Min familj och jag och hur vi skiljer oss från varandra

På semester. På vårt hotellrum. 30 minuter efter incheckning.

Fru: Vad letar du efter?

Jag: Mina badshorts.

Fru: De ligger i garderoben i sovrummet, på hyllan längst ner, näst längst till vänster.

Jag: Och barnens flipflo…

Fru: Skohyllan i lilla garderoben i hallen.

Jag: ”Lilla” garderoben?

Fru: Ja. Eftersom det finns en stor garderob som vi kallar ”stora garderoben” och en blå garderob som vi kallar ”blå garderoben”. Och så finns det en liten garderob som vi kallar ”lilla garderoben”.

(Tystnad)

Jag: Vilka är de här ”vi”?

Fru: Du och jag och barnen.

Jag: Vi har varit här i 30 minuter. Jag vet inte om jag är redo för smeknamn på förvaringslösningar ä…vänta nu, stod de här blommorna där när vi kom?

Fru: Nej.

Jag: Var fick du dem ifrån?

Fru: Jag köpte dem.

Jag: När då?

Fru: (Rycker på axlarna) Vad spelar det för roll? Har du pratat med våra grannar förresten?

Jag: Våra…grannar? Vi är på ett hotell, jag pratar inte ens med våra grannar hemma…

Fru: De är jättetrevliga!

Jag: Du  vet det där folk brukar säga till dig om att du är en sån som kan anpassa dig till vad som helst och känna dig som hemma var som helst?

Fru: Ja?

Jag: Det börjar gå till överdrift.

Fru: Äh, det är bara du som är känslig för förändringar. Det är inte som att vi kom hit alldeles NYSS liksom.

Jag: Vi kom för en halvtimme sen.

Fru: Ja?

Jag: Ja!

Fru: Jamen i din takt så har vi ju vant oss vid att vara på semester när det är dags att åka hem från semestern!

Jag: Det är så det är meningen att det ska vara!!!

Fru: Okej, gör som du vill då, kan du hämta barnen sen?

Jag: Hämta barnen? Var är barnen?

Fru: Hos sina kompisar.

Jag: Hos sina kompi…hur fan hann de få kompisar?

Fru: (Knäpper med fingrarna) Men hallå? Är du här över huvud taget? Var vill du äta middag? Det finns ju tre restauranger på hotellet men jag såg en trevlig ute på gatan också och sen finns det ju den där inne i stan som alla snackar om.

Jag: Vilka ”alla”?

Fru: Alla på hotellet.

Jag: Hur många människor har du hunnit prata med?

Fru: (Rycker på axlarna) Hur många har du hunnit prata med?

Jag: INGA!

Fru: Men du är ju helt hopplös att vara på semester med.

Jag: Hur är jag hoppl…fan, har du sett min klocka?

Fru: (Med tonen som om jag borde veta det) Men snälla älskling, den ligger i nedersta lådan i byrån i sovrummet.

Jag: Varför säger du det som om det vore en självklarhet att jag vet det?

Fru: Men snälla älskling, den har alltid legat i nedersta lådan.

Jag: HUR KAN DEN ”ALLTID” HA GJORT DET??? VI HAR VARIT HÄR I TRETTIO MINUTER! T-R-E-T-T-I-O!!!

(Ganska lång tystnad)

Fru: Vill du att jag hämtar svenskt kaffe och Aftonbladet och lämnar dig ifred en stund?

Jag: Ja tack.

176 kommentarer

 1. Jag är lite kvar på den där Dark Christmas grejen.
  Blev oväntat ensam hemma. Sååå… jag tänkte att jag provar väl. Är lite ovan vid sprit. *rafsar runt lite i barskåpet* (Okej då. Skafferiet.) Hittar inte precis en flaska mörk rom. Men något jag fick av en kompis för flera år sen. Mummelman. *kikar med öga i den* Det ser brunt ut. *framgång* Den kan passera som ”rom”. Och julmust finns nog. Coca-Cola. Whatever. Och en gul plastcitron med det där sura innehållet vet jag att en familjemedlem tjatade till sig sist vi handlade. Det här kan bli bra.

  Men för att hålla mig till ämnet då. Det aktuella.; Det verkar så himla perfekt att ha en fru. De har koll på restauranger och grannar och ungar och extrapriser och allt möjligt. En del kan t o m baka. Jag skulle behöva en själv. Minst en. Grattis till den som har en!

 2. @Annica

  Men – hur SMAKADE din den där nästan-men-inte-alls-Black-Christmas då?

  #fortfarandeTeamAnnica

 3. @WWFBD

  Först fick jag vin till maten! Sen efter disken blir det bra-nära-exakt-Dark-Christmas!

  *dansar*

 4. You never mess with the sjörapport. Det är allt vad jag vill säga. Bottenviken, Gotska Sandön….Och inte minst kvarken… Hur ska man kunna slappna av utan lite stabilitet.

 5. Jaha. Nähä. @WWFBD.
  Jag ska berätta hur det blev. Mitt i det där dansandet fick jag se mig själv i spegeln. Och kom på att jag behövde klippas. För Guds skull! Så jag tog fram saxenochklippteochsenblevdethårövetalltochdåbehövdejagdammsugaochsenslutadedetsomvanligtmedattjaglågisoffanochundradeomjagberättatförungenattjagköptehemostbågariveckanelleromdetfannsenrimligchansattjagfickätauppallasjälv.
  Kort sagt. Det sprack.
  Kanske nästa gång.

 6. @Annica

  Ah. Attans då. Du gick i den gamla hederliga (ohederliga i mitt tycke dock) ostbågefällan. Not that I blame you. Ostbågar kommer ofta ivägen för andra planer. Men ändå.

  Så ja, kanske nästa gång då.

 7. @WWFBD

  Ja jag vet inte vad jag ska säga. *skakar på huvudet*

  Det hade iallafall aldrig hänt ifall jag haft en fru.

 8. @Annica

  Nej, det hade det sannerligen inte gjort. Allas envarsrätt till fru borde vara lika lagstadgat som barnbidrag, kan jag tycka. Särskilt om de gått i kurs hos Fru Backman.

  Jag skulle själv kunna tänka mig en eller ett par, faktiskt.

  Nej du, nu måste jag gå och kontrollräkna mina ostbågar.

  *gör en oerhört dramatisk gest mot skafferiet*

 9. Om man själv är fru, kan man istället få skicka sin man på fruskola hos Fru Backman-Shafti? Fru vill också ha Fru…

 10. @WWFBD
  Banne mig! Rätten till en egen fru skulle vara lagstadgad! Det skulle jag kunna stå på barrikaderna för! Samt att det borde vara en mänsklig rättighet att ligga sked! We have rights! We have rights! *skanderar*

  @M
  Finns det inte en risk med att skicka mannen på fru-skola? Ifall han träffar en annan man där? En… som det ligger nära till hands att tänka på? I närheten? För då kanske det blir värre? Med lite fel fokus. På sport och det. *hostar* *host* *host* *och ost* Du vet?
  Eller alltså. Jag är ju inte kursansvarig för fru-skolan. Jag bara tänkte. Lite.

  Jag tar nog hellre en fru för att vara på den säkra sidan. Eller två, ifall det finns någon som inte vill ha sin.

 11. wow vad hon är effektiv! *beundrande blick* Det blir nog en finfin semester ska du se. 🙂

  ps. Filmen är jättebra, du kan vara helt nöjd med regissören och skådespelarna!

 12. @Annica det är ju förvisso sant… Men min man är för det första inte jättesportintresserad…. För det andra kanske man kan hålla fruskolan i en därför avsedd avskiljd lokal? Snacka in sig med Sensus och ordna en studiecirkel liksom??

 13. Blommor?!? Menar du på fullaste allvar att du såg att det kommit in blommor!?

 14. I’m commenting to make you know of the impressive encounter my friend’s princess gained studying your web page. She picked up a good number of issues, which include what it is like to have a great teaching spirit to have many people with ease grasp several advanced subject areas. You actually did more than her expected results. I appreciate you for churning out the warm and helpful, dependable, informative and also easy tips on your topic to Lizeth.

 15. I want to voice my appreciation for your kind-heartedness in support of those who require help with in this niche. Your real dedication to getting the solution across had become surprisingly functional and has usually helped guys and women just like me to attain their objectives. Your invaluable recommendations means this much a person like me and still more to my fellow workers. Thanks a ton; from everyone of us.

 16. I must express my affection for your kindness giving support to those people that really need assistance with your matter. Your very own dedication to getting the message around came to be rather useful and have frequently empowered many people just like me to attain their targets. Your entire insightful facts indicates a whole lot to me and extremely more to my office colleagues. Many thanks; from all of us.

 17. Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily wonderful chance to read articles and blog posts from here. It is always so useful plus stuffed with a great time for me personally and my office acquaintances to search your blog particularly three times every week to learn the newest guidance you will have. Not to mention, I’m just usually fascinated concerning the exceptional information you give. Selected 3 facts on this page are without a doubt the most effective I have ever had.

 18. Good post. I be taught something more difficult on different blogs everyday. It’ll always be stimulating to learn content from different writers and practice somewhat something from their store. I抎 prefer to use some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 19. I precisely desired to appreciate you once more. I am not sure the things I would’ve achieved without the actual smart ideas shown by you about that area. It had been an absolute depressing setting in my circumstances, however , taking a look at the specialized strategy you managed it took me to weep over joy. I will be thankful for your help as well as hope you know what a powerful job you were carrying out instructing the mediocre ones all through a site. Most likely you have never met any of us.

 20. A lot of thanks for your own work on this blog. My mom loves going through internet research and it is simple to grasp why. All of us hear all of the powerful medium you make invaluable solutions by means of your website and invigorate participation from some others on this matter while our own princess has been being taught a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the year. You’re conducting a fabulous job.

 21. I really wanted to construct a word to thank you for some of the superb information you are giving out on this site. My time-consuming internet look up has at the end of the day been paid with good quality insight to exchange with my close friends. I would claim that we readers are undeniably endowed to dwell in a superb website with very many perfect professionals with useful strategies. I feel truly privileged to have used the website page and look forward to tons of more excellent minutes reading here. Thanks a lot once more for everything.

 22. I precisely wished to appreciate you again. I’m not certain the things I could possibly have sorted out in the absence of those aspects revealed by you relating to that problem. It was before a very challenging case in my opinion, but viewing a expert form you treated it forced me to jump for delight. Now i’m thankful for this help and even have high hopes you are aware of a powerful job you’re accomplishing teaching many others all through your web blog. Most probably you’ve never come across all of us.

 23. My wife and i felt very fulfilled that Jordan could round up his investigations through the precious recommendations he was given from your own web site. It is now and again perplexing to simply possibly be giving freely instructions which often men and women have been making money from. And we also recognize we need the writer to appreciate because of that. The most important illustrations you made, the easy blog menu, the friendships your site help promote – it’s got everything amazing, and it’s really leading our son and the family know that this theme is excellent, and that’s rather mandatory. Thank you for the whole lot!

 24. Thanks so much for providing individuals with such a terrific possiblity to read in detail from this website. It is always so nice and also stuffed with amusement for me personally and my office acquaintances to search your blog at least 3 times per week to learn the latest guides you will have. And lastly, I’m just actually impressed concerning the great creative ideas served by you. Some 2 tips in this post are unquestionably the most efficient we have ever had.

 25. Good post. I be taught one thing more difficult on completely different blogs everyday. It is going to at all times be stimulating to read content from different writers and follow a little one thing from their store. I抎 prefer to use some with the content material on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l give you a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 26. An fascinating discussion is worth comment. I believe that you should write extra on this topic, it might not be a taboo topic however usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 27. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out somebody with some unique ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that’s wanted on the web, somebody with just a little originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 28. An interesting dialogue is value comment. I believe that it is best to write extra on this subject, it won’t be a taboo subject however usually persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 29. Hey! I simply would like to give an enormous thumbs up for the nice data you will have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

 30. Nice post. I study one thing more difficult on totally different blogs everyday. It would all the time be stimulating to read content material from other writers and apply slightly something from their store. I抎 desire to use some with the content on my weblog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 31. Thank you for the good writeup. It actually used to be a enjoyment account it.Look advanced to more introduced agreeable from you!However, how can we communicate?

 32. I simply desired to thank you so much again. I do not know the things that I might have carried out in the absence of the type of information revealed by you on such topic. Completely was a real traumatic condition in my view, but taking note of your expert avenue you treated that took me to weep with fulfillment. I am grateful for your service and then hope that you find out what a powerful job you have been undertaking teaching the mediocre ones through your website. I am certain you have never encountered any of us.

 33. These are in fact wonderful ideas in regarding blogging. You have touched some good factors here. Any way keep up wrinting.

 34. I wanted to thank you for this wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new things you post…

 35. I’m often to blogging and i in actuality respect your content. The piece of writing has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your post and preserve checking for brand new information.

 36. Try and understand the concept of being a constant witness to your ideas and begin putting it into apply. Nevertheless, all in great time because for now we are enjoying our new poker desk.

 37. Trực Tiếp đá Bóng Thời Điểm Hôm Nay, Links Xem Soccer Trực Tuyến 24h ae goalĐội tuyển chọn nước ta chỉ muốn một kết quả hòa có bàn thắng để lần loại hai góp mặt trên World Cup futsal. Nhưng, nhằm làm được điều đó

 38. This is a really good tip particularly tothose fresh to the blogosphere. Simple but very precise information… Thanks for sharing this one.A must read post!

 39. My family members always say that I am killing my time here at net, except I know I am getting familiarity all the time by reading thes nice content.

 40. Val let out a muffled scream, his hands flew up and fell clutching the bed sheet. It was so ticklish she stretched her ass up, shoving more of her femininity into Arya’s mouth.

 41. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 42. Разрешение на строительство — это официальный запись, выдаваемый официальными учреждениями государственного аппарата или местного руководства, который дает возможность начать стройку или производство строительных работ.
  Разрешение на строительство жилого объекта утверждает правовые основы и регламенты к стройке, включая приемлемые разновидности работ, допустимые материалы и подходы, а также включает строительные инструкции и комплекты безопасности. Получение разрешения на строительство является необходимым документов для строительной сферы.

 43. I do agree with all of the ideas you’ve introduced to your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 44. Very efficiently written post. It will be valuable to anyone who usess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

 45. An fascinating discussion is value comment. I believe that it’s best to write more on this topic, it might not be a taboo topic but typically individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 46. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may remove me from that service? Thanks!

 47. What’s up, everything is going sound here and ofcourse every one is sharing facts, that’s actually excellent, keep up writing.

 48. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?I’ve been trying for a while but I never seem to get there!Many thanks

 49. Many thanks, An abundance of advice.writing an informational essay argumentative essay topics medical writing services

 50. Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to see extra posts like this.

 51. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog. I am hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own blog now 😉

 52. I do accept as true with all the ideas you have introduced in your post.They are really convincing and will definitely work.Still, the posts are very quick for beginners.Could you please lengthen them a little from nexttime? Thank you for the post.

 53. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

 54. 🎀แUตหมดให้เดินหาปลั๊กแต่ถ้าขาดความรักให้เดินมาหาเรา💋❤️🎯มีครบจบที่เดียว lว็Uดี 💞จ่ายจริง lล่นง่าย มาllรง การันตรีการเงิน เวUใหญ่ เวUตรง ภาพสวย สบายตา👀 🚩🚩5 บาทก็ได้เงินหมื่นน้า^^💋💋

 55. Hey There. I found your blog the usage of msn. That is a very neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 56. It certainly will Christopher but you must remember that your success is down to you – if you work at the education they provide you WILL see results in the end! Good luck mate! 🙂

 57. You can definitely see your skills within the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart. ”Man is the measure of all things.” by Protagoras.

 58. Быстровозводимые строения – это новейшие сооружения, которые различаются высокой скоростью возведения и гибкостью. Они представляют собой сооружения, состоящие из эскизно изготовленных элементов или же блоков, которые способны быть быстрыми темпами установлены на территории стройки.
  Быстровозводимые здания из сэндвич панелей проекты стоимость владеют податливостью а также адаптируемостью, что дает возможность легко преобразовывать а также трансформировать их в соответствии с запросами покупателя. Это экономически лучшее и экологически устойчивое решение, которое в последние годы заполучило обширное распространение.

 59. That is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very precise infoÖ Many thanks for sharing this one. A must read article!

 60. An fascinating discussion is worth comment. I feel that you should write extra on this topic, it won’t be a taboo subject however typically people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 61. I just wanted to construct a quick word in order to appreciate you for those stunning solutions you are sharing at this site. My incredibly long internet search has finally been paid with reputable facts and strategies to write about with my neighbours. I would suppose that most of us website visitors actually are truly fortunate to be in a notable site with very many wonderful people with very beneficial advice. I feel quite fortunate to have come across the weblog and look forward to many more awesome moments reading here. Thanks once again for all the details.

 62. I’m usually to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and hold checking for new information.

 63. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and certainly not appear to get something done.

 64. After study just a few of the blog posts on your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will likely be checking again soon. Pls take a look at my website online as effectively and let me know what you think.

 65. Amazing forum posts. Regards!how to write an introduction for an expository essay how to write a satirical essay report writing service

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *