Mina känslor är också viktiga. Jag är också en människa.

På kontorshotellet där min vän N och jag hyr kontor. 

Jag: Men VAFAAAN!

(Bankar tangentbord i skrivbordskant, stövlar mot receptionen med möjligen, möjligen, möjligen en aning oproportionerligt upprört kroppsspråk)

Jag: Alltså nu funkar inte wi-fi-helvetet IGEN och jag håller fakt…

(Hejdar mig när jag upptäcker att ungefär sex andra personer står i receptionen och skriker)

Receptionist: (Med ett tålamod som om hon brukade jobba på Arkham Asylum innan hon flyttade hit) Jag hör er, allihop, vårt wi-fi ligger nere i hela byggnaden och jag förstår att det är ett jätteproblem. Våra tekniker jobbar för fullt på att lösa problemet. Jag lovar att vi fixar det här så snart vi någonsin kan.

Man: Men NÄR DÅ? Vi har en DEADLINE här!

Annan man: Vi höll precis på med en DOKUMENTÖVERFÖRING för vår systemuppdateringsprocess- (*lång uppsättning ord som jag mestadels inte begrep och som jag delvis är ganska säker på inte ens var riktiga ord*) .

Tredje man: När vi hyrde in oss här lovade ni oss en sömlös *osammanhängande harang där jag egentligen bara uppfattar något om en videokonferens som inte riktigt gått som planerat och hur detta tydligen kommer påverka en betydande del av den västeuropeiska marknadsekonomin som vi känner den* 

Kvinna: Det är TREDJE gången den här veckan *lite olika grejer om att hela deras verksamhet ”står stilla” nu, med det ungefärliga valet av dramatiska termer som får det att låta som om hon driver en nationell vapenfabrik i källaren*

(Tystnad. Receptionist vänder sig mot mig.)

Receptionist: (Fortfarande som ett litet mirakel av vänlighet) Behöver du hjälp med något?

Jag: Va? Nä…eller…alltså…wi-fi:et funkar inte…

Receptionist: (På alla sätt orimligt förstående och omtänksamt) Jag är verkligen jätteledsen, var du mitt i något extremt viktigt?

Jag: (Harklar mig) Jag kollade på The Flash på Netflix.

(Tystnad. Visst utbytande av blickar med man, annan man, tredje man, kvinna och receptionist.)

Jag: (Känner tydligen, min vana trogen, att det bästa sättet att följa upp ett ganska ogenomtänkt svar inte är att bli tyst utan att istället öka farten in i diskussionen) Jag är en halv säsong efter min fru! Man har ju fan ALDRIG tid hemma, eller hur? Eller? Va? Eller…ja…det är…alltså…det är en…alltså det är kanske inte jätteviktigt men…

(Tystnad. Jag skrattar högt. Ingen annan skrattar alls. Jag försöker med varierad framgång hejda mig själv från att göra lufttrumvirvlar. Ingen annan gör en direkt ansats att haka på.)

Jag: (Kliar mig på lite olika ställen i ansiktet) Men jag kan kolla i min mobil så länge. Så ni kan väl bara…säga till när det…eller…när wi-fi:et…

(Tystnad)

Jag: (Känner tydligen starkt för detta) Jag har skrivit en bok också! Jag har inte bara…jag kollar inte bara på The Flash hela dagarna, då hade jag ju…alltså jag är en halv säsong EFTER min fru så ni fattar ju själva…

(Tystnad)

Jag: (Vill inte låta som att det här var mitt enda ärende i receptionen) Mjölken i kaffemaskinen är slut också.

(Tystnad)

Jag: (Vill framstå som stark och självständig) Jag kan fylla på den själv.

(Tystnad)

Jag: (Har tydligen svårt för att ta farväl) Men vi hörs.

(I nästa blogginlägg: Hur kaffemaskinen gick sönder och varför jag inte helt och hållet känner att det var mitt fel.)

175 kommentarer

 1. Och det är då man inser att man kanske bara borde ha gått förbi, utan att säga någonting… 🙂

 2. Haha underbart F….bilderna från repan hann t.o.m. framkalls på min näthinna!
  ….men tank om det var ditt tittande på ”The Flash” som orsaken till nedgånget wifi, sug på den! 😉

 3. Känns som på den gamla goda tiden, när man skrattar högt, som en dåre, på bussen…

  Tack för det!

 4. Känner med receptionisten… Vet hur DET känns. Men som vanligt träffsäkert och roligt. ;-D

 5. Under tiden du väntar på att wi-fi:t ska kommer tillbaka kanske du har tid med en fråga som egentligen är en fråga till din vän N? Det gäller ett ämne som han är lika kunnig i som du är okunnig: klockor. Det drar ju ihop sig till studentider och jag måste hitta på något trevligt till en 19årig kille. Om jag skulle dra till med en klocka som inte kostar mig allt jag äger, vad borde jag spana på då? Och. Om du skulle ge en studentpresent till en 19årig kille, vad skulle du tycka var lämpligt då? *hoppashoppashoppashoppas på svar*

 6. Åh Fredrik vad du är bra.
  På att vara just du.
  Keep up the good work.
  Och är The Flash bra? Behöver en Netflix-serie för min sega skalle – men inte för komplicerad.

 7. ’Känner tydligen, min vana trogen, att det bästa sättet att följa upp ett ganska ogenomtänkt svar inte är att bli tyst utan att istället öka farten in i diskussionen’

  Känner rätt starkt igen dig Fredrik!

 8. Bästa finaste Fredrik! Bästa finaste författare! Fina underbara människa!
  Vi saknar dig här på din blogg! Snälla kom tillbaka! ?

 9. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 10. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally spectacular possiblity to read articles and blog posts from this blog. It is always so great and as well , jam-packed with fun for me personally and my office colleagues to search your site more than thrice in 7 days to study the fresh guidance you have. Not to mention, I’m just actually fulfilled with the striking hints you give. Some 4 points in this post are clearly the most suitable we’ve ever had.

 11. I and also my guys were actually reading the best secrets and techniques located on your web page and so immediately I got a horrible suspicion I never expressed respect to the website owner for those techniques. My guys happened to be happy to read through all of them and have absolutely been tapping into these things. Thank you for being very considerate and then for deciding upon some wonderful areas most people are really wanting to know about. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to sooner.

 12. I have to show some appreciation to the writer for rescuing me from this matter. Right after researching throughout the online world and finding suggestions which were not helpful, I believed my entire life was done. Living devoid of the strategies to the issues you have sorted out as a result of the guide is a critical case, as well as the ones that could have negatively affected my entire career if I hadn’t noticed your website. Your own personal know-how and kindness in taking care of every item was priceless. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a solution like this. I can also at this time look forward to my future. Thanks so much for this professional and effective help. I will not be reluctant to endorse the sites to any individual who should get guidance on this area.

 13. I wish to voice my passion for your kindness giving support to men and women who really want guidance on this particular study. Your very own dedication to getting the solution around became certainly practical and has in every case made workers just like me to reach their goals. Your entire valuable report indicates so much to me and much more to my fellow workers. Best wishes; from all of us.

 14. I wish to show my appreciation to this writer just for rescuing me from such a predicament. After searching throughout the world-wide-web and coming across solutions which were not powerful, I thought my entire life was over. Existing minus the answers to the problems you’ve solved by way of this short article is a serious case, as well as those which could have badly damaged my entire career if I had not encountered your site. That know-how and kindness in touching the whole lot was very useful. I am not sure what I would’ve done if I had not encountered such a point like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thanks for your time very much for this high quality and results-oriented help. I will not think twice to endorse your blog to anyone who would need counselling on this topic.

 15. I would like to convey my passion for your kindness in support of all those that require assistance with in this subject matter. Your real commitment to passing the message all-around had been really useful and have helped folks just like me to realize their objectives. Your entire important key points can mean this much a person like me and especially to my fellow workers. Thank you; from everyone of us.

 16. Thank you for each of your labor on this blog. My mom take interest in setting aside time for investigations and it is easy to see why. All of us hear all of the powerful medium you deliver efficient things by means of your website and as well as increase participation from website visitors about this topic then our favorite simple princess has been studying so much. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re the one conducting a great job.

