Min fru gjorde ett sånt där ”Hur-bra-passar-ni-ihop”-test på internet

Hon säger att hon är ”chockad” över att vi fick ”så högt!!!”.

Men hon kan givetvis ha fuskat.

En gång när vi spelade bowling betalade hon killen i kassan för att ändra resultatet på datorn medan jag var på toaletten. Man kan inte lita på henne.

image

8 kommentarer

  1. Det här är tamejfan den mest geniala blogg jag läst. Jag och mannen här hemma sitter och högläser för varandra och skrattar så vi kissar ner oss. Ja. Igenkänningsfaktorn är genom taket och upp till kosmos. Stjärnor är ni, stjärnor!!!

  2. Moa satte verkligen huvudet på spiken i kommentaren ovan. Helt klart den mest geniala blogg jag och sambon också läst – även om han inte läser böcker och egentligen tittar konstigt på mig när jag frustande av skratt försöker recitera det du skrivit här.

  3. I vissa kulturer är det ”fint” och något positivt att kunna luras så att man får som man vill… känns som om din fru kanske har en sådan kulturell bakgrund. Det kan för husfridens skull vara bra att känna till! Man blir onekligen lite nyfiken på vad hon får igenom som du inte förstår är medveten lurighet… jag vill gå på kurs hos henne!

  4. Så länge ni lägger besticken i rätt ordning båda två är jag inte det minsta orolig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *