к совершенству в каждом странице вашего дома, то эти портьеры выберутся непревзойденным выбором для вас.
  Что делает шторы плиссе таковыми неповторимыми? Они совмещают в себе в себе элегантность, работоспособность и применимость. Благодаря индивидуальной архитектуре, последним материалам, шторы плиссе идеально подходят к для любого другого ложи, будь то гостинка, ложа, кухонное пространство или должностное пространство.
  Закажите тканевые жалюзи плиссе – сформируйте уют и красочность в вашем доме!
  Чем привлекательны шторы плиссе для вас? Во-первых, их особенный декор, который прибавляет обаяние и грацию вашему жилищу. Вы можете выискать из различных структур, цветов и процедур, чтобы выделить оригинальность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают многочисленный арсенал практических возможностей. Они могут регулировать степень освещения в помещении, покрывать от солнечного света, поддерживать закрытость и формировать уютную атмосферу в вашем доме.
  Наш сайт: https://tulpan-pmr.ru
  Мы сами поддержим вам выбрать шторы плиссе, какие отлично гармонизируются с для вашего дома!

 72. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors
  or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience.

  Any help would be enormously appreciated!

 73. Have an APK file for an alpha, beta, or staged rollout update? Just drop it below, fill in any details you know, and we’ll do the rest! League of Legends: Wild Rif‪t is a high adrenaline 5v5 MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) where players pick from the top-tier roster of powerful Champions. Team up with skilled friends in a team-based fighting game that has players take down objectives, rack up a nice KDA, and race to destroy the enemy nexus. How did League of Legends: Wild Rift conquer mobile gaming despite the PC version’s complexity? The secret sauce: mobile optimization. League of Legends: Wild Rift is a free strategy mobile video game wherein you compete in teams of five to defeat the other camp. Developed by Riot Games, this is the abridged version of the popular League of Legends game. Here, an all-new map is set for classic fast-paced 5v5 strategic matches. The gameplay is the same as LoL but new features were added in for the enjoyment of both old and new players. 
  http://astro-wiki.win/index.php?title=Popular_google_doodle_games_2023
  Many of the most popular tabletop board games are designed for big groups—that’s what game nights are about, after all. But coordinating the schedules of a bunch of adults can be a puzzle more intimidating than the Saturday New York Times Crossword, so it’s nice to have options for a quiet night in with a partner, roommate, or friend. Get your hands on a massive variety of cooperative or competitive games that don’t need an online connection to play. When you run a global games Company with players from 200-+ countries, you’re constantly stressing – am I delighting my players? Is the UI UX the best? Do our games make them comfortable to serve them better? At Games2win, we keep trying to marry real-world… A great ATV simulator is beginning with the ATV Ultimate OffRoad game! The game consists of great game modes like races, free drive modes, and lots of gaming features. Participate in races in 2 player game mode or drive your ATV in a huge free driving map, however, you want. There are various ATV options in the game. You can unlock the locked ATVs by earning money or gears from the races and on a free map. Let another supercar game adventure begin! Enjoy playing this ATV driving adventure here at Y8!

 74. Мы специалисты SEO-консультантов, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
  Наша команда гордимся своими успехами и расширим ваш кругозор нашим опытом и знаниями.
  Что мы можем вам предложить:
  дешевая реклама в интернете
  • Полный аудит вашего сайта и создание индивидуальной стратегии продвижения.
  • Усовершенствование контента и технических особенностей вашего сайта для достижения максимальной производительности.
  • Ежедневный анализ данных и мониторинг вашего онлайн-присутствия для постоянного улучшения его эффективности.
  Подробнее https://seo-prodvizhenie-ulyanovsk1.ru/
  Уже сейчас наши клиенты получают результаты: увеличение посещаемости, улучшение рейтинга в поисковых системах и, конечно, рост бизнеса. Мы можем предоставить вам бесплатную консультацию, для обсуждения ваших требований и разработки стратегии продвижения, соответствующей вашим целям и бюджету.
  Не упустите возможность улучшить свои позиции в интернете. Свяжитесь с нами прямо сейчас.

 75. When someone writes an post he/she keeps the plan of auser in his/her brain that how a user can know it.Therefore that’s why this post is great. Thanks!Have a look at my blog post – Flow Zone Male Enhancement Ingredients

 76. ラブドール 女性 このブログは素晴らしいです。あなたの記事を勉強するのが大好きです。良い仕事を続けてください!多くの人がこの情報を探していることに気づきました。あなたは彼らを大いに助けることができます。

 77. The Reason The Biggest ”Myths” About Designer Handbags Green Could Be
  A Lie designer handbags manchester (Leia)

 78. Ice Casino Review Ice Casino online is a recent entry into the online gaming and gambling world, and in the year 2021, it set its path to provide the players with the best playing platform. Our online casino aims to offer a playing experience that brings comfort, convenience, and diversity. Therefore, we take the services … Read more Collect Bingo Bash free chips now, get them all quickly using the slot freebie links. Collect free Bingo Bash chips If penny slots don’t quite hit the spot for you, there are plenty of other slot types to choose from. You could try your luck with high-limit slots, which offer much higher payouts but require larger bets. Or, for something completely different, there are also classic fruit machine slots and progressive jackpot slots to consider. We fully encourage you to explore to figure out your preferences.
  https://tpvinh.vn/website-checker/2024-02-21-258.html
  These are the more modern and elaborate slot games with advanced graphics, animations, and immersive sound effects. Video slots often have at least five reels and multiple paylines, offering more opportunities for winning combinations. These slots also have a variety of creative special features and bonus rounds to make them more interactive and entertaining. Master the art of choosing a real money online casino like a pro! This step-by-step guide will equip you with the knowledge and tips you need to ensure you have a straightforward gambling session. Play for Free firstFree games or demo slot games won’t win you any money, but they will give you a chance to decide if a slot is for you. This risk-free gameplay lets you check the RTP and volatility and how it effects a slot’s payout behavior and practice your slots strategy.

 79. You’ll Never Guess This Which Online Stores Ship Internationally’s Tricks which online
  stores ship internationally (Denny)

 80. You’ll Never Be Able To Figure Out This Trusted Online Shopping Sites For Clothes’s Benefits trusted online shopping sites for clothes (Martin)