 17. Thanks for every one of your work on this web page. Betty enjoys managing investigations and it is obvious why. My spouse and i know all about the lively form you present functional strategies on this blog and therefore encourage response from some other people on this concept and our daughter is discovering a great deal. Enjoy the remaining portion of the year. You have been carrying out a first class job.

 18. I am just commenting to let you understand what a really good encounter our princess went through checking your webblog. She figured out a good number of issues, with the inclusion of what it’s like to possess an awesome giving mood to have men and women completely understand selected problematic subject matter. You really did more than her expectations. I appreciate you for displaying these valuable, safe, revealing and in addition fun guidance on that topic to Ethel.

 19. Hi there! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great info you will have here on this post. I will likely be coming again to your weblog for more soon.

 20. An attention-grabbing dialogue is value comment. I believe that you need to write extra on this topic, it might not be a taboo topic however usually people are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 21. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that is wanted on the internet, someone with a bit of originality. helpful job for bringing something new to the internet!

 22. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing problem with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss drawback? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

 23. There are certainly quite a lot of details like that to take into consideration. That could be a nice point to carry up. I supply the ideas above as general inspiration however clearly there are questions just like the one you carry up the place a very powerful factor can be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, but I’m positive that your job is clearly recognized as a fair game. Each boys and girls really feel the influence of just a moment抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 24. I want to show thanks to you just for bailing me out of such a incident. As a result of surfing through the online world and meeting opinions that were not pleasant, I figured my entire life was done. Being alive devoid of the approaches to the problems you have resolved all through your post is a serious case, as well as the kind that would have adversely damaged my career if I had not encountered your site. Your actual ability and kindness in maneuvering all areas was invaluable. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a solution like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot so much for this skilled and results-oriented guide. I will not hesitate to suggest your blog post to anybody who should have direction on this topic.

 25. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my choice to read, but I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair for those who werent too busy searching for attention.

 26. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to read, however I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you might fix when you werent too busy on the lookout for attention.

 27. I’m typically to running a blog and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for new information.

 28. I found your weblog web site on google and check just a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to reading extra from you afterward!?

 29. After research a few of the blog posts in your web site now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web page as well and let me know what you think.

 30. An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you turn into expertise, would you thoughts updating your blog with more details? It’s extremely useful for me. Huge thumb up for this blog publish!

 31. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any way you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

 32. There are definitely lots of details like that to take into consideration. That could be a nice point to bring up. I supply the ideas above as basic inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up where an important factor will probably be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, however I am certain that your job is clearly identified as a good game. Both boys and girls really feel the influence of only a moment抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 33. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to search out someone with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is something that’s needed on the net, somebody with a bit originality. useful job for bringing one thing new to the web!

 34. I抦 impressed, I need to say. Really rarely do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me inform you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the problem is one thing that not enough individuals are speaking intelligently about. I’m very comfortable that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this.

 35. I’m typically to running a blog and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your website and maintain checking for brand spanking new information.

 36. I’m usually to running a blog and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and preserve checking for brand new information.

 37. That is the correct blog for anybody who desires to find out about this topic. You understand so much its nearly hard to argue with you (not that I actually would need匟aHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just great!

 38. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to seek out somebody with some unique thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this website is something that’s wanted on the internet, someone with a little originality. helpful job for bringing something new to the internet!

 39. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any method you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

 40. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to read, but I actually thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may repair if you happen to werent too busy in search of attention.

 41. I抎 have to examine with you here. Which is not one thing I normally do! I get pleasure from studying a publish that will make people think. Also, thanks for allowing me to remark!

 42. I抎 must examine with you here. Which is not one thing I often do! I take pleasure in reading a put up that may make individuals think. Also, thanks for permitting me to comment!

 43. Hello! I just wish to give an enormous thumbs up for the good data you’ve gotten here on this post. I will likely be coming again to your blog for extra soon.

 44. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to learn, but I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix if you happen to werent too busy on the lookout for attention.

 45. I抦 impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me inform you, you might have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something that not enough persons are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled throughout this in my search for one thing referring to this.

 46. Nice post. I learn one thing more challenging on different blogs everyday. It would always be stimulating to read content from other writers and follow slightly something from their store. I抎 desire to use some with the content on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a link in your internet blog. Thanks for sharing.

 47. This is the fitting blog for anybody who needs to seek out out about this topic. You realize so much its almost exhausting to argue with you (not that I really would need匟aHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

 48. After I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 49. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 50. Once I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

 51. I am often to running a blog and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and preserve checking for brand spanking new information.

 52. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks However I am experiencing situation with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss downside? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 53. Spot on with this write-up, I really assume this website needs far more consideration. I抣l in all probability be once more to learn way more, thanks for that info.

 54. I was more than happy to search out this web-site.I wanted to thanks in your time for this wonderful learn!! I positively having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 55. This site is known as a stroll-by means of for all the information you wanted about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and also you抣l undoubtedly uncover it.

 56. I want to show my passion for your generosity in support of persons that actually need assistance with in this study. Your real dedication to passing the message along has been certainly informative and have all the time helped individuals just like me to arrive at their objectives. Your own warm and helpful recommendations indicates this much a person like me and additionally to my colleagues. Thank you; from all of us.

 57. There are some attention-grabbing closing dates on this article but I don抰 know if I see all of them center to heart. There is some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as nicely

 58. Can I just say what a reduction to seek out somebody who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know how you can carry an issue to mild and make it important. Extra people need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant consider youre not more common since you undoubtedly have the gift.

 59. Whats up! I just would like to give an enormous thumbs up for the good info you’ve here on this post. I will probably be coming back to your blog for more soon.

 60. I wish to express some appreciation to you just for rescuing me from such a dilemma. After exploring through the the net and coming across recommendations which are not beneficial, I assumed my entire life was done. Being alive minus the strategies to the issues you’ve sorted out through your good site is a critical case, as well as ones which could have badly affected my entire career if I hadn’t come across your site. Your actual talents and kindness in touching every part was helpful. I’m not sure what I would have done if I had not discovered such a point like this. I can also at this moment look ahead to my future. Thank you so much for this specialized and results-oriented help. I won’t hesitate to propose your blog to any individual who would like assistance about this issue.

 61. There are definitely loads of particulars like that to take into consideration. That could be a nice level to convey up. I offer the ideas above as common inspiration but clearly there are questions like the one you convey up the place a very powerful factor shall be working in sincere good faith. I don?t know if best practices have emerged round issues like that, however I am positive that your job is clearly recognized as a fair game. Each boys and girls really feel the impact of only a moment抯 pleasure, for the rest of their lives.

 62. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means appear to get something done.

 63. Hi there to all for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

 64. A lot of thanks for your whole labor on this site. Debby takes pleasure in getting into research and it’s simple to grasp why. Most of us learn all concerning the compelling manner you present helpful items on your web blog and in addition foster participation from people on that theme and my princess is always starting to learn a great deal. Take pleasure in the rest of the new year. You are doing a very good job.

 65. I actually wanted to write down a simple note in order to appreciate you for the nice suggestions you are giving on this site. My rather long internet search has at the end of the day been compensated with really good facts to share with my friends and family. I ’d tell you that most of us visitors are very lucky to dwell in a superb place with so many lovely people with interesting tips. I feel extremely happy to have encountered your webpages and look forward to really more entertaining minutes reading here. Thanks once more for a lot of things.

 66. Я оцениваю объективность автора и его способность представить информацию без предвзятости и смещений.

 67. I want to express my appreciation for your kindness giving support to women who really need help on this one concept. Your real commitment to passing the message across ended up being certainly important and have specifically empowered somebody much like me to attain their goals. Your useful guideline indicates a whole lot to me and substantially more to my office workers. Thanks a ton; from each one of us.

 68. A lot of thanks for all your valuable hard work on this site. Kim really loves doing investigation and it’s obvious why. A lot of people notice all regarding the dynamic tactic you convey reliable tips on the web site and as well as cause contribution from the others about this content and my simple princess is actually being taught a whole lot. Take pleasure in the rest of the year. You are always conducting a terrific job.

 69. I must show thanks to you for rescuing me from such a trouble. Just after researching through the search engines and getting tips which are not powerful, I was thinking my entire life was done. Being alive devoid of the strategies to the problems you’ve resolved as a result of this short post is a crucial case, and those which could have adversely damaged my career if I hadn’t noticed your website. Your own personal know-how and kindness in playing with all areas was very helpful. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a point like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks a lot so much for this high quality and sensible guide. I will not hesitate to refer the website to anybody who needs to have guide on this topic.

 70. I enjoy you because of every one of your effort on this web page. My daughter takes pleasure in doing investigation and it’s really easy to understand why. We notice all concerning the lively tactic you present very helpful tactics on the website and as well improve contribution from other people on the situation while my girl is without a doubt understanding a lot of things. Take pleasure in the rest of the year. You have been performing a pretty cool job.

 71. I simply had to thank you so much once again. I do not know the things that I would’ve sorted out in the absence of those tips documented by you relating to this subject matter. It had become the troublesome dilemma in my view, but discovering this well-written style you resolved it forced me to jump for fulfillment. I am grateful for this service and as well , expect you recognize what a powerful job your are carrying out educating others using a blog. More than likely you have never come across all of us.

 72. I’m commenting to let you know of the extraordinary experience our child obtained reading your webblog. She noticed lots of issues, not to mention how it is like to have a very effective coaching style to let many more with ease grasp a variety of problematic things. You undoubtedly surpassed our own expected results. I appreciate you for delivering those insightful, dependable, edifying and in addition cool tips on that topic to Mary.

 73. Автор старается представить материал нейтрально, что помогает читателям обрести полное понимание обсуждаемой темы.

 74. Это помогает читателям осознать сложность проблемы и самостоятельно сформировать свое собственное мнение.

 75. I wanted to compose you one little note to give many thanks as before on the unique concepts you have documented on this website. This has been certainly tremendously open-handed with you to grant unhampered precisely what a number of us could have sold for an e book to help with making some dough for their own end, even more so given that you could have done it if you desired. The tricks likewise served to be the good way to realize that most people have the identical eagerness really like my personal own to grasp many more in regard to this matter. I’m sure there are numerous more pleasurable periods ahead for folks who looked over your website.

 76. My wife and i have been quite fortunate that Raymond managed to carry out his analysis via the precious recommendations he gained from your web pages. It’s not at all simplistic to simply always be releasing methods which usually the others have been trying to sell. And we all realize we have got the blog owner to give thanks to for this. The entire explanations you made, the easy site navigation, the friendships you make it easier to engender – it’s mostly awesome, and it’s assisting our son in addition to us feel that this matter is fun, and that’s truly pressing. Thanks for everything!

 77. I wish to show thanks to the writer just for rescuing me from this condition. Because of researching through the internet and obtaining techniques which are not pleasant, I was thinking my entire life was done. Living minus the strategies to the issues you have solved through your good article content is a serious case, and the ones which might have in a negative way damaged my career if I hadn’t discovered your web blog. Your actual training and kindness in playing with every part was important. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a point like this. I’m able to at this moment relish my future. Thanks very much for the professional and effective help. I will not think twice to propose the sites to anybody who should have guidelines about this situation.

 78. Needed to send you this tiny word so as to give thanks yet again relating to the magnificent methods you’ve contributed here. It has been certainly open-handed of people like you to present openly what a few individuals might have distributed for an e book to help with making some bucks for themselves, mostly seeing that you could possibly have done it in the event you considered necessary. Those good tips also served to be a good way to fully grasp that other individuals have similar dream like my very own to find out somewhat more with respect to this issue. Certainly there are lots of more fun situations up front for individuals that look into your blog.

