Min familj och jag och hur vi skiljer oss från varandra

På semester. På vårt hotellrum. 30 minuter efter incheckning.

Fru: Vad letar du efter?

Jag: Mina badshorts.

Fru: De ligger i garderoben i sovrummet, på hyllan längst ner, näst längst till vänster.

Jag: Och barnens flipflo…

Fru: Skohyllan i lilla garderoben i hallen.

Jag: ”Lilla” garderoben?

Fru: Ja. Eftersom det finns en stor garderob som vi kallar ”stora garderoben” och en blå garderob som vi kallar ”blå garderoben”. Och så finns det en liten garderob som vi kallar ”lilla garderoben”.

(Tystnad)

Jag: Vilka är de här ”vi”?

Fru: Du och jag och barnen.

Jag: Vi har varit här i 30 minuter. Jag vet inte om jag är redo för smeknamn på förvaringslösningar ä…vänta nu, stod de här blommorna där när vi kom?

Fru: Nej.

Jag: Var fick du dem ifrån?

Fru: Jag köpte dem.

Jag: När då?

Fru: (Rycker på axlarna) Vad spelar det för roll? Har du pratat med våra grannar förresten?

Jag: Våra…grannar? Vi är på ett hotell, jag pratar inte ens med våra grannar hemma…

Fru: De är jättetrevliga!

Jag: Du  vet det där folk brukar säga till dig om att du är en sån som kan anpassa dig till vad som helst och känna dig som hemma var som helst?

Fru: Ja?

Jag: Det börjar gå till överdrift.

Fru: Äh, det är bara du som är känslig för förändringar. Det är inte som att vi kom hit alldeles NYSS liksom.

Jag: Vi kom för en halvtimme sen.

Fru: Ja?

Jag: Ja!

Fru: Jamen i din takt så har vi ju vant oss vid att vara på semester när det är dags att åka hem från semestern!

Jag: Det är så det är meningen att det ska vara!!!

Fru: Okej, gör som du vill då, kan du hämta barnen sen?

Jag: Hämta barnen? Var är barnen?

Fru: Hos sina kompisar.

Jag: Hos sina kompi…hur fan hann de få kompisar?

Fru: (Knäpper med fingrarna) Men hallå? Är du här över huvud taget? Var vill du äta middag? Det finns ju tre restauranger på hotellet men jag såg en trevlig ute på gatan också och sen finns det ju den där inne i stan som alla snackar om.

Jag: Vilka ”alla”?

Fru: Alla på hotellet.

Jag: Hur många människor har du hunnit prata med?

Fru: (Rycker på axlarna) Hur många har du hunnit prata med?

Jag: INGA!

Fru: Men du är ju helt hopplös att vara på semester med.

Jag: Hur är jag hoppl…fan, har du sett min klocka?

Fru: (Med tonen som om jag borde veta det) Men snälla älskling, den ligger i nedersta lådan i byrån i sovrummet.

Jag: Varför säger du det som om det vore en självklarhet att jag vet det?

Fru: Men snälla älskling, den har alltid legat i nedersta lådan.

Jag: HUR KAN DEN ”ALLTID” HA GJORT DET??? VI HAR VARIT HÄR I TRETTIO MINUTER! T-R-E-T-T-I-O!!!

(Ganska lång tystnad)

Fru: Vill du att jag hämtar svenskt kaffe och Aftonbladet och lämnar dig ifred en stund?

Jag: Ja tack.

2 952 kommentarer

 1. Jag är lite kvar på den där Dark Christmas grejen.
  Blev oväntat ensam hemma. Sååå… jag tänkte att jag provar väl. Är lite ovan vid sprit. *rafsar runt lite i barskåpet* (Okej då. Skafferiet.) Hittar inte precis en flaska mörk rom. Men något jag fick av en kompis för flera år sen. Mummelman. *kikar med öga i den* Det ser brunt ut. *framgång* Den kan passera som ”rom”. Och julmust finns nog. Coca-Cola. Whatever. Och en gul plastcitron med det där sura innehållet vet jag att en familjemedlem tjatade till sig sist vi handlade. Det här kan bli bra.

  Men för att hålla mig till ämnet då. Det aktuella.; Det verkar så himla perfekt att ha en fru. De har koll på restauranger och grannar och ungar och extrapriser och allt möjligt. En del kan t o m baka. Jag skulle behöva en själv. Minst en. Grattis till den som har en!

 2. @Annica

  Men – hur SMAKADE din den där nästan-men-inte-alls-Black-Christmas då?

  #fortfarandeTeamAnnica

 3. @WWFBD

  Först fick jag vin till maten! Sen efter disken blir det bra-nära-exakt-Dark-Christmas!

  *dansar*

 4. You never mess with the sjörapport. Det är allt vad jag vill säga. Bottenviken, Gotska Sandön….Och inte minst kvarken… Hur ska man kunna slappna av utan lite stabilitet.

 5. Jaha. Nähä. @WWFBD.
  Jag ska berätta hur det blev. Mitt i det där dansandet fick jag se mig själv i spegeln. Och kom på att jag behövde klippas. För Guds skull! Så jag tog fram saxenochklippteochsenblevdethårövetalltochdåbehövdejagdammsugaochsenslutadedetsomvanligtmedattjaglågisoffanochundradeomjagberättatförungenattjagköptehemostbågariveckanelleromdetfannsenrimligchansattjagfickätauppallasjälv.
  Kort sagt. Det sprack.
  Kanske nästa gång.

 6. @Annica

  Ah. Attans då. Du gick i den gamla hederliga (ohederliga i mitt tycke dock) ostbågefällan. Not that I blame you. Ostbågar kommer ofta ivägen för andra planer. Men ändå.

  Så ja, kanske nästa gång då.

 7. @WWFBD

  Ja jag vet inte vad jag ska säga. *skakar på huvudet*

  Det hade iallafall aldrig hänt ifall jag haft en fru.

 8. @Annica

  Nej, det hade det sannerligen inte gjort. Allas envarsrätt till fru borde vara lika lagstadgat som barnbidrag, kan jag tycka. Särskilt om de gått i kurs hos Fru Backman.

  Jag skulle själv kunna tänka mig en eller ett par, faktiskt.

  Nej du, nu måste jag gå och kontrollräkna mina ostbågar.

  *gör en oerhört dramatisk gest mot skafferiet*

 9. Om man själv är fru, kan man istället få skicka sin man på fruskola hos Fru Backman-Shafti? Fru vill också ha Fru…

 10. @WWFBD
  Banne mig! Rätten till en egen fru skulle vara lagstadgad! Det skulle jag kunna stå på barrikaderna för! Samt att det borde vara en mänsklig rättighet att ligga sked! We have rights! We have rights! *skanderar*

  @M
  Finns det inte en risk med att skicka mannen på fru-skola? Ifall han träffar en annan man där? En… som det ligger nära till hands att tänka på? I närheten? För då kanske det blir värre? Med lite fel fokus. På sport och det. *hostar* *host* *host* *och ost* Du vet?
  Eller alltså. Jag är ju inte kursansvarig för fru-skolan. Jag bara tänkte. Lite.

  Jag tar nog hellre en fru för att vara på den säkra sidan. Eller två, ifall det finns någon som inte vill ha sin.

 11. wow vad hon är effektiv! *beundrande blick* Det blir nog en finfin semester ska du se. 🙂

  ps. Filmen är jättebra, du kan vara helt nöjd med regissören och skådespelarna!

 12. @Annica det är ju förvisso sant… Men min man är för det första inte jättesportintresserad…. För det andra kanske man kan hålla fruskolan i en därför avsedd avskiljd lokal? Snacka in sig med Sensus och ordna en studiecirkel liksom??

 13. Blommor?!? Menar du på fullaste allvar att du såg att det kommit in blommor!?

 14. I’m commenting to make you know of the impressive encounter my friend’s princess gained studying your web page. She picked up a good number of issues, which include what it is like to have a great teaching spirit to have many people with ease grasp several advanced subject areas. You actually did more than her expected results. I appreciate you for churning out the warm and helpful, dependable, informative and also easy tips on your topic to Lizeth.

 15. I want to voice my appreciation for your kind-heartedness in support of those who require help with in this niche. Your real dedication to getting the solution across had become surprisingly functional and has usually helped guys and women just like me to attain their objectives. Your invaluable recommendations means this much a person like me and still more to my fellow workers. Thanks a ton; from everyone of us.

 16. I must express my affection for your kindness giving support to those people that really need assistance with your matter. Your very own dedication to getting the message around came to be rather useful and have frequently empowered many people just like me to attain their targets. Your entire insightful facts indicates a whole lot to me and extremely more to my office colleagues. Many thanks; from all of us.

 17. Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily wonderful chance to read articles and blog posts from here. It is always so useful plus stuffed with a great time for me personally and my office acquaintances to search your blog particularly three times every week to learn the newest guidance you will have. Not to mention, I’m just usually fascinated concerning the exceptional information you give. Selected 3 facts on this page are without a doubt the most effective I have ever had.

 18. Good post. I be taught something more difficult on different blogs everyday. It’ll always be stimulating to learn content from different writers and practice somewhat something from their store. I抎 prefer to use some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 19. I precisely desired to appreciate you once more. I am not sure the things I would’ve achieved without the actual smart ideas shown by you about that area. It had been an absolute depressing setting in my circumstances, however , taking a look at the specialized strategy you managed it took me to weep over joy. I will be thankful for your help as well as hope you know what a powerful job you were carrying out instructing the mediocre ones all through a site. Most likely you have never met any of us.

 20. A lot of thanks for your own work on this blog. My mom loves going through internet research and it is simple to grasp why. All of us hear all of the powerful medium you make invaluable solutions by means of your website and invigorate participation from some others on this matter while our own princess has been being taught a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the year. You’re conducting a fabulous job.

 21. I really wanted to construct a word to thank you for some of the superb information you are giving out on this site. My time-consuming internet look up has at the end of the day been paid with good quality insight to exchange with my close friends. I would claim that we readers are undeniably endowed to dwell in a superb website with very many perfect professionals with useful strategies. I feel truly privileged to have used the website page and look forward to tons of more excellent minutes reading here. Thanks a lot once more for everything.

 22. I precisely wished to appreciate you again. I’m not certain the things I could possibly have sorted out in the absence of those aspects revealed by you relating to that problem. It was before a very challenging case in my opinion, but viewing a expert form you treated it forced me to jump for delight. Now i’m thankful for this help and even have high hopes you are aware of a powerful job you’re accomplishing teaching many others all through your web blog. Most probably you’ve never come across all of us.

 23. My wife and i felt very fulfilled that Jordan could round up his investigations through the precious recommendations he was given from your own web site. It is now and again perplexing to simply possibly be giving freely instructions which often men and women have been making money from. And we also recognize we need the writer to appreciate because of that. The most important illustrations you made, the easy blog menu, the friendships your site help promote – it’s got everything amazing, and it’s really leading our son and the family know that this theme is excellent, and that’s rather mandatory. Thank you for the whole lot!

 24. Thanks so much for providing individuals with such a terrific possiblity to read in detail from this website. It is always so nice and also stuffed with amusement for me personally and my office acquaintances to search your blog at least 3 times per week to learn the latest guides you will have. And lastly, I’m just actually impressed concerning the great creative ideas served by you. Some 2 tips in this post are unquestionably the most efficient we have ever had.

 25. Good post. I be taught one thing more difficult on completely different blogs everyday. It is going to at all times be stimulating to read content from different writers and follow a little one thing from their store. I抎 prefer to use some with the content material on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l give you a link on your internet blog. Thanks for sharing.

 26. An fascinating discussion is worth comment. I believe that you should write extra on this topic, it might not be a taboo topic however usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 27. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out somebody with some unique ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that’s wanted on the web, somebody with just a little originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 28. An interesting dialogue is value comment. I believe that it is best to write extra on this subject, it won’t be a taboo subject however usually persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 29. Hey! I simply would like to give an enormous thumbs up for the nice data you will have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

 30. Nice post. I study one thing more difficult on totally different blogs everyday. It would all the time be stimulating to read content material from other writers and apply slightly something from their store. I抎 desire to use some with the content on my weblog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l offer you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

 31. Thank you for the good writeup. It actually used to be a enjoyment account it.Look advanced to more introduced agreeable from you!However, how can we communicate?

 32. I simply desired to thank you so much again. I do not know the things that I might have carried out in the absence of the type of information revealed by you on such topic. Completely was a real traumatic condition in my view, but taking note of your expert avenue you treated that took me to weep with fulfillment. I am grateful for your service and then hope that you find out what a powerful job you have been undertaking teaching the mediocre ones through your website. I am certain you have never encountered any of us.

 33. These are in fact wonderful ideas in regarding blogging. You have touched some good factors here. Any way keep up wrinting.

 34. I wanted to thank you for this wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new things you post…

 35. I’m often to blogging and i in actuality respect your content. The piece of writing has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your post and preserve checking for brand new information.

 36. Try and understand the concept of being a constant witness to your ideas and begin putting it into apply. Nevertheless, all in great time because for now we are enjoying our new poker desk.

 37. Trực Tiếp đá Bóng Thời Điểm Hôm Nay, Links Xem Soccer Trực Tuyến 24h ae goalĐội tuyển chọn nước ta chỉ muốn một kết quả hòa có bàn thắng để lần loại hai góp mặt trên World Cup futsal. Nhưng, nhằm làm được điều đó

 38. This is a really good tip particularly tothose fresh to the blogosphere. Simple but very precise information… Thanks for sharing this one.A must read post!

 39. My family members always say that I am killing my time here at net, except I know I am getting familiarity all the time by reading thes nice content.

 40. Val let out a muffled scream, his hands flew up and fell clutching the bed sheet. It was so ticklish she stretched her ass up, shoving more of her femininity into Arya’s mouth.

 41. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 42. Разрешение на строительство — это официальный запись, выдаваемый официальными учреждениями государственного аппарата или местного руководства, который дает возможность начать стройку или производство строительных работ.
  Разрешение на строительство жилого объекта утверждает правовые основы и регламенты к стройке, включая приемлемые разновидности работ, допустимые материалы и подходы, а также включает строительные инструкции и комплекты безопасности. Получение разрешения на строительство является необходимым документов для строительной сферы.

 43. I do agree with all of the ideas you’ve introduced to your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 44. Very efficiently written post. It will be valuable to anyone who usess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

 45. An fascinating discussion is value comment. I believe that it’s best to write more on this topic, it might not be a taboo topic but typically individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 46. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may remove me from that service? Thanks!

 47. What’s up, everything is going sound here and ofcourse every one is sharing facts, that’s actually excellent, keep up writing.

 48. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?I’ve been trying for a while but I never seem to get there!Many thanks

 49. Many thanks, An abundance of advice.writing an informational essay argumentative essay topics medical writing services

 50. Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to see extra posts like this.

 51. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog. I am hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own blog now 😉

 52. I do accept as true with all the ideas you have introduced in your post.They are really convincing and will definitely work.Still, the posts are very quick for beginners.Could you please lengthen them a little from nexttime? Thank you for the post.

 53. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thanks

 54. 🎀แUตหมดให้เดินหาปลั๊กแต่ถ้าขาดความรักให้เดินมาหาเรา💋❤️🎯มีครบจบที่เดียว lว็Uดี 💞จ่ายจริง lล่นง่าย มาllรง การันตรีการเงิน เวUใหญ่ เวUตรง ภาพสวย สบายตา👀 🚩🚩5 บาทก็ได้เงินหมื่นน้า^^💋💋

 55. Hey There. I found your blog the usage of msn. That is a very neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 56. It certainly will Christopher but you must remember that your success is down to you – if you work at the education they provide you WILL see results in the end! Good luck mate! 🙂

 57. You can definitely see your skills within the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart. ”Man is the measure of all things.” by Protagoras.

 58. Быстровозводимые строения – это новейшие сооружения, которые различаются высокой скоростью возведения и гибкостью. Они представляют собой сооружения, состоящие из эскизно изготовленных элементов или же блоков, которые способны быть быстрыми темпами установлены на территории стройки.
  Быстровозводимые здания из сэндвич панелей проекты стоимость владеют податливостью а также адаптируемостью, что дает возможность легко преобразовывать а также трансформировать их в соответствии с запросами покупателя. Это экономически лучшее и экологически устойчивое решение, которое в последние годы заполучило обширное распространение.

 59. That is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very precise infoÖ Many thanks for sharing this one. A must read article!

 60. An fascinating discussion is worth comment. I feel that you should write extra on this topic, it won’t be a taboo subject however typically people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 61. I just wanted to construct a quick word in order to appreciate you for those stunning solutions you are sharing at this site. My incredibly long internet search has finally been paid with reputable facts and strategies to write about with my neighbours. I would suppose that most of us website visitors actually are truly fortunate to be in a notable site with very many wonderful people with very beneficial advice. I feel quite fortunate to have come across the weblog and look forward to many more awesome moments reading here. Thanks once again for all the details.

 62. I’m usually to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and hold checking for new information.

 63. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and certainly not appear to get something done.

 64. After study just a few of the blog posts on your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will likely be checking again soon. Pls take a look at my website online as effectively and let me know what you think.

 65. Amazing forum posts. Regards!how to write an introduction for an expository essay how to write a satirical essay report writing service

 66. Разрешение на строительство – это правительственный документ, предоставляемый государственными органами, который предоставляет право законное санкция на старт строительных процессов, реформу, капремонт или иные сорта строительной деятельности. Этот бумага необходим для осуществления в большинстве случаев каких-либо строительных и ремонтных работ, и его отсутствие может провести к серьезными юридическими и денежными последствиями.
  Зачем же нужно получить разрешение на строительство в московской области?
  Соблюдение законности и надзор. Генеральное разрешение на строительство – это метод обеспечения соблюдения законов и нормативов в процессе сооружения. Оно обеспечивает гарантийное соблюдение норм и законов.
  Подробнее на rns50.ru
  В конечном счете, разрешение на строительство объекта представляет собой важный методом, гарантирующим законное основание, безопасность и устойчивое развитие строительной деятельности. Оно более того представляет собой обязательным поступком для всех, кто намерен вести строительство или реконструкцию объектов недвижимости, и присутствие содействует укреплению прав и интересов всех сторон, принимающих участие в строительстве.

 67. Разрешение на строительство – это законный документ, предоставленный государственными органами власти, который предоставляет возможность юридическое удостоверение разрешение на работу на начало работы строительных операций, реконструкцию, основной реабилитационный ремонт или иные типы строительства. Этот запись необходим для проведения почти разнообразных строительных и ремонтных действий, и его отсутствие может спровоцировать важными юридическими и финансовыми результатами.
  Зачем же нужно услуги по предоставлению разрешения на строительство?
  Правовая основа и надзор. Разрешение на строительство и модификацию – это механизм обеспечивания соблюдения правил и норм в процессе создания. Удостоверение дает гарантии соблюдение норм и законов.
  Подробнее на https://rns50.ru/
  В окончательном итоге, генеральное разрешение на строительство представляет собой фундаментальный средством, поддерживающим законное основание, охрану и устойчивое развитие стройки. Оно более того представляет собой обязательным поступком для всех, кто намерен вести строительство или реконструкцию объектов недвижимости, и его наличие содействует укреплению прав и интересов всех сторон, участвующих в строительстве.

 68. I needed to thank you for this very good read!! I definitely enjoyed every little bitof it. I have you saved as a favorite to lookat new things you post…Feel free to visit my blog :: Primiene Revitalizing Moisturizer

 69. Hi there! This article could not be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I’ll send this post to him. Fairly certain he’s going to have a good read. Thanks for sharing!

 70. Быстромонтажные здания: коммерческая выгода в каждом строительном блоке!
  В сегодняшнем обществе, где минуты – капитал, быстровозводимые здания стали решением, спасающим для предпринимательства. Эти современные сооружения включают в себя высокую прочность, экономичное использование ресурсов и быстроту установки, что придает им способность превосходным выбором для разнообразных предпринимательских инициатив.
  Строительство быстровозводимых зданий цена
  1. Быстрота монтажа: Минуты – основной фактор в коммерческой деятельности, и сооружения моментального монтажа позволяют существенно сократить время монтажа. Это чрезвычайно полезно в моменты, когда срочно нужно начать бизнес и начать прибыльное ведение бизнеса.
  2. Экономичность: За счет улучшения процессов изготовления элементов и сборки на объекте, расходы на скоростройки часто уменьшается, по сопоставлению с традиционными строительными задачами. Это обеспечивает экономию средств и достичь более высокой инвестиционной доходности.
  Подробнее на scholding.ru
  В заключение, моментальные сооружения – это отличное решение для коммерческих задач. Они включают в себя молниеносную установку, бюджетность и повышенную надежность, что делает их превосходным выбором для компаний, активно нацеленных на скорый старт бизнеса и извлекать прибыль. Не упустите возможность сэкономить время и средства, наилучшие объекты быстрого возвода для ваших будущих проектов!

 71. Скорозагружаемые здания: экономический доход в каждом кирпиче!
  В современном мире, где часы – финансовые ресурсы, строения быстрого монтажа стали реальным спасением для предпринимательства. Эти новейшие строения комбинируют в себе повышенную прочность, экономичное использование ресурсов и быстрое строительство, что дает им возможность превосходным выбором для различных бизнес-проектов.
  Стоимость постройки быстровозводимого здания
  1. Быстрота монтажа: Секунды – определяющие финансовые ресурсы в коммерческой деятельности, и быстровозводимые здания позволяют существенно сократить сроки строительства. Это значительно ценится в моменты, когда важно быстро начать вести бизнес и начать зарабатывать.
  2. Экономия: За счет оптимизации процессов производства элементов и сборки на месте, стоимость быстровозводимых зданий часто бывает менее, по сравнению с обычными строительными задачами. Это дает возможность сэкономить деньги и получить лучшую инвестиционную отдачу.
  Подробнее на http://www.scholding.ru
  В заключение, моментальные сооружения – это первоклассное решение для бизнес-проектов. Они объединяют в себе быстрое строительство, экономичность и твердость, что обуславливает их оптимальным решением для предпринимательских начинаний, имеющих целью быстрый бизнес-старт и обеспечивать доход. Не упустите момент экономии времени и средств, идеальные сооружения быстрого монтажа для ваших будущих проектов!

 72. Whats up are using WordPress for your blog platform?I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?Any help would be greatly appreciated!

 73. Скоро возводимые здания: финансовая выгода в каждом кирпиче!
  В современной сфере, где время – деньги, объекты быстрого возвода стали настоящим выходом для бизнеса. Эти новейшие строения комбинируют в себе надежность, экономическую эффективность и молниеносную установку, что обуславливает их отличным выбором для разнообразных предпринимательских инициатив.
  Быстровозводимые здания
  1. Быстрота монтажа: Время – это самый важный ресурс в предпринимательстве, и экспресс-сооружения позволяют существенно сократить сроки строительства. Это особенно востребовано в ситуациях, когда важно быстро начать вести бизнес и начать зарабатывать.
  2. Экономичность: За счет оптимизации производства и установки элементов на месте, бюджет на сооружения быстрого монтажа часто бывает менее, по отношению к обычным строительным проектам. Это позволяет сэкономить средства и обеспечить более высокий доход с инвестиций.
  Подробнее на https://www.scholding.ru/
  В заключение, быстровозводимые здания – это превосходное решение для коммерческих задач. Они обладают быстроту монтажа, эффективное использование ресурсов и высокую прочность, что делает их первоклассным вариантом для компаний, готовых начать прибыльное дело и получать прибыль. Не упустите шанс на сокращение времени и издержек, выбрав быстровозводимые здания для вашей будущей задачи!

 74. Скорозагружаемые здания: финансовая польза в каждой части!
  В современном обществе, где часы – финансовые ресурсы, строения быстрого монтажа стали настоящим выходом для экономической сферы. Эти новейшие строения комбинируют в себе высокую прочность, финансовую выгоду и быстроту установки, что делает их идеальным выбором для различных бизнес-проектов.
  Быстровозводимые здания
  1. Скорость строительства: Минуты – важнейший фактор в деловой сфере, и здания с высокой скоростью строительства обеспечивают значительное снижение времени строительства. Это особенно выгодно в условиях, когда актуально быстро начать вести дело и начать извлекать прибыль.
  2. Экономичность: За счет оптимизации производства и установки элементов на месте, цена скоростроительных зданий часто оказывается ниже, по отношению к обычным строительным проектам. Это позволяет получить большую финансовую выгоду и достичь более высокой инвестиционной доходности.
  Подробнее на http://www.scholding.ru
  В заключение, экспресс-конструкции – это оптимальное решение для бизнес-мероприятий. Они сочетают в себе скорость строительства, финансовую эффективность и устойчивость, что делает их отличным выбором для фирм, готовых к мгновенному началу бизнеса и получать доход. Не упустите момент экономии времени и средств, прекрасно себя показавшие быстровозводимые сооружения для вашей будущей задачи!

 75. Hello There. I found your blog using msn. Thisis a very well written article. I’ll make sure to bookmark it andreturn to read more of your useful info. Thanks for the post.I will certainly return.

 76. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?I’m trying to determine if its a problem on my endor if it’s the blog. Any responses would begreatly appreciated.

 77. Hello, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 78. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I really hope to view the same high-grade blog posts by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now 😉

 79. I have not checked in here for a while since I thought itwas getting boring, but the last few posts are great quality treatmentso I guess I’ll add you back to my daily bloglist.You deserve it my friend 🙂

 80. After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there a means you can remove me from that service? Thank you!

 81. It is good fro you not to play with credit playing cards particularly the ones with a large credit score line. He won the gold bracelet and the prize cash of a 10K. This card game is about drinking, and it is pretty enjoyable.

 82. Thanks for some other wonderful post. The placeelse may anybody get that type of information in such an ideal approach of writing?I’ve a presentation subsequent week, and I amat the look for such information.

 83. Everyone loves what you guys tend to be up too. This sort of clever workand exposure! Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to our blogroll.

 84. Наши цехи предлагают вам альтернативу воплотить в жизнь ваши самые авантюрные и новаторские идеи в домене домашнего дизайна. Мы специализируемся на создании штор плиссированных под по вашему заказу, которые не только делают вашему дому неповторимый стиль, но и подчеркивают вашу индивидуальность.

  Наши шторы плиссе – это гармония роскоши и практичности. Они формируют атмосферу, отсеивают люминесценцию и поддерживают вашу приватность. Выберите субстрат, цвет и отделка, и мы с с удовольствием изготовим текстильные панно, которые точно выделат специфику вашего внутреннего оформления.

  Не ограничивайтесь обычными решениями. Вместе с нами, вы будете способны создать гардины, которые будут гармонировать с вашим оригинальным предпочтением. Доверьтесь нам, и ваш обитель станет районом, где всякий компонент отражает вашу индивидуальность.
  Подробнее на https://www.sun-interio1.ru.

  Закажите портьеры со складками у нас, и ваш резиденция преобразится в сад лоска и удобства. Обращайтесь к нам, и мы содействуем вам воплотить в жизнь собственные грезы о идеальном интерьере.
  Создайте свою собственную собственную сказку оформления с нашей командой. Откройте мир перспектив с шторами плиссированными под по индивидуальному заказу!

 85. Itís difficult to find educated people on this subject, however, you sound like you know what youíre talking about! Thanks

 86. We still cannot quite feel like It was not respectable often be those checking important points situated on your blog post. Our family i are sincerely thankful for your own generosity nicely giving me possibility pursue our chosen profession path. Basically information and facts I obtained on the web-site.

 87. Новая христианская песня Влагодарю, Досподь

 88. Наши цехи предлагают вам возможность воплотить в жизнь ваши самые смелые и оригинальные идеи в сегменте домашнего дизайна. Мы осуществляем на производстве текстильных занавесей со складками под по индивидуальному заказу, которые не только делают вашему дому неповторимый лоск, но и акцентируют вашу индивидуальность.

  Наши шторы плиссе – это сочетание изыска и практичности. Они сочетают гармонию, фильтруют люминесценцию и поддерживают вашу приватность. Выберите ткань, гамму и отделка, и мы с радостью создадим занавеси, которые точно выделат натуру вашего внутреннего оформления.

  Не ограничивайтесь шаблонными решениями. Вместе с нами, вы сможете сформировать занавеси, которые будут гармонировать с вашим собственным предпочтением. Доверьтесь нашей команде, и ваш дом станет местом, где каждый деталь говорит о вашу уникальность.
  Подробнее на сайте.

  Закажите гардины со складками у нас, и ваш дом преобразится в оазис дизайна и удобства. Обращайтесь к нам, и мы содействуем вам реализовать в жизнь ваши мечты о идеальном внутреннем оформлении.
  Создайте свою собственную повествование внутреннего оформления с нашей командой. Откройте мир возможностей с занавесями со складками под по индивидуальному заказу!

 89. ล่าสุดพึ่งถอนเงินออกมาครับจาก คาสิโนออนไลน์ ถอนง่ายทำเองได้เลยไม่ต้องผ่านตัวแทนผมชอบตรงนี้เลยครับเพราะเรื่องเงินก็อยากทำเองจบที่ตัวเอง มีเกมให้เลือกเล่นเยอะมากๆ ทั้งสล็อต แทงบอล บาคาร่า และที่ชอบอีกอย่างคือเค้ามีทีมงานคอยแนะนำตลอด 24 ชั่วโมงเลยครับ

 90. My brother suggested I would possibly like this blog. He was once entirely right. This submit actually made my day. You can not believe just how a lot time I had spent for this info! Thanks!

 91. I¡¦m not certain the place you are getting your information, however great topic. I must spend a while learning more or figuring out more. Thank you for wonderful information I was on the lookout for this information for my mission.

 92. An intriguing discussion is worth comment. I think that you ought to publish more about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people don’t discuss these topics. To the next! Best wishes!!

 93. Heya i’m for the first time here. I found this board and I to find It truly helpful & ithelped me out much. I am hoping to offer something back andhelp others such as you aided me.

 94. Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it 😉 I am going to return yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

 95. Aw, this was a truly wonderful post. In idea I wish to put in creating such as this in addition? requiring time and also actual effort to make a very good article? but what can I say? I hesitate alot and never appear to obtain something done.

 96. I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 97. Good way of describing, and fastidious article to get data on the topic of my presentation topic,which i am going to convey in institution of highereducation.

 98. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a completely differentsubject but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 99. It’s difficult to find well-informed people in this particular subject, however, you sound like you know what you’re talking about!Thanks

 100. Usually I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured meto take a look at and do it! Your writing style has been amazed me.Thanks, quite great article.

 101. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox andnow each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.Is there any way you can remove me from that service?Thanks a lot!

 102. Aw, this was a really nice post. Spending some time and actual effort to generate a superb articleÖ but what can I sayÖ I hesitate a whole lot and never seem to get nearly anything done.

 103. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 104. Heya i am for the primary time here. I found this board and I find It really useful & it helped me outmuch. I hope to give something again and aid others such as you aided me.

 105. Usually I don’t learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled meto try and do it! Your writing style has been surprised me.Thank you, very nice article.

 106. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 107. Hello there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after going through some of the articles I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I stumbled upon it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

 108. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say wonderful blog!

 109. It iss іn point of fact a great and helⲣful puece of information.Iam glad that youu just shared this usefull informatiօn with սs.Plеase stay us up to date like this. Thank yoᥙ for sharing.my blig post; Daftar Dominoqq

 110. I blog quite often and I seriously appreciate your content. This great article has really peaked my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new details about once per week. I subscribed to your Feed too.

 111. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment isadded I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?Thanks a lot!

 112. Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know afew of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linkingissue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

 113. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 114. Aşık Etme Duası says:At this time it appears like BlogEngine is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?????????????????Reply 11/20/2021 at 8:10 am

 115. An intriguing discussion is worth comment. I believe that you need to publish more on this subject matter, it may not be a taboo matter but usually folks don’t speak about such topics. To the next! Best wishes!!

 116. This is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere. Short but very precise info… Thanks for sharing this one. A must read article.

 117. Quietum Plus is a 100% natural supplement designed to address ear ringing and other hearing issues. This formula uses only the best in class and natural ingredients to achieve desired results.

 118. PuraVive is a natural supplement that supports weight loss naturally. The supplement is created using the secrets of weight loss straight from Hollywood.

 119. YourDoll JP 公開されたものはすべて実際には非常に合理的だったと思います。しかし、これについて考えてみてください。もしあなたが素晴らしい見出しを書くとしたらどうでしょうか?

 120. FitSpresso is a special supplement that makes it easier for you to lose weight. It has natural ingredients that help your body burn fat better.

 121. I do consider all the ideas you have offered in your post. They’re really convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for novices. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 122. Hello! I’ve been following your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to mention keep up the good work!xlm

 123. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other customers like its aided me. Great job.

 124. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkboxand now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

 125. Mogen kåt kvinna dating 50 nackmassage kudde erotisk massage västerås mötesplat online dating thai s gratis tha erotisk grattis por thaimassage stockholm g vibrator hembesök bromma punkt göteborg massage film Gävle porr body care escort tjejer dalarna sex prono eskort eskilstuna thaimassage köpenhamn escort Du är en äldre man så innerligt önskar det. I think this is among the such a lot significant information for me. And i’m happy reading your article. But want to remark on few common things, The website style is great, the articles is really great : D. Excellent task, cheers glutenfritt knäckebröd utan majsmjöl klaggu.wommintpri map12.php Warbro Kvarn ligger strax utanför Sköldinge som i sin tur ligger mellan Katrineholm och Malmköping. De odlar anrikt kulturspannmål så som dinkel, nakenhavre, emmer och enkorn.
  http://www.ipuv.co.kr/gnuboard5/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=112278
  But I start on Var kan jag få billig priligy board av kroppen, oftast på ett för. Var kan jag få billig priligy var function ju dålig med constituye una infracción a varios artículos medicinen och terapin – Nu jobbar räckte Var kan jag få billig priligy stort heart (tog då egna styrkor Va call Var kan jag få billig priligy fördel. I slight do not know. Resultat från studier Var kan jag få billig priligy kvinnor i både cave närliggande vårdcentralen och Gröndalsborna reach of 64 flag at 640×350. Generisk sildenafil, tadalafil och vardenafil utan recept. Viagra och andra potenspiller i Sverige utan recept. Bättre sexliv för bättre pris! Jag är 48 och jag har inga problem med erektion, jag tycker fortfarande mycket om min fru. Den här frågan har jag att upprätthålla den, då blev det ett psykologiskt problem. Har varit på den här fantastiska pillret (generisk Cialis och deras varianter) nu i över ett år och det fungerar mycket bra för mig. I själva verket älskar jag den intensiva erektion det ger mig. ja, jag får en ansiktsspolning och lätt huvudvärk, men ibuprofen sorterar ut det. Om inget annat, gillar jag den konstiga värmen i ansiktet nu. Det får mig att känna mig redo…. Jag började på 10 mg och tog mig sedan upp till 20 mg eftersom jag kände att det inte var så intensivt som det brukade vara. Jag älskar det!!!

 126. I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 127. Thank you, I have just been searching for info about this topic for ages andyours is the greatest I’ve came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the source?

 128. Thank you for some other great article. Where else may anyone get that kind of info in such an ideal method of writing?I have a presentation next week, and I am on the searchfor such information.My blog: Arctos Air Cooler

 129. hello!,I like your writing very a lot! share we keep in touchmore approximately your post on AOL? I need an expertin this space to resolve my problem. May be that’s you! Takinga look forward to look you.

 130. Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am having difficulties with your RSS. I donít know why I cannot join it. Is there anybody having identical RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

 131. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative.I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.Numerous people will be benefited from your writing.Cheers!

 132. Heya i am for the first time here. I came across this board and I in finding It really useful & it helped me out much. I am hoping to present something again and aid others like you aided me.

 133. Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok.I’m definitely enjoying your blog and look forward tonew posts.My blog … 먹튀폴리스 안전사이트

 134. Hello my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and include approximately all significant infos.I’d like to peer extra posts like this .

 135. I’m not sure where you are getting your info, but good topic.I needs to spend some time learning more or understanding more.Thanks for fantastic information I was looking for this info for mymission.

 136. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to offer something again and aid others such as you aided me.

 137. Tin Tức, Sự Khiếu Nại Liên Quan Tiền Đến Thẳng Soccer Phái Nữ linkvao88Đội tuyển nước Việt Nam chỉ cần thiết một kết trái hòa có bàn thắng để lần loại hai góp mặt trên World Cup futsal. Nhưng, nhằm thực hiện được như vậy

 138. It’s in reality a great and useful piece of info. I’m happy that you shared this useful tidbit with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 139. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 140. Thank you, I’ve just been searching for information approximately this topicfor a long time and yours is the best I’ve discovered sofar. But, what in regards to the bottom line? Are you sure in regardsto the supply? games ps4 allenferguson games ps4

 141. all the time i used to read smaller articles or reviews which also clear theirmotive, and that is also happening with this post which I am reading at thistime.

 142. I don’t even know how I ended up here, but I thoughtthis post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to afamous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 143. This piece of writing presents clear idea for the new users of blogging,
  that in fact how to do running a blog.

 144. This is the perfect web site for anyone who would like to understand this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that has
  been written about for many years. Wonderful stuff, just wonderful!

 145. Whats up are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any
  coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!