 79. Забота о домашнем пространстве – это забота о удовлетворении. Изоляция наружных поверхностей – это не только модный облик, но и обеспечение теплового комфорта в вашем уголке уюта. Специалисты, специалисты в своем деле, предлагаем вам сделать ваш дом в идеальное жилище.
  Выполненные нами проекты – это не просто теплоизоляция, это творческое воплощение с каждым шагом. Мы нацелены на идеальному балансу между внешним видом и практической ценностью, чтобы ваше жилье стало не только уютным и стильным, но и привлекательным.
  И самое важное – доступная стоимость! Мы полагаем, что качественные услуги не должны быть сверхдорогими. Сколько стоит утепление дома снаружи начинается всего по цене от 1250 рублей за квадрат.
  Современные технологии и высококачественные строительные материалы позволяют нам создавать тепловую обработку, которая обеспечивает долговечность и надежность. Прощайте холодным стенам и дополнительным тратам на отопление – наше утепление станет вашим надежной защитой от холода.
  Подробнее на http://www.ppu-prof.ru
  Не откладывайте на потом заботу о благополучии в вашем доме. Обращайтесь к экспертам, и ваш уголок станет настоящим художественным произведением, которое принесет вам не только тепло. Вместе мы создадим жилище, в котором вам будет по-настоящему уютно!

 80. Автор предлагает реалистичные решения, которые могут быть внедрены в реальной жизни.

 81. Grâce au programme de surveillance parentale, les parents peuvent prêter attention aux activités de téléphonie mobile de leurs enfants et surveiller les messages WhatsApp plus facilement et plus facilement. Le logiciel d’application s’exécute silencieusement en arrière-plan de l’appareil cible, enregistrant des messages de conversation, des émoticônes, des fichiers multimédias, des photos et des vidéos. Il s’applique à tous les appareils fonctionnant sur les systèmes Android et iOS.

 82. Я просто не могу не поделиться своим восхищением этой статьей! Она является источником ценных знаний, представленных с таким ясным и простым языком. Спасибо автору за его умение сделать сложные вещи доступными!

 83. Переутомились застывать зимой и избыточно платить за отопление?
  Теплообеспечение фасада – решение проблемы!
  Компания ”Тепло и уют” с 2010 года предлагает компетентные услуги по теплоизоляции фасадов зданий любой сложности. За это время мы зарекомендовали себя как надежный и добросовестный партнер, о чем свидетельствуют множественные отзывы наших клиентов.
  Почему стоит выбрать нас?
  доступные цены. Стоимость утепления стен домов от 1350 руб/м2.
  опытность и мастерство. Наши бригады имеют огромный опыт работы в сфере теплообеспечения фасадов. Мы используем только засвидетельствованные материалы и современные технологии, что гарантирует высочайшее качество работ.
  Собственный подход. Мы подберем для вас оптимальное решение с учетом ваших потребностей и бюджета.
  Бесплатная консультация и выезд замерщика. Наши специалисты бесплатно проконсультируют вас по всем вопросам термоизоляции фасада и произведут аккуратные замеры.
  Наш сайт: интернет-ресурсе
  Гарантия качества. Мы предоставляем уверенность на все виды работ.
  Звоните нам сегодня и получите бесплатную консультацию!
  Мы сделаем ваш дом уютным, уютным и экономичным!

 84. Изнемогли остывать зимой и перевыплачивать за отопление?
  Термоизоляция фасада – решение проблемы!
  Компания ”Тепло и уют” с 2010 года предлагает опытные услуги по теплоизоляции фасадов зданий любой сложности. За это время мы зарекомендовали себя как верный и сознательный партнер, о чем свидетельствуют многие отзывы наших клиентов.
  Почему стоит выбрать нас?
  доступные цены. Утепление фасадов под ключ от 1350 руб/м2.
  опытность и опытность. Наши бригады имеют массивный опыт работы в сфере утепления фасадов. Мы используем только засвидетельствованные материалы и современные технологии, что гарантирует высокое качество работ.
  Собственный подход. Мы подберем для вас лучшее решение с заметанием ваших потребностей и бюджета.
  Бесплатная консультация и выезд замерщика. Наши специалисты бесплатно проконсультируют вас по всем вопросам обтепления фасада и произведут аккуратные замеры.
  Наш сайт: https://stroystandart-kirov.ru/
  Гарантия качества. Мы предоставляем гарантию на все виды работ.
  Звоните нам сегодня и получите бесплатную консультацию!
  Мы сделаем ваш дом теплым, уютным и экономичным!

 85. Уважаемые Гости!
  Приводим вам новое понятие в мире декора интерьера – шторы плиссе. Если вы стремитесь к идеальности в всякой детали вашего домашнего, то эти сукна станут великолепным предложением для вас.
  Что делает шторы плиссе столькими особыми? Они объединяют в себе в себе шик, использование и полезность. Благодаря эксклюзивной архитектуре, новаторским материалам, шторы плиссе идеально подходятся для какова бы то ни пространства, будь то палата, гнездо, плита или офисное поляна.
  Закажите шторы плиссе на пластиковые окна – прообразите уют и красоту в вашем доме!
  Чем привлекательны шторы плиссе для вас? Во-первых, их особый макет, который присоединяет к привлекательность и шик вашему дому. Вы можете подобрать из разнообразных структур, расцветок и стилей, чтобы выделить особенность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают широкий спектр функциональных вариантов. Они могут контролировать уровень света в пространстве, гарантировать от солнечного света, обеспечивать секретность и создавать уютную среду в вашем доме.
  Мы интернет-ресурс: https://www.tulpan-pmr.ru
  Мы сами поможем вам подобрать шторы плиссе, которые превосходно соответствуют для вашего оформления!

 86. Статья обладает нейтральным тоном и представляет различные точки зрения. Хорошо, что автор уделил внимание как плюсам, так и минусам рассматриваемой темы.

 87. Читателям предоставляется возможность ознакомиться с разными точками зрения и самостоятельно сформировать свое мнение.

 88. Статья содержит анализ причин возникновения проблемы и возможных путей ее решения.

 89. I simply could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide in your guests? Is gonna be again often to check out new posts

 90. Hello there, You’ve done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

 91. Эта статья превзошла мои ожидания! Она содержит обширную информацию, иллюстрирует примерами и предлагает практические советы. Я благодарен автору за его усилия в создании такого полезного материала.

 92. Attractive part of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to claim that I get in fact loved account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing in your augment or even I success you access persistently rapidly.

 93. Мы компания SEO-консультантов, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
  Наша команда достигли значительных результатов и стремимся передать вам наши знания и опыт.
  Что мы можем вам предложить:
  раскрутка сайта ресторана
  • Полный аудит вашего сайта и создание индивидуальной стратегии продвижения.
  • Усовершенствование контента и технических особенностей вашего сайта для достижения максимальной производительности.
  • Ежедневный анализ данных и мониторинг вашего онлайн-присутствия для постоянного улучшения его эффективности.
  Подробнее https://seo-prodvizhenie-ulyanovsk1.ru/
  Многие наши клиенты отмечают улучшения: рост посещаемости, улучшение рейтинга в поисковых запросах и, конечно, увеличение прибыли. Вы можете получить бесплатную консультацию у нас, для того чтобы обсудить ваши требования и разработать стратегию продвижения, соответствующую вашим целям и финансовым возможностям.
  Не упустите возможность увеличить прибыль вашего бизнеса в онлайн-мире. Свяжитесь с нами немедленно.

 94. Это поддерживается ссылками на надежные источники, что делает статью достоверной и нейтральной.

 95. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am having troubles with your RSS. I don’t know the reason why I can’t join it. Is there anyone else having the same RSS problems? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

 96. Это помогает читателям получить полное представление о сложности и многообразии данного вопроса.

 97. Статья хорошо структурирована, что облегчает чтение и понимание.

 98. Статья предоставляет объективную информацию о теме, подкрепленную различными источниками.

 99. I’ve read several good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make the sort of great informative site.

 100. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 101. I see You’re in point of fact a good webmaster.
  This site loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick.

  In addition, the contents are masterwork. you
  have done a wonderful process on this topic!
  Similar here: dobry sklep and also here:
  Bezpieczne zakupy

 102. Я оцениваю тщательность и точность исследования, представленного в этой статье. Автор провел глубокий анализ и представил аргументированные выводы. Очень важная и полезная работа!

 103. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying
  to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good gains. If you know of any please share.
  Cheers! You can read similar art here: Dobry sklep

 104. Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good success. If you know of any please share.
  Cheers! I saw similar blog here: Scrapebox List

 105. PBN sites
  We’ll establish a network of private blog network sites!

  Advantages of our privately-owned blog network:

  We perform everything so Google doesn’t realize that THIS IS A self-owned blog network!!!

  1- We acquire domain names from separate registrars

  2- The main site is hosted on a VPS hosting (VPS is high-speed hosting)

  3- Additional sites are on various hostings

  4- We assign a distinct Google profile to each site with verification in Search Console.

  5- We design websites on WP, we don’t utilise plugins with assisted by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are established.

  6- We refrain from repeat templates and utilise only exclusive text and pictures

  We refrain from work with website design; the client, if wished, can then edit the websites to suit his wishes

 106. PBN sites
  We will establish a system of privately-owned blog network sites!

  Merits of our private blog network:

  We carry out everything so google doesn’t comprehend THAT this A self-owned blog network!!!

  1- We acquire domains from various registrars

  2- The leading site is hosted on a VPS hosting (Virtual Private Server is fast hosting)

  3- Additional sites are on different hostings

  4- We assign a unique Google ID to each site with verification in Search Console.

  5- We make websites on WP, we don’t utilise plugins with the help of which Trojans penetrate and through which pages on your websites are produced.

  6- We do not reproduce templates and utilize only individual text and pictures

  We don’t work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

 107. Understanding COSC Validation and Its Importance in Watchmaking
  COSC Validation and its Demanding Criteria
  Controle Officiel Suisse des Chronometres, or the Official Swiss Chronometer Testing Agency, is the official Swiss testing agency that verifies the accuracy and accuracy of wristwatches. COSC certification is a sign of excellent craftsmanship and trustworthiness in chronometry. Not all timepiece brands seek COSC accreditation, such as Hublot, which instead adheres to its proprietary strict criteria with movements like the UNICO, achieving similar accuracy.

  The Science of Exact Chronometry
  The core mechanism of a mechanized timepiece involves the mainspring, which supplies power as it loosens. This system, however, can be prone to environmental elements that may affect its accuracy. COSC-accredited movements undergo rigorous testing—over 15 days in various circumstances (five positions, three temperatures)—to ensure their resilience and reliability. The tests evaluate:

  Typical daily rate accuracy between -4 and +6 secs.
  Mean variation, highest variation levels, and impacts of thermal changes.
  Why COSC Validation Is Important
  For watch aficionados and connoisseurs, a COSC-validated watch isn’t just a piece of technology but a proof to enduring excellence and accuracy. It represents a timepiece that:

  Provides excellent dependability and accuracy.
  Ensures assurance of quality across the whole design of the timepiece.
  Is apt to retain its value better, making it a wise investment.
  Famous Chronometer Brands
  Several famous manufacturers prioritize COSC accreditation for their watches, including Rolex, Omega, Breitling, and Longines, among others. Longines, for instance, provides collections like the Record and Spirit, which showcase COSC-accredited movements equipped with innovative materials like silicon balance suspensions to boost resilience and performance.

  Historical Context and the Development of Chronometers
  The notion of the timepiece originates back to the need for accurate chronometry for navigation at sea, emphasized by John Harrison’s work in the eighteenth century. Since the formal establishment of Controle Officiel Suisse des Chronometres in 1973, the validation has become a yardstick for judging the accuracy of luxury timepieces, sustaining a tradition of excellence in horology.

  Conclusion
  Owning a COSC-accredited watch is more than an aesthetic choice; it’s a commitment to quality and precision. For those valuing precision above all, the COSC accreditation offers peace of thoughts, ensuring that each validated timepiece will perform reliably under various circumstances. Whether for individual satisfaction or as an investment decision, COSC-validated watches stand out in the world of horology, carrying on a tradition of precise chronometry.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *